Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KIKI

Z艂odzieje

Polecane posty

Go艣膰 KIKI

Zamawia艂am kilka razy ubrania na vubu.pl i wszystko by艂o nawet ok. Ciuchy nie s膮聽tak sza艂owe jak na zdj臋ciach, ale da si臋 je nosi膰. Zw艂aszcza za te ceny.聽 Oczywi艣cie trzeba zwraca膰 uwag臋 na terminy dostaw poszczeg贸lnych modeli. Ostatnio z艂o偶y艂am zam贸wienie,聽 i niestety musia艂am je w ca艂o艣ci odes艂a膰.聽 Wype艂ni艂am i wys艂a艂am elektronicznie odst膮pienie od umowy zawartej na odleg艂o艣膰 , jeszcze w dniu odbioru, gdy przymierzy艂am wszystkie ciuchy , okaza艂o si臋, 偶e nie le偶膮 tak jakbym chcia艂a. Zapakowa艂am je jak chi艅sk膮 porcelan臋 i odes艂a艂am kurierem w dniu nast臋pnym. Od 2 tygodni ani wisu ani s艂ychu w temacie zwrotu wp艂aconej kwoty za zam贸wienie. Dowiedzia艂am si臋 od znajomej,偶e nie mam szans na oddanie mi pieni臋dzy, 偶e to z艂odzieje. Z艂o偶y艂am wi臋c nowe zam贸wienie, zaznaczy艂am przy ka偶dej zamawianej rzeczy, 偶e jest to do rozliczenia z moim poprzednim zam贸wieniem o nr .....za kt贸re nie zwr贸cono mi jeszcze pieni臋dzy.聽 聽 聽 聽 聽 I co zrobili w vubu ???? Nadali paczk臋 za pobraniem. Nie odebra艂am. I teraz b臋d臋 musia艂a聽odda膰 spraw臋 do Rzecznika Spraw Konsumenckich.聽

聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Xyz

Tak samo ma sie sprawa z Kameleon butik, zlodziejka ktora nie oddaje kasy tygodniami i udaje ze nie widzi wiadomosci. Coraz wiecej tych "butikow" co 艣ci膮gaj膮 ciuchy z aliexpress, wystawiaja za 10 razy wiecej i maja w dupie klienta bo wiedza ze ich ciuchy to szmelc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach