Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111111

Pomóżcie

Polecane posty

Cześć mam pytanie 

Mam 17 lat 21.03 poraz pierwszy chciałam się kochać ze swoim chłopakiem stosunek był przerwany ponieważ mnie bolało 24.03 dotalam okresu i teraz jest 2 miesiac mialam dostac 16.04 lecz spóźnia mi się już 7 dni, moje piersi są obolale I twarde. Czy mogę być w ciąży ?

Gość zaz

Jeśli uważasz że to może być ciąża to zrób test. 

Gość arnica

jeśli nie było od tamtego czasu więcej stosunków to ciąży bym się tutaj nie doszukiwała. wiadomo dla pewności zrób test, on Cię trochę uspokoi. I pamiętaj, że stosunek przerywany to marna antykoncepcja. W Twoim wieku już możesz sobie zacząć brać tabletki czy plastry, belara z tego co wiem jest dobrze tolerowana przez młode dziewczyny. myślę że warto spróbować. 

Gość ojtam ojtam
1 minutę temu, Gość arnica napisał:

jeśli nie było od tamtego czasu więcej stosunków to ciąży bym się tutaj nie doszukiwała. wiadomo dla pewności zrób test, on Cię trochę uspokoi. I pamiętaj, że stosunek przerywany to marna antykoncepcja. W Twoim wieku już możesz sobie zacząć brać tabletki czy plastry, belara z tego co wiem jest dobrze tolerowana przez młode dziewczyny. myślę że warto spróbować. 

To nie był stosunek przerywany tylko przerwany z uwagi na ból.

Autorka nie napisała czy wystąpił wytrysk czy skończyło się na dwóch ruchach i po seksie.