Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmm

Podrywanie jest głupie

Polecane posty

Gość Hmm

Znacie inne sposoby na poznawanie dziewczyn niż podryw i portale randkowe? Nie podrywam bo nie lubię się odzywać do obcych ludzi i zawracać im głowę.

Gość New Gold Dream

Nie rozmawiając czyli będąc milczkiem ,nie masz szans na poderwanie dziewczyny. Dziewczyny nie lubią drętwych chłopaków. Gdybym nie rozmawiał, nigdy nie poderwał bym żadnej dziewczyny, ani żadna dziewczyna nie poderwała by mnie. Kiedyś moja znajoma powiedziała mi w trakcie imprezy, że lubi się całować.To był sygnał dla mnie, że chciała całować się ze mną na tej imprezie. Gdybym był takim milczkiem jak ty autorze, wzięłaby mnie za jakiegoś frajera gdyż nie odpowiedział bym na jej sugestię i zmarnowałbym tą sytuację. Ponieważ rozmowa nie sprawia mi trudności  i dziewczyna mi się podobała, odpowiedziałem, że ja też lubię się całować, po czym przeżyłem z nią kilka upojnych godzin gdyż nie skończyło się tylko na całowaniu.  

Gość dredi

poznaj się z panną przez znajomych

Gość gość

Tylko desperaci podrywają normalny facet czeka na to aż sama kobieta do niego zagada.

Gość gość

A po co facet ma podrywać jak każda wymaga przystojniaka. Przecież jak zagada to kobieta go potraktuje jak ....