Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FattyGirlo

Podoba mi się pewien chłopak

Polecane posty

Podoba mi się kolega z klasy. Jakby to ująć jest zabójczo przystojny. Nie wiem czy ma dziewczynę, moja koleżanka z klasy jest z nim bliżej zna go dłużej i zastanawiam się czy ją zapytać, bo ona na pewno to wie. Nie wiem też czy powinnam mu powiedzieć że mi się podoba. Ujmę to tak jestem pasztetem totalnym(gruba, chyba brzydka miałam 2 razy chłopaka przez internet ale byli za starzy dla mnie) Raczej nie jest mną zainteresowany ale w przeciwieństwie do chłopaków z mojej byłej klasy jest dla mnie miły i czasem wspomina mnie na lekcji np. jak jest praca w grupie trzeba coś narysować i od razu mówi że to nie fair  jak jestem z kimś innym w grupie :) miło mi wtedy. Na pierwszych lekcjach trochę ze mną gadał o anime zapamiętał jak na pp mówiłam że jestem otaku. Darujcie sobie komy typu nie twoja liga bo doskonale sobie z tego zdaję sprawę że nie ma takich par brzydka i przystojny :/ Teraz rzadko ze sobą rozmawiamy, jak zobaczę tylko że patrzy w moją stronę (bo nie na mnie) to staram się na niego nie gapić żeby nie było że coś tego ehm... Ogólnie staram się schudną udało mi się w ciągu miesiąca 1 kg schudnąć więc żeby osiągnąć moją wymarzoną wagę musiałabym ćwiczyć przez 2 lata a wiecie jak to jest. Nawet jakby nie miał teraz dziewczyny to w ciągu 2 lat wiele może się wydarzyć.

Gość koleżanka

Pali papierosy i pije alkohol jak twoi rodzice, trafisz z deszczu pod rynnę