Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh

MeCZY JUŻ MNIE ŻYCIE

Polecane posty

Gość ehh

Ile można na każdym kroku jakieś problemy wymiana głupiej oliwy w aucie   to kupiłem zły klucz a tego co mi trzeba to nie kupie bo niema takiego w sklepie. w miłosci też same porażki nie mam przyjaciół nawet zona od brata mnie dzisiaj obgadywała ze sam ze sobą gadam a im dużo pomogłem przy budowie  w sumie z litości bo brat miał rwę kulszową a z tamtej rodziny to praktycznie nic nie pomogą jedynie dziadek...wkuza mnie juz to wszystko od pierdoł po fakt ze mam 25 lat i nigdy nie miałęm dziewczyny bo źle wybierałem w życiu  teraz jestem biedny  skończyłem studia i nie poznałem kobiety i teraz szukam dziewicy ale to już za późno na to. Ogólnei próbuje nawet wyszłem na imprezę sam ale czułem sie strasznie głupio bo kuzyn 18 lat i miał przyjaciół aja sam z pepsi jak ....Studia mam ale niema pracy w okolicy  zresztą ciężko o godna i normalna prace 😞 eh zyc za 3 tys na swoim to tak czy siak bedzie beznadziejne życie  niemam kobiety i to mnie dobija juz całkiem 

Gość ehh

Musze sprzedać to auto wszystko się od niego zaczęło obgadywanie brak przyjaciół fałszywe uczucia  brak zaufania dzisiaj tez jestem załamany tym ze nie udało mi sie zmienić tej oliwy ;/ tylko czy to niebedzie kolejny głupi cel który sie niezemści znowu namnie ;/?

Gość rrd

Ja mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Byłem raz na randce w wieku 20 lat i dostałem po 1 spotkaniu kosza. Ale to nie moje wina do końca. Kiedyś zaatakował mnie w wieku nastoletnim trądzik torbielowaty, co spowodowało że w tamtych latach nie miałem dziewczyny, i pewności siebie. Okres dorastania jest bardzo ważny, podobnie jak dzieciństwo, bo to ono rzutuje na to, jak będzie może przebiegać  nasze dorosłe życie. Ty masz przynajmniej studia, a ja nawet nie mam matury 😉 Bezrobotny jestem praktycznie całe życie. Tutaj niestety nawet po studiach nie ma co liczyć na dobrze płatną pracę. Nie tylko ty jesteś w takim położeniu. Takich osób jest zdecydowanie więcej. 

Gość ehh

czemu ukryte mam posty 😕

Gość ehh

Znowu moje posty są ukryte ;/ eh może i więcej osób ale sa ludzie po 18 lat i jeżdżą nie wiadomo jakimi samochodami maja xxx dziewczyny ;/  z ta pracą to tragedia naprawdę :((strasznie marne płace po 2400 itp  ale jak policzysz dojazd to zostaje 1500 gorzej niz niewolnik a ostatnio jakiś klucz kupiłem głupi to 20 zł;/ kawałek żelastwa.  mam te studia ale zakochałem sie paskudnie w koleżance z klasy durny byłem jak but ale widziałem w niej cały świat a ona w innym i się męczyłem 3 lata a potem z innym poszła aja nie mam ani kumpli po studiach ani kobiety ;/ 

Gość ehh

znowu ukryty beznadziejne to forum ;/

Gość rrd

Tacy kolesie którzy jeżdżą dobrymi samochodami to pewnie dzieciaki bogatych rodziców., i stać ich na super ładne młode dziewczyny. Mam znajomego, który ma piekarnię, był też przystojny i od wieku nastoletniego do dzisiaj kręcą się w okół niego dziewczyny. Taki ten świat. Mam kolegę, w moim wieku, który z nim się koleguje i nigdy nie miał dziewczyny, jest prawiczkiem, w wieku 28 lat, podobnie jak jeszcze jeden mój znajomy, tylko, że  on miał jedną dziewczynę w wieku nastoletnim. 

