Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciocia dobra rada

Polacy są Prawi i Sprawiedliwi z natury

Polecane posty

Gość Ciocia dobra rada

Mamy to w genach. Nie podoba się komuś Rząd Polaków? Zapraszamy wypierdalać!!!!

Gość Ciocia dobra rada

Konstytucja jest dla Polaków i dobrze im służy. Co jest zgodne z Naszą konstytucją to stwierdza Trybunał Konstytucyjny. Trybunał Konstytucyjny Polaków. Nie podoba się? Zapraszamy wypierdalać!!!

Gość gość

Won pisowski trollu.

Gość Ciocia dobra rada

Możecie sobie szczekać psiaczki. Na razie możecie bo kij się na was szykuje. Zapraszamy wypierdalać!!! Polską już zawsze będą rządzić Polacy.

Gość gość

Dobrze Adolfiku.

Gość Marcin K.

Wstyd i nieładnie takie krzywe prowokacje uskuteczniać. Woda na młyn strony przeciwnej.

Ja osobiście walczę przy urnie wyborczej, tam wrzucając swój głos. Mój, ponieważ jestem człowiekiem uczciwym, z oczywistych względów powędruje poraz kolejny na obecną partię rządzącą. Jednak staram się nie wykłócać z osobami będącymi za innymi opcjami, nie w taki sposób jak zrobił to kolega wyżej. Tylko merytorycznie.

Gość Adolf Hitler

A Wy co Pijani

Gość Gość
1 minutę temu, StaryLewak napisał:

Jak to polacy.

Mam nadzieję że nie wszyscy Żydzi to takie parchy jak ty 

Gość Władimir Putin

Sznela Sznela

Gość gość
6 minut temu, Gość Marcin K. napisał:

Wstyd i nieładnie takie krzywe prowokacje uskuteczniać. Woda na młyn strony przeciwnej.

Ja osobiście walczę przy urnie wyborczej, tam wrzucając swój głos. Mój, ponieważ jestem człowiekiem uczciwym, z oczywistych względów powędruje poraz kolejny na obecną partię rządzącą. Jednak staram się nie wykłócać z osobami będącymi za innymi opcjami, nie w taki sposób jak zrobił to kolega wyżej. Tylko merytorycznie.

Bo tak to powinno działać. Niestety widocznie skuteczniejsze są wrzutki o żydach, strasznym Tusku, czy zębach Kaczyńskiego.

Gość Gość
Przed chwilą, StaryLewak napisał:

Są też ortodoksyjni co palą flagę Izraela i odgryzają napletki niemowlętom. 

I jeszcze do tego ...a, też leki świrze

Gość Gość
2 minuty temu, StaryLewak napisał:

Są też ortodoksyjni co palą flagę Izraela i odgryzają napletki niemowlętom. 

A nie lepiej ci  by było w Izraelu to przecież twoja ojczyzna

Gość Ciocia dobra rada

Nie będę się bawić w konwenanse z jakimiś polskojęzycznymi tymczasowymi mieszkańcami Polski. Chcą zniszczyć naszą Ojczyznę. Na razie zapraszamy wypierdalać!!! Uprzejmie. Nie posłuchają to za włosy i o ścianę! Wróg to wróg, zniszczyć trzeba jak robactwo.

Gość Ciocia dobra rada

Wbije ci się tę konstytucję do głowy. Razem z tynkiem ... lewacki. Zapraszam wypierdalać!!!

Gość gość

Nie gadajcie z pisowskimi trollami. Splunąć i nie zniżać się do ich poziomu. Część tych wpisów jest udokumentowana żeby pokazać mechanizmy działania propagandy na najniższych instynktach.

Gość Ciocia dobra rada

Buhahaha możecie sobie. Już komunistom z znp pokazaliśmy co sobie możecie. Cała Polska z was się śmieje komuniści i złodzieje! Buhaha

Gość gość
6 minut temu, StaryLewak napisał:

No właśnie trzeba im odpisywać, bo ianczej ludzie którzy to przeczytają nie widzą w tym nic chorego. Im bardziej są bombardowani takimi treściami tym łatwiej je akceptują i sami stają się wyborcami szczujni.

W sumie masz rację. Można przemilczeć bzdury i krętactwa, których porządny człowiek się brzydki, ale wtedy te czopki narzucają narrację bo dużo ludzi jednak łyka absurdy jak bocian żabę..

Gość gość

Brzydzi 

klękajcie narody , jak dzisiaj Polki capiły w upale wiosennym , gdy temperatura powietrza wskazywała 26,6 st. C. 

smród octu pomieszany i wymieszany z perfumami gorzko-słodkimi oraz moczem  , aż łzy płynęły z oczu , gdy kobiety mijałem 

śmierdzące totalnie wychodzące z biura , 

czy nie czuje tego , że capi sikami i fekaliami oraz octem , octem wali z nóg, śledziem wali z peazdy a fekaliami wali z duupu 

pani urzędniczki, która się wystroiła w czarne rajstopy pod spodniami i wskoczyła w chińskie buty na obcasie z grubą platformą,

przed wyjściem z pracy powinna wskoczyć pod prysznic na koszt Pracodawcy i wyskoczyć z tych śmierdzących rajstop nylonowych ,

w Konstytucji Polski powinien być zapis prawny aby polska urzędniczka przed wyjściem z pracy zaliczyła kąpiel pod prysznicem ,

przy wyjściu z budynku będą dwa wilczury , gdy urzędniczka będzie capić to wilczury nie podarują i urzędniczkę trochę poharatają i Jej capiące ubranie ale pod prysznic zaprowadzą 

i do póki urzędniczka nie umyje zadu , vaginy i nóg to pies dopilnuje, urzędniczka nie wyjdzie spod prysznica 

albo wychodzi spod prysznica w ...ence i z gołymi nogami 

albo pozostaje do rana pod prysznicem !

Gość gość

To jest ten francuski albo inny troll wyrabia dzienną normę. Od razu widać że to pisanie dla samej sztuki. Byle tylko wbijać innym w głowę stek głupot wymyślonych w siedzibie najbardziej fałszywej partii "już jesteśmy blisko strasznej prawdy o zamachu".