Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysio2138

Porada

Polecane posty

Cześć! Mam problem, ponieważ nie jestem zbyt doświadczony w seksie. Z moją dziewczyną robiliśmy to 3 razy, lecz za każdym razem nie wychodziło. 2 razy zdarzyło się, że pękła prezerwatywa. W związku z tym zacząłem panikować, mimo tego, że chcę współżyć z moją partnerką. Jestem gotowy, tylko myśl ryzyka zajścia w ciążę mnie przerasta. Prezerwatywa była po prostu za mała, teraz to wiem(mimo stosowania extra-safe). No ale kiedy to robiliśmy, to było nam bardzo przyjemnie. Aż nie dostała okresu to panikowałem. Podczas pęknięcia wyjmowałem zawsze, nie kończylem w niej. Jeśli można poproszę o poradę. Poza tym nie chciałbym, żeby przez to nasz związek się popsuł. Tak poza tym to bardzo często się zamawiamy palcami, wiecie o co chodzi. I nie mówcie mi tylko, że nie dorosłem do tego, bo za każdym razem mam świadomość swoich konsekwencji.

Są prezerwatywy w większym rozmiarze, a jeśli to nie zdaje egzaminu, to dziewczyna może iść po antykoncepcje. Są tabletki, plastry, zastrzyki, mnóstwo możliwości, żeby ciąży uniknąć. Jeśli dziewczyna się zdecyduje, nie wiem, w jakim wieku jesteście, to dobry ginekolog doradzi odpowiednią antykoncepcję.

Za dużo myślisz. A to sprawia, że się spinasz, spontaniczność ulatuje, a seks wychodzi gorzej. Skoro kupiłeś za małe gumki, teraz kup większe i spróbujcie jeszcze raz. Podejdź do tego na luzie.

Tabletki dla kobiety to ostateczność, jak już prezerwatywa bardzo przeszkadza, ja tak uważam. Każda ingerencja w układ hormonalny to ryzyko i nigdy nie można powiedzieć, że jest 100% pewności, że obędzie się bez konsekwencji dla organizmu.