Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Hihi

Rvchaja si臋 u mnie w bloku

Polecane posty

Go艣膰 Hihi

S艂ysza艂em jak baba jeczy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Onsam

a nieraz s艂ysza艂em wieczorem podskakuj膮ce 艂贸偶ko bezwstydniki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edi

No to co ja mam powiedzie膰? M贸j kumpel bzyka艂 kiedy艣 swoj膮 dziewczyn臋 w pokoju, kt贸ry wynajmowali艣my. Oni w og贸le si臋 nie przejmowali tym, 偶e ja spa艂em na s膮siednim 艂贸偶ku. Zacz臋li to robi膰 gdy jeszcze nie spa艂em. Us艂ysza艂em ich przyspieszone oddechy i odg艂osy poca艂unk贸w. Oczywi艣cie w takiej sytuacji nie da rady zasn膮膰.Potem oni to robili w pozycji misjonarskiej a偶 do spustu, kiedy to kumpel trzepn膮艂 nog膮 w 艣ciank臋 tapczana w wyniku czego rozleg艂 si臋 pot臋偶ny huk.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorr

i musia艂em sobie zwalic a walcze z masturbacja ! Ta baba ma obrzydliwy j臋k

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorr
33 minuty temu, Go艣膰 Edi napisa艂:

No to co ja mam powiedzie膰? M贸j kumpel bzyka艂 kiedy艣 swoj膮 dziewczyn臋 w pokoju, kt贸ry wynajmowali艣my. Oni w og贸le si臋 nie przejmowali tym, 偶e ja spa艂em na s膮siednim 艂贸偶ku. Zacz臋li to robi膰 gdy jeszcze nie spa艂em. Us艂ysza艂em ich przyspieszone oddechy i odg艂osy poca艂unk贸w. Oczywi艣cie w takiej sytuacji nie da rady zasn膮膰.Potem oni to robili w pozycji misjonarskiej a偶 do spustu, kiedy to kumpel trzepn膮艂 nog膮 w 艣ciank臋 tapczana w wyniku czego rozleg艂 si臋 pot臋偶ny huk.聽

mogles sie dolaczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podstawa
47 minut temu, Go艣膰 Hihi napisa艂:

S艂ysza艂em jak baba jeczy

klaskaj brawo i gwizdaj s膮siadom na zach臋te

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 antek ej
37 minut temu, Go艣膰 Edi napisa艂:

fajna przygoda, ja tak w akademiku dziewczyne posuwa艂em a wsp贸艂lokator by艂 o dwa metry dalej w swoim 艂贸偶ku, chyba nie spa艂 jednak, nie wiem co my艣la艂 sobie wtedy, na drugi dzie艅 nic nie m贸wi艂 na ten temat

Udost臋pnij ten post