Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh

Czy wiara w Boga to jest dobre zycie czy trudne

Polecane posty

Gość ehh

Dlaczego ludzie twierdza ze jak wieża w Boga to ich zycie staje się fajne i super. Tylu apostołów wieżyło w Boga I co  zostali ukamieniowani zabici byli szczęśliwi ale życia nie mieli łatwego i super jak mozna wnioskować z tych durnych wpisów. Ja nie stety wiary nie odnajduje choć próbuje u mnie jest na odwrót zamiast być lepiej jest gorzej nie mam grzechu ciężkiego blisko tydzień i co oczywiście auto  zmiana oliwy nie dałem rady potem zona od brata mnie obgadywała akurat usłyszałem wczoraj impreza sam byłem bo nie mam kumpli kobiety chodziły nabuzowane mazac o sexie i pewnie sie codruga bzyka korzystają z życia może natym to polega nagrzeszyć za młodu  do cna sie puszczać a potem uwierzyć  jak sie straci godność i wykorzysta wszystkich wyrwie swoj kawałek mięsa. Ludzie maja tendencje dotego by wykorzystać inych wyrwać swoje  zabawić sie aco ! apotem nauczają i robią z siebie świętych wkurza mnie to serio.. Co maja powiedziec ludzi którzy są chorzy  i np 20 alt leża jak ważywo albo ludzie slepi też jak uwieża w Boga sie ich zycie odwruci o 180 stopni i bedą widzieć mozę szczęśliwi bedą ale widziec nie bedą . Bo wiara nie polega natym by było szczęśliwie i puszczalsko ale by sie zyło według zasad