Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozbity

Mógłbym być wspaniałym ojcem ale rzuciłaś mnie dla niego a on zniszczył ci życie

Polecane posty

Gość Rozbity

Zaoferowałbym ci raj, ale zdradziłaś mnie bo ,,chciałaś spróbować tego z innym". Teraz wychowuj jego dziecko i nawet nie próbuj do mnie wracać. Bo już dla mnie nie istniejesz.

Widzicie? Oto przykład z mojego 28 letniego życia mówiący że miłość i wierność jednak nie istnieje. Są błędy których nie można wybaczyć. Dla ludzi dziś tylko liczą się przyjemności cielesne. Tacy jak ja co są wierni są, niestety zdradzani lub wyśmiewani. Coraz więcej osób się rozwodzi a związki nie są trwałe. Ostatnio nie są nawet popularne randki bo ludzie umawiają się tylko na seks (jak kilku moich znajomych).

CO SIĘ STAŁO Z TYM ŚWIATEM?

Gość ŁadnaLady

Znam to 🙂wydaje mi się że potrzebujesz więcej wiary w siebie. Zaufaj sobie i swoim uczuciom. Podjąłes słuszna decyzję Jednak takie sytuacje często zaburzają pewność siebie, zastanów się czy to właśnie nie dlatego rozpamiętujesz minione sytuacje. Nie ma sensu czynić porównań. Bądź dla siebie panem, olej to skup się na tym co tu i teraz, dbaj o przyszłość.