Gość ehh

wiesz co jest też dołujace ze jestem szczupły to jest przeklenstwo anie zaleta ;/niemajac masy niebedziesz przystojnym ini z brzuchem i maja kobiety zycie a ty jak jesteś hudy to  masz przesrane ;/gdybym masy nabrał tobym sie pewniej i lepiej czuł co ztego ze jestem troche silny jak niemam masy ani kasy ani normalnego samochodu ani pracy nic niemam ile tak mozna życ

Gość ehh

Tak sie ta kasa liczy 😞 czy pewnosć siebie ale w tych pieniadzach to jest trochę prawdy noi są szczęśliwi tacy ludzie bo ich stać na życie ajak niemasz kasy to  jak masz być szcześliwym czekając na ta jedyna  i potem wezmiesz taka potym piekarzu czy inym alfonsie bogatym i bedziesz musiał zania latać jak głupi ;/Niestety taki ten swiat jest Przykro mi zę zmarniałem okres studi w sprawach miłości ale tak widocznie miało byc 😞  ni epotrafiłem inej kochać byłem osaczony nia 

Gość ehh

Jak sobie to wszystko przemyśle to dochodzę do wniosku ze nie umie kochać kobiet. jeden co zaliczył pana młode ma juz 5 on gra w zespole drugi to samo tez jakaś mężatkę zaliczył i tez ma kolejna kobietę.. Nie umie się z tym pogodzić nie potrafie ;/ oni maja wszystko aja nic   jak być szczesliwym gdy  nigdy niemiałeś kobiety która by cie wesprzeła i byłą dla ciebie dziewicą :((

Gość rrd

Ja w wieku nastoletnim kochałem się w jednej dziewczynie, a ja, że byłem wtedy pryszczatym nastolatkiem i młodym chłopakiem to nie miałem pewności siebie, aby do niej zagadać. Kochałem się w niej przez wiele lat, ale to już przeszłość. Ona ma teraz już 29 lat. A to było z 10-12 lat temu. Trzeba przyznać, że ładna była, a ja mogłem wtedy sobie  jedynie  pofantazjować. W ogóle rzadko zdarzało mi się, aby podobała mi się mocno jakaś dziewczyna. 

Gość ehh

sprawa jest prosta masz kobiete jesteś szcześliwy wygrywasz życie niemasz kobiety tracisz wszystko kobiety cię nienawidzą itp. Tak to działa i trzeba sie pogodzić z tym   Mozna szukać miłości ale to chyba nic nie zmieni ile mozna czekać kobiety biegaja zatym zaczym nie powiny anas maja gdzieś chyba je nienawidze zamiast kochać .

Gość ehh

mi sie sporo kobiet podoba byleby jakaś sie domnie odezwała nawet niej estem brzydki no teraz dopiero sie trochę zmieniłem i mnie zauważaja ale to wciaż mało bo niejestem silny ;/amoj czas  ani sie niezaczał a juz przeminął. Najtrudniej jest sie pogodzić z tym i poddać. Ale jak być szcześliwym gdy wiesz ze kobiety cie niekochaja 😞

Gość rrd

Nie ma co tak rozpaczać. Kobieta i tak by ci szczęścia nie przyniosła. Znajdź sobie jakieś zainteresowania, pasje i się im poświęć. Kobiety naciągają na kasę, i chcą, abyś im ciągle zapewniał jakieś rozrywki. Ciągle słyszę i czytam o jakichś zdradach, alimentach itp. 

Gość ehh

walić to mam na fotce konto i  z 30 kobiet dało mi nie :Da mam juz fajne zdjecie no cóz mam budowe dziecka 

Gość rrd

A jak wyglądasz ? Opisz się. Może nie jest tak źle jak piszesz. A fotka to patologiczna witryna. 

