Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janosik

Kolega nigdy nie był u dentysty ...Jak go zmotywować ???

Polecane posty

Gość Janosik

A więc tak : znam go od początku września . Na sam początek roku szkolnego przyszedł brudny. Namówiłem go do pójścia do dentysty dla własnego dobra a on zaczął mi uciekać . Zamknął się w kiblu i nie chciał wyjść ...Krzyczał , ze nie musi leczyć zębów bo to boli I duzo kosztuje . Fff  kiedy na przerwie uczyliśmy się rapować z kolegami to wszyscy zatykali nos lub się odwracali , gdy on tylko otworzył usta . M zaczął rapować i tańczyć a jak podskoczył to poczuliśmy smród z jego dresow . Jak zaczął głośniej śpiewać i krzyczeć to podeszła do nie go pani i kazała mu się zamknąć . Gdy M rapował to strasznie śmierdziało mu z ust i dresow . Przeżyłem szok , jakiego jeszcze nigdy nie zaznałem . Zacząłem słabiej widzieć , myślałem ze chyba zemdleje ... Gdy M próbował zaśpiewać piosenkę ,, God of rap - to się od niego odsunęliśmy , bo jego bluza zaczęła okropnie śmierdzieć . 

Kazda przerwa z nim właśnie tak wyglada . Kolega chce nawet kupić maskę gazowa by jakoś wytrzymać w tej szkole i normalnie oddychać . Nie wiem , skąd takie skunksy się biorą i nie chcę wiedzieć.

Apropo zębów - robią mu się powoli czarne. Gdyby teraz poszedł do dentysty nawet na NFZ to dałoby się je jeszcze uratować. I naprawić , ale on nie chce ich leczyć . Z biegiem czasu zwleka i odmawia moja pomoc . 

Odechciewa mi się chodzić do szkoły . Mysle o jej zmianie nawet . Nie wyobrażam sobie , jak ja dam sobie radę w czerwcu , gdy dopiero będą upały . Chłopak potrafił latem nosić zimowe dresy i jeszcze do nich  klapki od basenu ... 

Kiedy otworzył kiedyś plecak to wypadł z niego splesnialy chleb - musiał go tam trzymać chyba z kilka miesięcy . Na widok pleśni dostałem drgawek - cały chleb był zielony i miał czarne plamy . Kto wie czy nie były tam robaki . Mój kumpel mówił , ze z jego plecaka okropnie coś zajeżdża . Poczuł smród na polskim . 

Kolega , który nienawidzi dentysty jest wielkim fanem lila xana i sam go próbuje naśladować - ubiera się jak on , śpiewa jego piosenki ale wszyscy widza ten nalot na zębach i smród błagający o litość . BARDZO MARTWIĘ SIĘ O NIEGO , reszta klasy pewnie tez . Zapach zostawia po sobie nawet na dworze .Chlopak miesiącami nosi spleśniałe kanapki , stary sok i brudny piórnik z dziura . 

Widziałem jak śmieli się z niego uczniowie z młodszej klasy i kazali mu tańczyć . On im zatańczył a oni tylko mieli z tego bekę 

Uff 

Gość Sure
9 minut temu, tramalukta666 napisał:

Polecam fluoryzację i częste mycie zębów! A czy Wy myjecie ząbki?

Oczywiście . Chłopak jest ładny , tylko nie chce się myc !!!!!

Gość gość'

Dobre. Śmieję się z historii w głos. Czy ona jest prawdziwa? Nie ma takich ludzi, kurde blade. ; ))

Gość Janosik
2 minuty temu, Gość gość' napisał:

Dobre. Śmieję się z historii w głos. Czy ona jest prawdziwa? Nie ma takich ludzi, kurde blade. ; ))

Sa tacy , duzo ludzi się nie myje . Każdy poczuł kiedyś od kogoś smród 

Gość gość'

Mówię o tobie. Jesteś komediantem. Tak fajnie przedstawiłeś w gruncie rzeczy smutną historię kolegi. Rozśmieszył mnie twój humor.

Cóź, nikt mu nie pomoże jeśli sam tego nie będzie chciał. Sam rozumiesz.

Gość Kanosik
3 minuty temu, Gość gość' napisał:

Mówię o tobie. Jesteś komediantem. Tak fajnie przedstawiłeś w gruncie rzeczy smutną historię kolegi. Rozśmieszył mnie twój humor.

Cóź, nikt mu nie pomoże jeśli sam tego nie będzie chciał. Sam rozumiesz.

Mnie to nie śmieszy jak inni uczniowie każą mu rapować i nie chce zmienić spodni 

Gość Ufo

Bum tralalalala 

Elo 

Gość Bezdomny

Tornado 

Gość Dauedos

Może to i lepiej dla niego, że nie był. W starożytności i średniowieczu nie było dentystów, nie było szczoteczek, a ludzie nie spożywali cukru i mieli zdrowe zęby. Ja w wieku 16 lat odwiedzałem jedną dentystkę. Teraz podejrzewam ją o to, że plombowała mi zdrowe zęby. Zadaj sobie jedno pytanie. Czy dentystom zależy, żeby ludzie mieli zdrowe zęby...

Gość Autko
13 minut temu, Gość Dauedos napisał:

Może to i lepiej dla niego, że nie był. W starożytności i średniowieczu nie było dentystów, nie było szczoteczek, a ludzie nie spożywali cukru i mieli zdrowe zęby. Ja w wieku 16 lat odwiedzałem jedną dentystkę. Teraz podejrzewam ją o to, że plombowała mi zdrowe zęby. Zadaj sobie jedno pytanie. Czy dentystom zależy, żeby ludzie mieli zdrowe zęby...

Powąchaj jego dresy ....

Gość Pies nie chce jeść

Pies nie je od rana zjadlem pokemona

Gość Saper
Dnia 22.04.2019 o 17:39, Gość Dauedos napisał:

Powąchaj jego dresy ....