Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtom

Co to znaczy jak dziewczyna pisze

Polecane posty

Gość gośćtom

"możemy się spotkać" w odpowiedzi na propozycję spotkania? Zapytałem: "czy masz ochotę jeszcze się ze mną spotkać" - specjalnie z takim podtekstem bo chyba trzeci raz proponuję jej spotkanie a zawsze coś nie zagrało - albo była na wyjeździe, albo na L4, albo pracowała itp. rozumiem że może nie mieć czasu się spotkać ale wtedy chyba wypada przejąć inicjatywę i samemu wyjść później z propozycją spotkania? Nie chcę czwarty raz pytać o to samo. I jeszcze ta jej odpowiedź: "możemy się spotkać" - tak jakby z podtekstem: "[ciężko wzdycha] ech, no dobra, skoro nalegasz...", byłoby milej gdyby napisała coś w stylu: "tak, jasne, bardzo chętnie" i przede wszystkim sama zaproponowała jakiś termin a nie takie odwlekanie w czasie i żeby ja znowu musiał się dopraszać. Ona jest spokojnie 8/10 ale chyba dam sobie już z nią spokój, no chyba że ona teraz pierwsza się odezwie.

Gość gośćtom

Zapomniałem napisać istotnej kwestii - spotkaliśmy się tylko raz, jakiś miesiąc temu.

Gość Onsam

Ja po takim pytaniu jeszcze zapytałem podając kiedy mi pasuje i czy jej - zero odpowiedzi. Tak więc nie wiadomo czy konkretnie chce się spotkać to trzeba ustalić.

Gość gość

Zainteresowana kobieta chce się spotkać od razu po pierwszej propozycji. Jak ktoś robi to z "łaski" albo gra w jakieś durne gierki, to od razu należy olać i szukać innej. 

Gość Gosc

Może mieć napięty grafik, obowiązki zawodowe, rodzinne i dlatego nie jest dyspozycyjna. Al jak ty proponujesz 4 razy i na kaźdt z łaski odpisuje  to niech spada  na bambus.