Gość ehh

z tym masz racje ale co bedziesz do śmierci sie  sam zaspokajał /?to psychika cie wykończy  a jakos emocjom trzeba dać upust . a zkobietami to szkoda gadać  niema juz naturalnych kobiet ajak byly to juz maja dzieci. Nie chce być samotny a z drugiej strony też masz racje że same problemy u mnie jedno małżeństwo z rodziny w zasadzie dwa od jednej maż wyjechał zostawiając zonę z 4 dzieci pojechał zagranice... a w drugiej rodzinie maż sie zapił i im syna odebrano i trafił do babci która ma znowu rygor i obgaduje wszystkich ;/ noi jego zona tez pije ostatnio pobita była podobno tez się wykończy albo iny sąsiad też sie rozwodzi i sie zapił prawie na smierc i teraz jest niepełnosprawny a oni mieli juz wmiare dobre kobiety niezepsute tym światem to tacy ludzie po 40 lat;/ też dobre małżeństwa ale zło tkwi w ludziach i nigdy niewiemy czy ktoś nie zada nam ciosu  nawet jesli kogoś bardzo kochamy 

Gość ehh

no patologiczna ale niema innych za bardzo. Ogółnie zemna jest tak jak sie ogole  to tak jakby mnie wykastrowano zadna kobieta sie nie popatrzy ale jak mam 4 dniowy zarost to  niektórym nawet odbić moze ale to tak odupe rozbić bo albo lecą na wygląd albo cie maja gdzieś ;/noi jak tu budować zwiazek cokolwiek ;/ale walić wygląd  kazdy moze sie ogarnać natyle by byc przystojnym wmiare najwazniejsza to pewnosc siebie ajej sie niema jak sie niema masy i kasy ;/

Gość gość
47 minut temu, Gość ehh napisał:

Znowu moje posty są ukryte ;/ eh może i więcej osób ale sa ludzie po 18 lat i jeżdżą nie wiadomo jakimi samochodami maja xxx dziewczyny ;/  z ta pracą to tragedia naprawdę :((strasznie marne płace po 2400 itp  ale jak policzysz dojazd to zostaje 1500 gorzej niz niewolnik a ostatnio jakiś klucz kupiłem głupi to 20 zł;/ kawałek żelastwa.  mam te studia ale zakochałem sie paskudnie w koleżance z klasy durny byłem jak but ale widziałem w niej cały świat a ona w innym i się męczyłem 3 lata a potem z innym poszła aja nie mam ani kumpli po studiach ani kobiety ;/ 

to proste jesteś ludzkim śmieciem, sorry że tak dosadnie ale tak to widze🤷🏻‍♂️

Gość rrd

Trochę masz racji. Ogólnie stwierdzam, że od roczników 90 tych, z kobietami jest gorzej. Fajne dziewczyny były jeszcze te z roczników 80 tych. Mam siostrę 88 rocznik, i miała fajne koleżanki. Nie były jeszcze tak zepsute, i po prostu były miłe, fajne. Nawet brzydal mógł mieć szansę na fajną dziewczynę. Ale tym z roczników 90 tych, to im palma do głowy uderzyła. Nasze roczniki z kobietami mają już o wiele gorzej niż te z roczników 70 tych, 80 tych.  

Gość ehh

aja miałem nadzieje ze rocznik 90 to był fajniejszy ;/a dzisiejsze kobiety to okant o dupę rozbić ;/myślą tylko tyłkiem ...i taka prawda byleby sex byłą a ze maja wszystkich gdzieś po drodze to nie ważne ważne by sex był...swoje też nawaliliśmy ale choroba  czy warunki nas tak usytuowały a teraz juz zapóżno a znajsć podobna kobiete w gąszczu takich kobiet jak są teraz graniczy z cudem ;/

Gość rrd

To nie do końca twoja, czy moja wina. U mnie tak los się potoczył, warunki fizyczne, silny trądzik, itp negatywnie wpłynął na moją osobowość.  To, że ktoś ma dziewczynę, czy nie, to zwyczajny fart losu, odpowiednie warunki fizyczne, sprzyjający los itp. Sami sobie tego nie wybraliśmy, więc nie ma co się też tak uskarżać, i czuć się gorszym, jak nie do końca mieliśmy na to wpływ. 

