Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dosia

Porodówka Siemianowice Śląskie

Polecane posty

Gość Dosia

Witam dziewczyny. Planuje rodzić w Siemianowicach Śląskich . Jest mało informacji na ten temat a z miłą chęcią posluchalabym osób które mają już za sobą poród w tym szpitalu. Jak wygląda opieka podczas porodu, jacy lekarze. Co z oddziałem neonatologii ?? Czy jest dobrze wyposażony ?? Proszę o jakie kolwiek informacje. Dzielcie się swoimi doświadczeniami . Mama sierpień 2019 😁

Gość Brygida

Rodziłam tam kilka razy w tym dwie cesarki. Złego słowa nie powiem,ale u mnie wszystkie ciążę były zdrowe i nie było żadnych komplikacji. Polecam, miałam też szczęście trafić na miły personel.

Gość Dosia

A miałaś tam lekarza prowadzącego ?? Moja pierwsza ciąża była bez komplikacji , wzorowa . Postawiłam na Bonifratrów i .....nawet nie chce wspominać. Dlatego teraz myślę nad Siemianowicami i każda opinia się liczy. Dzięki za odzew i pozdrawiam

Gość Brygida

Nie miałam. Chodziłam wszystkie ciąże do publicznego i nie narzekam. Ja w kazdym razie ten szpital polecam.

Gość Dosia

Dziękuję za komentarz, a są jeszcze jakieś dziewczyny które mogą coś napisać ???? Halo