Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Do pracujących uczciwie. Nie ściska wam żal d, że tylu ludzi zarabia więcej za siedzenie?

Polecane posty

Gość Gość

Pytam tych, którzy ciężko i uczciwie pracują. Nie ściska wam żal dupy, że np. piłkarze, influencerzy, politycy, kombinatorzy i przestępcy zarabiają więcej od was i w ogóle ciężko nie pracują i udaja, że coś robią, a wy po 8 godzin dziennie albo więcej siedzicie w pracy i macie w miesiąc tyle co jakiś np. handlarz samochodami używanymi za opylanie frajerom trefnego towaru?

Gość Ciocia dobra rada

Ustawowo określić maksymalne zarobki i maksymalną wartość majątku jaką może mieć obywatel i problem nierówności rozwiązany. Wystarczy chcieć.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pytam tych, którzy ciężko i uczciwie pracują. Nie ściska wam żal dupy, że np. piłkarze, influencerzy, politycy, kombinatorzy i przestępcy zarabiają więcej od was i w ogóle ciężko nie pracują i udaja, że coś robią, a wy po 8 godzin dziennie albo więcej siedzicie w pracy i macie w miesiąc tyle co jakiś np. handlarz samochodami używanymi za opylanie frajerom trefnego towaru?

Ściska ale co se zrobię jak nie umie zakombinować

Gość Gość
2 minuty temu, StaryLewak napisał:

I jak to niby am skłonić do głosowania na pis/konfederację albo niegłosowania na koalicję?

Ty sam nie wiesz co chcesz,

Gość gosc
1 minutę temu, StaryLewak napisał:

głosuj na pis oni zabiorą bogatym i nikt nic nie bedzie mial wtedy bedziesz na rowni.

Pis podwyższy mi wypłatę do 10k? to zagłosuje:D

Gość Gość
2 minuty temu, StaryLewak napisał:

głosuj na pis oni zabiorą bogatym i nikt nic nie bedzie mial wtedy bedziesz na rowni.

Nie wszyscy głosują na PiS

Nie ściska

Ja przynajmniej mam świadomość, że na swoją wypłatę zarobiłam uczciwie (inna sprawa, że swoją pracę lubię i nie jest ona dla mnie jakoś specjalnie uciążliwa)

A kombinatorzy i szuje wszelkiego rodzaju zawsze będą między nami i h.. im w d...

Wkurza mnie jedynie to, że niektórzy ślizgają się po, m.in. mojej d... i żyją na mój koszt, bo tak mi prawo każe - typu płacić za abo tv, żeby pani X czy pan Y nie wiedział ile zarabia, bo ma od tego ekonomistę na etacie

to mnie wkurza i z tym staram się walczyć, na ile mogę

Gość gosc
2 minuty temu, Ewa333333 napisał:

Nie ściska

Ja przynajmniej mam świadomość, że na swoją wypłatę zarobiłam uczciwie (inna sprawa, że swoją pracę lubię i nie jest ona dla mnie jakoś specjalnie uciążliwa)

A kombinatorzy i szuje wszelkiego rodzaju zawsze będą między nami i h.. im w d...

Wkurza mnie jedynie to, że niektórzy ślizgają się po, m.in. mojej d... i żyją na mój koszt, bo tak mi prawo każe - typu płacić za abo tv, żeby pani X czy pan Y nie wiedział ile zarabia, bo ma od tego ekonomistę na etacie

to mnie wkurza i z tym staram się walczyć, na ile mogę

Większość kombinuje a robole zawsze bedą dymani wiadomo

Gość Gość

Ewa. Ale ci kombinatorzy i szuje nie mają wyrzutów sumienia. Oni są zawsze wyluzowani i weseli. Znam takich co mają w wieku 24 lat dom na wsi i 3 audice, bo dorobili się na przemycie narkotyków przez granicę i jakoś państwo nic z tym nie robi, a oni na jednym przekręcie potrafią dziennie zarobić więcej niż ja w miesiąc, uczciwie rypiąc i jakoś rząd PiSowski się im do doopy nie dobiera. Odbiera mi to motywację do uczciwej pracy. 

Mi niewiele co dupę ściska, bo ja mam większość rzeczy i ludzi w d... poprostu

Nie patrzę na innych, nie porównuję się, nie zastanawiam, nie dociekam

Patrzę, żebym to ja żyła przyzwoicie, żebym mogła sobie w twarz powiedzieć, że jestem uczciwym i dobrym człowiekiem, reszta mi nawet  koło d... nie lata

To nie mój problem, że ktoś jest złodziejem, oszustem, mordercą - jego sprawa, chce tak żyć - mamy wolność w tym kraju

ja chcę żyć uczciwie i tyle, dla mnie to proste

Gość gosc
3 minuty temu, Ewa333333 napisał:

Mi niewiele co dupę ściska, bo ja mam większość rzeczy i ludzi w d... poprostu

Nie patrzę na innych, nie porównuję się, nie zastanawiam, nie dociekam

Patrzę, żebym to ja żyła przyzwoicie, żebym mogła sobie w twarz powiedzieć, że jestem uczciwym i dobrym człowiekiem, reszta mi nawet  koło d... nie lata

To nie mój problem, że ktoś jest złodziejem, oszustem, mordercą - jego sprawa, chce tak żyć - mamy wolność w tym kraju

ja chcę żyć uczciwie i tyle, dla mnie to proste

Był był seks ostatnio Ewa?