Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MART

Jak to jest z tym dystansem

Polecane posty

Gość MART

Z chlopakiem znamy sie ponad rok, blizej jestesmy ze soba od mniej wiecej pol roku. On jest starszy o rok, oboje kiedy sie spotykamy spedzamy bardzo mily czas: mamy podobne zaintresowania, nastawienie do zycia, caly czas sie smiejemy. WIem ze mu sie bardzo podobam, on mi rowniez. Wiem tez, ze chwalil sie kolegom z pracy ze ma ze mna blizszy kontakt (pracujemy razem, ale w innych dzialach). Problem w tym ze on proponuje spotkanie raz na miesiac. Pomiedzy tym rozmawiamy duzo, na facebooku, przez telefon, czasem w pracy, jak jest okazja. On przedstawil mi swoich przyjaciol, zabral mnie na dwie, trzy imprezy. Twierdzi ze traktuje mnie powaznie. Ale co z tymi spotkaniami? Ani ja ani moje najblizsze towarzystwo nie potrafimy odpowiedziec sobie na pytanie, dlaczego on nie chce wejsc w zwiazek, spotykac sie czesciej? 

Gość Esox

Przecież wy nie jesteście parą. Tak przynajmniej wynika z twojego opisu. Czy wy chociaż się całujecie gdy jesteście z sobą sam na sam?

Gość MART

Tak, bez przesady z wchodzeniem w szczegoly, ale nocowalam juz u niego, zapraszal do siebie. Calowalismy sie nie raz, ale czy to jest wyznacznik?