Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia93

Co myślicie ?

Polecane posty

A wiec napisze ogółem co i jak trochę w skrócie.

Wychowałam się w Rodzinie Zastępczej od 3 klasy podstawówki. Oczywiście nie mogłam narzekać bo bym może trafiła do Domu dziecka. Ale trochę mnie to wkurzało Ciocia dostawała na mnie Pieniążki za to że mnie przygarnęła ale czy coś kupić jakieś ubrania to nie pamiętam żeby coś takiego było. Chyba raz w roku mi kupiła i to z córką pojechała i ona sobie wybrała rzeczy a mi jedna bluzkę i to jeszcze za duża . Wszystko dostawałam po jej córce o rozmiar za duży. Jej córka jest ode mnie starsza o 3 lata.

Ja później poznałam Chłopaka. Kuzynka też była w związku oczywiście ciocia taka zadowolona była z jej Faceta . Kiedyś jak razem siedzieliśmy  i sobie piliśmy to tylko mnie wołała żebym poszła spać żeby im nie przeszkadzać a to jeszcze wczesna godzina była, oni tez nie mieli nic przeciwko bo razem graliśmy w różne gry itp. Ale gdy ja się spotykałam z Chłopakiem i przyjeżdżał do mnie to ciocia nawet mu "dzień doby" nie mówiła Tylko tak szeptem że ledwo było słychać . Jak do kuzynki Przyjeżdżał chłopak to tak sprzątała ciocia żeby było czysto i nawet kurze u córki sprzątała. Do mnie przyjeżdżał Też Chłopak  to taki syf mi zostawiały i sama wszystko musiałam robić i nawet jak już był u Mnie Partner to w Piecu musiałam palić bo zimno było to pod kocem czasem siedzieliśmy. Kuzynka to nawet do pieca nie umiała dołożyć bo gasło, wkurzało mnie to strasznie i kiedyś Mojemu napisałam w złości że mam tego wszystkiego dosyć " na Facebooku "że  wszystko muszę robić za Nie. Mój kiedyś napisał jako dla mnie wiadomość jak to w SMS-ach prywatna dla nas obu się tez wkurzył i w złości napisał a "to Su.."   że wszystko jest na Mojej głowie itp. Pewnego dnia poszłam odprowadzić kuzynkę Drugą do domu  i nie wiecie co się stało ciocia z Kuzynką weszły na MÓJ Komputer i na Mój profil Facebooku  i przeczytały wszystkie wiadomości jakie pisaliśmy z Moim m.in tą co wyzwał "ciocie od Su . ." Ja nie usuwałam wiadomości no bo po co jak to jest Mój komputer i przede wszystkim nie miały prawa wchodzić  na moje konto Facebooka  i czytać prywatne wiadomości..!!!!!!!  No i włączyła się afera wysłały mi długa wiadomość ze mam nie wracać do domu itp że Mój nie ma wstępu wchodzenia na podwórko itp.

Spotykaliśmy się nadal z Moim bo się Kochaliśmy on wiedział o mnie wszystko i o tym też wiedział że kuzynka weszła na Mój komputer to on wysłał do niej wiadomość co grozi za wchodzenie na Czyjaś prywatność i ona tez z nim pisała i się kłócili i od tamtej sytuacji Mój nie rozmawia ani z ciocia ani z kuzynka i odwrotnie. Kiedyś kuzynka pow ze jak przeprosi i przyjedzie Mój z kwiatami to bd dobrze a Mój jest uparty i tego nie zrobi. Gdy Kuzynka się wyprowadziła do Anglii do Swojego to ciocia mnie wyganiała żebym się wyprowadziła już pieniążków nie dostawała tylko Ja za kontynuowanie nauki i pracowałam to postanowiłam że się wyprowadzę,  trochę chciałam uzbierać pieniądze na wesele i wg ale cóż już wolałam mieć spokój od ciotki. Z Moim szukaliśmy mieszkania miałam 19 lat  ( "Mój rok młodszy jest i miał dobrze u rodziców ale chciał mi pomóc bo mieszkania są drogie na wynajem  , rodzice jego byli trochę przeciwni żeby się wyprowadzał ale on postanowił Sam" ).

Po tej akcji powinnam skrócić kontakt ale jakoś nie potrafiłam bo jednak to rodzina i mnie wychowały to trudno mi urwać kontakt. . .Nie wiem może powinnam ?

Teraz jestem z Moim Szczęśliwa jesteśmy razem nadal to już 6 lat w związku. I kuzynka dała mi zaproszenie na Wesele Swoje i Jej Partnera.  Mój pow że nie pójdzie i ja też mam wątpliwości czy wg iść na to Wesele? " Niby to bliska rodzina ale po tym co kiedyś zrobiły i nic nie robią żeby się z Moim pogodzić. Ja z kuzynka trochę kontakt mam pisze od czasu do czasu przez Messengera bo oni Mieszkają w Anglii.

Co Myślicie?? Mieć kontakt czy urwać i tak jestem tą najgorszą . I zająć  się sSwoim związkiem i żyć w spokoju bez Nich..?