Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieskazitelny

Ludzie uprawiający seks dla rozrywki i żałośni fanatycy religijni to największa plaga hamująca rozwój tego świata !!!

Polecane posty

Gość Nieskazitelny

Wasze zabobony i uleganie prymitywnym popędom oraz zamiłowanie do dóbr materialnych sprawia, że ulegacie degeneracji i stajecie się słabi. Nie rozwijacie się, nie macie pasji i celu w życiu. Marnotrawicie wszystko co ludzkość stworzyła a sami nic nie tworzycie. Kiedyś ludzie jeszcze zakładali rodziny i tworzyli wspólnotę. Dziś nawet rodziny ulegają rozbiciu ,a ludzie zamiast się zjednoczyć i współpracować dzielą się, kłócą się i szkodzą sobie. 

Przemyślcie moje słowa, a może jeszcze ja aseksualny ateista odzyskam wiarę w ludzkość i może zacznę was doceniać. Bo póki co żaden z was nie jest mi w stanie dorównać jeśli chodzi o sport, naukę i wiedzę. Dlaczego? Bo nie potraficie wykorzystać swojego potencjału !

Gość hmm

A co jeśli on faktycznie ma rację?

Gość pravick39

taa tylko ze ci co wczesniej zaczeli seks sa bardziej rozwinieci, zauwaz wlasnie ze dziewczyny ktore przewaznie maja wczesniej seks i łatwiejszy chodzą wyluzowane i mysla o innych rzeczach bo seks maja zaspokojony