Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Słuchajcie mam pewien dylemat i chętnie poznałabym zdanie innych osób . Jeśli ktoś może nie ma nic sensownego do powiedzenia niech lepiej nie wchodzi.

Polecane posty

Gość Kasia

Słuchajcie to nie jest jakiś wielki problem ale dla mnie jakiś dylemat. Poważny.  Chodzi o to że ja w swoim życiu żyję zadaniowo a przez ostatni czas nie mogłam w ogóle złapać pułapu w swoim życiu. Mam podejrzenia przez kogo przez swojä matkę. Ona w pewnym momencie odebrała mi siły i motywację do czegokolwiek w życie wdarł mi się chaos. Może napiszę jakie mam plany. Część już dawno powinna zostać zrealizowana. Jestem po architekturze. Mam kilka lat doświadczenia w zawodzie. W planach miałam robienie uprawnień dokładnie dwóch.  Do tego zostało mi jeszcze zdanie egzaminu praktycznego na prawa jazdy. Chciałabym się też zacząć uczyć dwóch języków angielski przypomnieć i jakiś drugi albo niemiecki albo francuski. W tym momencie szukam też pracy w Warszawie w swoim zawodzie. Dzisiaj wiem jedno że to wszystko zrobię bo tak czuję. Tylko mieszkając z moja matka nie moge żadnej z tych rzeczy kontynuować. Zawsze pojawia się jakiś problem. Nie wiem dlaczego tak jest. Co o tym myślicie ? Co robić?

Gość manonthemoon

won ty ku(rwo je/bana!!!!! 

Gość cscs

A co w zasadzie jest tym problemem?

Gość Kasia
3 minuty temu, Gość manonthemoon napisał:

won ty ku(rwo je/bana!!!!! 

Co za słownictwo. Tak mow do swojej matki

Gość Gosc

Witam Cie Kasiu. Możesz porozmawiać ze swoją mamą dlaczego tak sie dzieje i możecie złapać wspólny język. Potrzebujesz również kogoś kto by Cie motywował i wspierał w tym co robisz. 

Masz taką osobe która by Cie wspierała i motywowałado działania?