Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezainteresowana

Nie rozumie że Go nie chcę

Polecane posty

Gość niezainteresowana

Do mężczyzny nie dociera że za dużo krzywdy mi wyrządził w życiu i że nigdy z Nim nie będę,nie kocham Go i nie pokocham..cały czas jeszcze na coś liczy mimo że wiele razy dałam Mu kosza,po prostu bezpowrotnie zniszczył uczucie,moje zdrowie ,zaufanie i absolutnie nie jest typem mężczyzny z którym chciałabym być.Jak Go przekonać że Jego obecność w moim życiu sprawia mi tylko cierpienie bo przypomina dawne traumy i zranienia i że nie ma opcji żebym kiedykolwiek ponownie coś do Niego poczuła?

Gość kjhjkhl

Skad ja to znam 😄

Gość Gość

To że masz zryta psychikę jest dowodem że nie masz racji i jesteś w błędzie a jak bladzisz tzn że głupio myślisz a jak głupio myślisz tzn że ze twoja psychika jest zryta i to by się zgadzało bo masz zryta psychikę .

Dobrze że chociaż wiesz i przyznajesz się co ci dolega

Gość gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

To że masz zryta psychikę jest dowodem że nie masz racji i jesteś w błędzie a jak bladzisz tzn że głupio myślisz a jak głupio myślisz tzn że ze twoja psychika jest zryta i to by się zgadzało bo masz zryta psychikę .

Dobrze że chociaż wiesz i przyznajesz się co ci dolega

Teraz 70% społeczeństwa ma krytą psychike

Gość gość

Bardzo dobrze Cię rozumiem autorko. Czasem trzeba totalnej radykalności, aby ktoś coś zrozumiał... Jeśli tak czujesz, to na pewno nie ten. Odwagi i pokoju! E. 

Gość gość

Bo do tanga trzeba dwojga...

Gość Zer0

Poważna rozmowa z argumentami, tak żeby zrozumiał że już jest po ptakach + zerwanie kontaktu.