Gość łapy wiedna

jakim cudem udało ci się skończyć podstawówkę? bo w studia to nie uwierzę, chyba, że to uczelnia dla umysłowo opóźnionych

Gość ehh

No Prawda duzo zależy od losu czy fartu bogaty tatuś fajna sąsiadka niewierna zona ktos wykorzystał to zbudował samo ocene kosztem inych i teraz sie unosi kim to on niejest anaprawde są zwykłymi dziadami i tyle .. alos jest jaki jest duzso ludzi jest co niemaja nawet na chleb  zyja niemaja nic aludzie okropnie rozwinieci wco wątpię .. szczycą się  i chwalą kim to niesą tylko jakim trzeba byc marnym człowieczkiem by sie chwalić życiem a nie umiec pomuc tym co potrzebuja . ja nie mie pomóc bo niemam zaco taka troche ironia ale niejst tak dokonca bo liczą sie tez dobre chęci ale ja niechce pomagać psychicznie rozmową itp ale ja chciałbym złąmac durne myslenie  i energie  chciałbym by wkońcu  ludziom udąło sie zdobyć tania energie i ona jest powoli na wyciągniecie reki może wszystko zmienić tylko wiesz jaki jest problem ze ludzie  musieli byzejsc ze swego piedestału i zostac robotnikami zwykłymi ale raczej sie nato niezanosi ale warto mieć mażenia 🙂 lubie cę  i pamiętaj że wygląd można zmienić kobiety oszukują  psotaraj sie zadbac osiebie tak poprostu zapuśc zarost albo coś  i próbuj choć nie jest to proste i bardziej dołuje ale trzeba próbować 🙂 kiedys wkoncu sie coś musi zmienić ajak nie to trudno do 30 mamy czas albo i 40 :Dbedziesz 40 latkiem z dzieckiem i bedziesz szczesliwy i zrobisz wszystkim na złośc 😄

Gość ehh

Jak sobie to wszystko przemyśle to dochodzę do wniosku ze nie umie kochać kobiet. jeden co zaliczył pana młode ma juz 5 on gra w zespole drugi to samo tez jakaś mężatkę zaliczył i tez ma kolejna kobietę.. Nie umie się z tym pogodzić nie potrafie ;/ oni maja wszystko aja nic   jak być szczesliwym gdy  nigdy niemiałeś kobiety która by cie wesprzeła i byłą dla ciebie dziewicą :((

Gość rrd

Ja akurat nie mam zamiaru zakładać rodziny ani brać ślubu, nie wiem jak ty. W dzisiejszych czasach nie ma sensu się żenić. 

Gość ehh

łapa wiedna Mog bym i magistra zrobić ale narazie szukam pracy i kobiety. Także mi możesz naskoczyć . Widocznei ci studenci niesa tacy dobzy z jezyka polskiego o zgrozo zjezyka który nic nie przynosi tylko rozmowę ale do twej zaciemnionej rzeczywistosci nie dochodzi że podstawa to komunikacja a na koncu jest poprawność ide chyba na dół na jakis film czy sie odswieżyc jak coś to pisz odpisze tak nie mam co robić ani kobiety nie mam  ani pieniędzy xda rodzina czesto obgaduje ..

1 minutę temu, Gość rrd napisał:

Ja akurat nie mam zamiaru zakładać rodziny ani brać ślubu, nie wiem jak ty. W dzisiejszych czasach nie ma sensu się żenić. 

Slub to tylko klopoty .Byłam w dwoch zwiazkach .

Gość ehh

Wszystko zalezy od ludzi z tymi ludzmi co są to nie ale moze gdzieś jest podobna do ciebie wazliwa która też miała problemy a takiej mozna dać szanse poprostu:) ale trzeba zdać sobie sprawę ze swoje też przeżyła. samemu to sie nieda życ ale warto próbować  wazne by próbować nie poddawaj sie bo to zła decyzja wiem co mówie strasznie czlowiek żałuje nie podjetych decyzji czy działania i tu niemuwie o numerku po miesiecznej znajomości ale odłuzszych relacjach rozwiniętych. I niewolno dać sie krzywdzić  jak ktoś krzywdzi to go trzeba nasterowac czasem krzykiem ajak niepomoze to olac i tyle xd

Gość gość

Oliwe to lepiej do sałatki użyj a nie silnika