Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anturovic

Dlaczego polki za granicą mają opinie łatwych

Polecane posty

Gość anturovic

łatwych, tanich, jak zwał ale ogólnie ponoć polki mają kiepską opinię wśród facetów z zagranicy, jesli któryś ma ochotę a nie chce płacić to szuka polki na jeden łatwy numerek. polki hańbią naród polski, nie mniej niż patusy w uk. Wstyd

Gość gość
9 godzin temu, Gość anturovic napisał:

łatwych, tanich, jak zwał ale ogólnie ponoć polki mają kiepską opinię wśród facetów z zagranicy, jesli któryś ma ochotę a nie chce płacić to szuka polki na jeden łatwy numerek. polki hańbią naród polski, nie mniej niż patusy w uk. Wstyd

Polki mają kiepską opinię tylko wśród zakompleksionych Polaków, wśród obcokrajowców mają akurat bardzo dobrą.

Gość Arturivuc
18 minut temu, Gość gość napisał:

Polki mają kiepską opinię tylko wśród zakompleksionych Polaków, wśród obcokrajowców mają akurat bardzo dobrą.

Dziwne, wystarczy pooglądać same filmiki na YT gdzie faceci nagrywają filmiki gdzie można latwo por*uchac, polska to taka Tajlandia Europy dzięki polkom. Chyba że dla kogoś łatwa i pusz*czalska = dobra opinia 

Gość Hwałej

Mają taką opinię dzięki odrzuconym facetom 🙂 nie nasza wina. Ja wolę dziewczyny a faceci w pracy lubią fantazjować, że z nimi spałam. Trudno, kompleks małego penisa? 

Gość gość
4 godziny temu, Gość Arturivuc napisał:

Dziwne, wystarczy pooglądać same filmiki na YT gdzie faceci nagrywają filmiki gdzie można latwo por*uchac, polska to taka Tajlandia Europy dzięki polkom. Chyba że dla kogoś łatwa i pusz*czalska = dobra opinia  

Ja Ci mogę pokazać filmiki w których ktoś mówi, że Ziemia jest płaska i co z tego? Jak sobie takie "źródło wiedzy" znalazłeś to się teraz nie dziw.

Gość anturovic
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ja Ci mogę pokazać filmiki w których ktoś mówi, że Ziemia jest płaska i co z tego? Jak sobie takie "źródło wiedzy" znalazłeś to się teraz nie dziw.

Niezupełnie, są jeszcze komentarze pod tymi filmami gdzie faceci z zagranicy chwalą się jak latwo przerobili kilkadziesiąt/kilkaset polek tylko dlatego że są z Hiszpanii itp. po czym przyznają że u siebie nie mieli powodzenia  czyli raczej nie są specjalnie przystojni i bogaci, polkom wystarczy to że są z zagranicy

Gość gość
1 godzinę temu, Gość anturovic napisał:

Niezupełnie, są jeszcze komentarze pod tymi filmami gdzie faceci z zagranicy chwalą się jak latwo przerobili kilkadziesiąt/kilkaset polek tylko dlatego że są z Hiszpanii itp. po czym przyznają że u siebie nie mieli powodzenia  czyli raczej nie są specjalnie przystojni i bogaci, polkom wystarczy to że są z zagranicy 

Faktycznie, teraz brzmi to o wiele bardziej wiarygodnie. Poczekaj, napiszę pod jakimś filmikiem na yt, że widziałam różowego słonia. Może ktoś założy o tym temat ma kafe.

Gość anturovic
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Faktycznie, teraz brzmi to o wiele bardziej wiarygodnie. Poczekaj, napiszę pod jakimś filmikiem na yt, że widziałam różowego słonia. Może ktoś założy o tym temat ma kafe.

No dobrze, ale nie ma podstaw by nie wierzyć w te rewelacje, wystarczy w większym mieście zobaczyć jak polki lecą na obcokrajowców jak pszczoły do miodu 

Gość jan kowalski

Bo polki lecą na wszystko co obce, egzotyczne czy w małych ilościach( i dla innych polek nie starczy ), mentalność jeszcze z komuny. Polacy też lecą na to co egzotyczne, więc argument z doopy.

Gość goscgoscgoscc
2 godziny temu, Gość jan kowalski napisał:

Bo polki lecą na wszystko co obce, egzotyczne czy w małych ilościach( i dla innych polek nie starczy ), mentalność jeszcze z komuny. Polacy też lecą na to co egzotyczne, więc argument z doopy.

Żaden polak nie polecialby na murzynke

Gość bardzo fajne doopy
31 minut temu, Gość goscgoscgoscc napisał:

Żaden polak nie polecialby na murzynke

to nie widziałeś jeszcze nigdy fajnej murzynki

Gość goscgoscc
1 godzinę temu, Gość bardzo fajne doopy napisał:

to nie widziałeś jeszcze nigdy fajnej murzynki

Widziałem, ale żadna murzynka nie poleci na polaka 

Gość fajne czarnulki
3 godziny temu, Gość goscgoscc napisał:

Widziałem, ale żadna murzynka nie poleci na polaka 

poleci, tylko nie na żonatego, lubią białych

Gość goscgoscc
4 godziny temu, Gość fajne czarnulki napisał:

poleci, tylko nie na żonatego, lubią białych

Mówię o takim Polaku co pracuje w normalnej pracy za niskie pieniądze, jaka normalna murzynka by wybrała takiego jak może mieć na tym samym poziomie murzyna ale przynajmniej z długim k. Dla nich nieopłacalny interes, nawet polki to przemyślały i wybierają kolorowych a nie Polaków 

Gość Felga

Jak ktoś ma wybór pomiędzy fajnym facetem z ułożonym życiem a robolem który spędza 12h dziennie w pracy, żyje w pokoju i ledwo duka po angielsku.... jak myślisz: jaki jest wybór? Sorry, ale facet ma przyciągać charakterem, a faceci w fabryce raczej mają ch#&$owy charakter, zazwyczaj nałogi i małe horyzonty. 

Gość elewacja
20 godzin temu, Gość Felga napisał:

Jak ktoś ma wybór pomiędzy fajnym facetem z ułożonym życiem a robolem który spędza 12h dziennie w pracy, żyje w pokoju i ledwo duka po angielsku.... jak myślisz: jaki jest wybór? Sorry, ale facet ma przyciągać charakterem, a faceci w fabryce raczej mają ch#&$owy charakter, zazwyczaj nałogi i małe horyzonty. 

zależy czy to okres przejściowy czy po prostu tak jest i będzie..... ale nie mogą być przecież wszyscy dyrektorami, ktoś musi myć też kible i jest to też ważna czynność pomimo że mało płatna bo każdy może to robić..... a nawet ten co myje kible będzie miał kobiete czy taka kobieta faceta 

Gość Nanbs
Dnia 27.04.2019 o 10:42, Gość gość napisał:

W punkt