Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian

Czasami każdy potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość Adrian

Dzień dobry,

Jestem Adrian i akurat trafiłem na to forum dosyć przypadkowo. Sama prośba dotycząca mojej sytuacji jest dla mnie rzeczą niezwykle wstydliwą, ponieważ zawsze starałem sobie w takich sytuacjach radzić kompletnie samemu. Każdy z nas życiowo jest stawiany w różnej sytuacji i ja w takowej już sobie po prostu zwyczajnie nie radzę i dlatego staram się prosić o pomoc w tej sytuacji. Jestem dłużnikiem częściowo z zaślepienia i w dużej mierze z własnej głupoty, to bardzo niszczy życie jak człowiek nie wie co będzie jutro, bo ciągły stres, praktycznie ciężko też się spełniać w wielu aspektach tego życia jak i pasji, którą mam. Stworzyłem zrzutkę na ten cel i wiem, że to już w pewien sposób akt desperacji, ale tak to się ułożyło. Nie proszę o setki złotych, a wpłatę nawet symbolicznej złotówki, która przybliży mnie do normalności, a nawet małym udostępnieniu tego tematu.

Naturalnie zdaje sobie sprawę, że wiele osób próbuje wyłudzić w ten sposób pieniądze i działać na dobrym sercu ludzi, jednak też staram się, żeby wszystko było zweryfikowane. Dodałem własny dowód, konto bankowe, jestem w stanie przedstawić stopień zadłużenia, a nawet podrzucić mój kanał na YouTubie, który jest moją ogromną pasją i w sumie tylko dzięki przyjaciołom mam możliwości i chęci by to dalej spełniać. Czemu kanał? Bo w tym momencie chce robić materiały, które się wybiją, konto samo w sobie jest od 2008r. i aktywnie wrzucam materiały, przy napisaniu prywatnej wiadomości na kanał odpiszę i potwierdzę moją tożsamość. Jeśli ktoś by miał możliwość i chęć to bardzo dziękuję, bo sama prośba o pomoc jest dla mnie niezwykle trudna.

Prosiłbym również administrację o nie usuwanie wątku, bo z całym zapewnieniem nie jest to próba wyłudzenia, a próba powrotu do normalnego życia.

Linki, które obiecałem, iż podam:

Konto yt: https://www.youtube.com/user/Haniball053

Konto zrzutki: https://zrzutka.pl/7rrwyh