Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reakcja mnie zastanawia

Zareagowal tak bo mu nie zalezy czy szanuje? TYLKO mezczyzni

Polecane posty

Prosze o opinie PANÓW 🙂

Znamy sie rok, bylo kilka spotkan, wszystko na dobrej drodze do zwiazku ale postanowilam zerwac znajomosc.Mialam do niego kilka zarzutów, o ktorych mu powiedzialam,nie zrobilam tego pochopnie. prawie sie popłakał ale probowal sie zmienic na kilka dni i od nowa to samo.Po 2 miesiacach powiedzialam koniec, a on...że zyczy mi milego zycia, nic zlego nie powiedzial, nie robil awantur, nie błagał itd.  nie pisze, nie dzwoni..

up

Gość PrzystojnyD

Jakie to zarzutu? Moze to błahostki? 

Na ten przykład ; uwielbia pić, brać narkotyki i raz zrobił mi wstyd przed sąsiadami przychodząc w środku nocy (pominę szczegóły) , drugi przykład : nie da sie z nim poważnie porozmawiać, jest jeszcze kilka ale nie chce się zdradzić

Gość PrzystojnyD

Jeżeli naprawdę ćpa, to zostaw go... Chyba, że lubisz chłopców z problemami.

Zostawilam,ale chcialam pomoc i pytalam o reakcje o czym swiadczy

11 godzin temu, Gość reakcja mnie zastanawia napisał:

Prosze o opinie PANÓW 🙂

Znamy sie rok, bylo kilka spotkan, wszystko na dobrej drodze do zwiazku ale postanowilam zerwac znajomosc.Mialam do niego kilka zarzutów, o ktorych mu powiedzialam,nie zrobilam tego pochopnie. prawie sie popłakał ale probowal sie zmienic na kilka dni i od nowa to samo.Po 2 miesiacach powiedzialam koniec, a on...że zyczy mi milego zycia, nic zlego nie powiedzial, nie robil awantur, nie błagał itd.  nie pisze, nie dzwoni..

Babskie ego - bestia nienasycona...

Jak nie chcesz z nim być to co Cię to obchodzi?

Gość anastazjaa

Może z ciekawości.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość reakcja mnie zastanawia napisał:

Na ten przykład ; uwielbia pić, brać narkotyki i raz zrobił mi wstyd przed sąsiadami przychodząc w środku nocy (pominę szczegóły) , drugi przykład : nie da sie z nim poważnie porozmawiać, jest jeszcze kilka ale nie chce się zdradzić

Jesteś desperatka ze się z kimś takim spotykalas? Zresztą znacie się juz rok i dopiero kilka spotkań? Gdyby mu zależało juz dawno bylibyscie para. Zareagował tak bo pewnie nie ma innych opcji i chce Cie trzymać w zapasie, mieć otwarta furtkę u Ciebie (choćby dla seksu) wiec chciał Ci pokazać ze się zmienił (taka pokazowka, jednak długo nie wytrzymał udając) i potem jak zerwalas to dopuścił. On Cie nie kocha nie ludz się.