Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama

Chcę mieś rodzinę i dom, a stoję w miejscu...

Polecane posty

Gość kama

Cześć,

Mam 27 lat. Moja przyjaciółka urodziła niedawno córeczkę i ma męża oraz bezpieczny dom. Strasznie jej zazdroszczę, naprawdę, aż mi się płakać chcę bo ja cały czas stoję w miejscu. Na normalnego chłopaka strasznie trudno mi trafić, zazwyczaj jest tak, że facet z którym próbuję się spotykać, a on ze mną okazuje jakieś dziwaczne zachowania i notorycznie prezentują, że są najfajniejsi bo mają iphony, bluzę z tommy hilfiger, buty z hugo boss, spodnie z tego, kurtkę z tamtego, snapchat , instagram i tyle polubień za facebooku..... bosze :((( aż mi się rzygać chce. Nie jestem atrakcyjna bo nie posiadam iphona, chociaż mnie stać na 100 takich. Czy wy też napotykacie taki problem. Chciałabym bardzo spotkać faceta, którego nie interesuje najwyższy poziom prestiżu tylko wiedza, samokształcenie, swoje pasje jakiekolwiek, motoryzacyjne, żeglarskie, czy tam piekarskie, a nie kawałki szmat z modnym logiem ( bo jak masz takie to jesteś już kimś). Czuję, że czas przelatuje mi bardzo szybko, zaraz będę miała 30 lat i wpadnę w jeszcze większą depresję, a rodzina cały czas się dopytuję kiedy ślub? ja nawet chłopaka nie widzę na horyzoncie, a bardzo bym chciała spotkać w końcu tę moją drugą połówkę i być razem  całe nasze życie. A ja już żałuję że tracę ten czas, który mogłabym spędzać z tym jedynym i dbać o niego. Strasznie jest mi przykro, że jestem w takim stanie, że zazdroszczę innym ich sytuacji życiowych ich rodzimy ich dzieci. 

Gość ukz

normalny chłopak szuka normalnej dziewczyny , która obciąga z pelnym połykiem i wygląda jak Kendall Jenner

Gość hehehe

albo ``Brandi Belle``

no niestety, znaleźć normalnego, inteligentnego, pracowitego, uczciwego faceta, to jak szukać igły w stogu siana

ale da się

może w nieodpowiednich miejscach szukasz? może spróbuj właśnie pokręcić się przy jakiś miejscach uprawiania hobby, które Cię interesuje

może podczas wyjazdu w góry, czy gdzie tam lubisz, czy na rowerach

bo tak na ulicy, czy nie daj boże w knajpie, to marne szanse

jest też net, tam możesz przebierać, bo ludzi ogrom, tylko trzeba to z głową robić, bo 98% ...i tam siedzi

Gość snow

Dziewczyno, jestes jeszcze taka mloda, nic na sile. Jak widac to w Polsce powszechne parcie na slub i dzieci pomieszalo tobie w glowie. Poczekaj pare lat, wtedy juz czesc przyjaciolek i kolezanek bedzie w trakcie rozwodu albo narzekania na meza i dzieci. Nie szukaj na sile, samo przyjdzie. Do czego tak sie spieszysz?