Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA

Co może oznaczać taki tekst faceta

Polecane posty

Gość Ojoj

Ale z ciebie kooooorwa 

Gość Abc

Też o mnie mają opinię złą bo zauroczyłam się w koledze z pracy, który do mnie podbijał, a mam chłopaka. Wszyscy pracowaliśmy razem. Niestety zauroczyłam się w tym koledze ale pozostałam przy swoim chłopaku. Niestety znajomi koledzy patrzą na mnie z nienawiścią bo przecież tak czy siak, wyszłam na najgorszą, chociaż do niczego między nami nie doszło, czyt. romansu itp. Z kolei tamten jak mnie podrywał to przecież honorowy jest ;). Zawsze kobiety traktuje się w tych kwestiach z pogardą. Ale trudno. Każdy poniesie konsekwencje.

Gość ONA

P

7 godzin temu, Gość Abc napisał:

Też o mnie mają opinię złą bo zauroczyłam się w koledze z pracy, który do mnie podbijał, a mam chłopaka. Wszyscy pracowaliśmy razem. Niestety zauroczyłam się w tym koledze ale pozostałam przy swoim chłopaku. Niestety znajomi koledzy patrzą na mnie z nienawiścią bo przecież tak czy siak, wyszłam na najgorszą, chociaż do niczego między nami nie doszło, czyt. romansu itp. Z kolei tamten jak mnie podrywał to przecież honorowy jest ;). Zawsze kobiety traktuje się w tych kwestiach z pogardą. Ale trudno. Każdy poniesie konsekwencje.

patrzą z nienawiścią? Do mnie sie po prostu usmiechaja i pożerają wzrokiem, bo jestem atrakcyjna i dbam o wyglad. Nie lecialam na NIEGO z rękami, nic nie proponowalam. Żartujemy i tyle. Dlaczego mam być wiec jakas ladacznica? Mąż wie o czym rozmawiamy, opowiadam mu.

Gość Gość
12 godzin temu, Gość ONA napisał:

Tak się składa , że oboje jesteśmy zajęci, więc wszystko to raczej żarty... Choć czasami widzę w jego oczach, że jest coś więcej.

I co z tego, to nie zmienia faktu ze koleś pewnie połapal się ze chcialas pokazać jakie to masz powodzenie i sprawdzić jego reakcje np czy będzie zazdrosny. Taka pokazowka, faceci to wyczuwaja. Co w jego oczach widzisz, bo się często patrzy? Pewnie nie tylko na Ciebie, o ile jest więcej atrakcyjnych kobiet w firmie. Faceci czego się gapia ale nic z tego nie wynika, to nie oznacza ze zaraz by zostawił swoja partnerkę dla Ciebie. Dopowiadasz sobie... 

Gość ONA
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

I co z tego, to nie zmienia faktu ze koleś pewnie połapal się ze chcialas pokazać jakie to masz powodzenie i sprawdzić jego reakcje np czy będzie zazdrosny. Taka pokazowka, faceci to wyczuwaja. Co w jego oczach widzisz, bo się często patrzy? Pewnie nie tylko na Ciebie, o ile jest więcej atrakcyjnych kobiet w firmie. Faceci czego się gapia ale nic z tego nie wynika, to nie oznacza ze zaraz by zostawił swoja partnerkę dla Ciebie. Dopowiadasz sobie... 

Jakeś taki mądry, to napisz co twoim zdaniem świadczy o mocnym zainteresowaniu faceta kobieta?

Gość gosciwa

Co swiadczy o mocnym zainteresowaniu?

Np to ze chce sie z nia umowic. To ze ktos jest dla ciebie mily, usmiechniety i wogole z toba rozmawia, NIE OZNACZA ze jest toba zainteresowany. Na litosc boska, czy nikt nie moze sie do ciebie usmiechac czy z toba pozartowac, bo uznasz, ze na ciebie leci???

Zwlaszcza, ze facet woli trzymac dystans, opowiada o swojej kobiecie, czyli traktuje cie jak KOLEZANKE!

Walinij sie pare razy w leb i moze wkoncu do ciebie cos dotrze.

Gość On.
51 minut temu, Gość ONA napisał:

Jakeś taki mądry, to napisz co twoim zdaniem świadczy o mocnym zainteresowaniu faceta kobieta?

A co cie to obchodzi czy on jest zainteresowany jak masz faceta? Jesteś łatwa i atencyjna. Taka jest prawda. Żal twego chlopa ze z taka wywloka jest i biedak nieswiadom, jaka jestes.

Jakby chcial, to by cie poderwal. Mily jest zapewne dla kazdej ladnej kobiete i zaloze sie ze tak usmiecha sie do kazdej co ladniejszej panny. Nie wmawiaj sobie wyjatkowosci, nie dla ciebie jednej jest mily. Ten typ tak ma. A sam fakt ze scieka ci slina na jego widok a on to widzi podkreca jego samoocene, tyle. Jak widzi laske ktora ma ochote wskoczyc mu na ch*uja i nie wyrywa jej, to znaczy ze NIE CHCE. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość ONA napisał:

Wiesz że jesteś żałosna? Kumaty facet nie bierze na poważnie panienek które będąc z kimś lecą na kogoś. To dla nas znak że laska jest niewierna, po chamsku mówiąc gościnna w kroku i szkoda na nią czasu. Co któryś donżuan co najwyżej weźmie taką na noc, ale jako kobieta i tak jest dla niego bezwartościowa i po numerku mówi się papa, było fajnie ale tam są drzwi. Stąd przyczyna tego że twój romeo coś się nie kwapi do wyrwania cię. Zejdź na ziemie i zajmij się swoim facetem choć w ogóle na niego nie zasługujesz.

Gość gośc

Mowią kre.tynce że facet ma ją gdzieś a ta dalej swoje. Po co zakladałas temat jak i tak wiesz lepiej? Albo przyjmij do wiadomości że koleś ma cie w dvpie albo zamknij temat i tyle. Upierdziała sobie że jest inaczej. Mów do slupa a słup jak dvpa. Idź do klubu i rozłoż przed kimś nogi jak już cie tak ciśnie na romanse ale ten mężczyzna zainteresowany nie jest i przyjmij to do wiadomości a nie sie klocisz. To chcialaś te rady czy nie bo już nie rozumiem

Gość On.

Autorka raczej liczyła na pogłaskanie po główce, liczyła, że usłyszy, jak to gość na pewno oszalał na jej punkcie. A tu niestety. 

Plus na szma*ciarstwo zajętych lasek też poparcia nie ma i tutaj też go nie znajdziesz.

Gość PrzystojnyD
4 godziny temu, Gość On. napisał:

Autorka raczej liczyła na pogłaskanie po główce, liczyła, że usłyszy, jak to gość na pewno oszalał na jej punkcie. A tu niestety. 

Plus na szma*ciarstwo zajętych lasek też poparcia nie ma i tutaj też go nie znajdziesz.

Dokładnie. Niejednokrotnie ja sam hamowałem sytuacje, kiedy wiedziałem że laska jest zajęta... Szok. 

A autorka dostała tyle rad, że powinna podziękować i wziąć się w garść! Do jasnej!