Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Bez biustonosza

Polecane posty

Gość Gosc

Czy odwazylybyscie się wyjść latem bez biustonosza? Chodzę tak po domu i po podwórku bo nie lubię stanikow, nie wygodnie mi w nich zwłaszcza latem, ale bycie bez stanika wiąże się ze sterczacymi sutkami , wiem że są naklejki na sutki ale mi się odklejaja bo próbowałam. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Slawek71 napisał:

To zależy co masz na myśli,nie które kobiety lubią prowokować,chodzac bez biustonosza,a niektóre dla wygody😉

No właśnie chciałabym tak chodzić dla wygody i bez wystających ramiaczek i itp, no ale mam 28 lat i 3 dzieci i wydaje mi się że  ludzie by mnie zlinczowali za takie coś,  że nie wypada itd,

Gość gosc

ja pier dole 28 lat i trójka dzieci...

Gość gosc

Gdybym miala mniejszy biust to bym chodzila bez, niestety nie moge sobie na to pozwolic.  

Gość Ania

Nie noszę stanikow  i nie zwracam uwagi na to czy ktoś patrzy.Na plazy ok. Po za krajem na plazy juz bez. 

Gość Kocham Cycki

Hmm w takim razie chce taka sasiadke 🙂

Gość Gośćgoscg
49 minut temu, Gość gosc napisał:

Może ma trojaczki, może miała jedno, a później bliźnięta, a może miała kaprys mieć 3 przed 30-tka, co cię to obchodzi?????

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Mam trójkę dzieci, 8 lat, 3,5 i pół roku, i co? Już jestem taka plodna, i nic na to nie poradzę , ale dzieci swoje wychowujemy z mężem i nie mamy z tym problemu, dzieci szczesliwe , nic im nie brakuje. Ja wiem, ze w pl to dzieci ludzie kojarzą z patologia i totalna biedą. Nic na to nie poradze, ja wiem ile zysku przynosi nasza firma, jak prosperuje na rynku i nie mam sie co obawiac o ich przyszlosc. A to ze mam przy nich duzo pracy to ja mam, a nie kto inny, i nie , nie mam z tego tytulu skwaszonej miny. Ah.... jakie to smutne ze ludzie dla ludzi sa tacy podli 😞 ps, moja mama ma 60 lat, lekarze daja jej kilka tygodni zycia bo juz wykorzystali wszystkie rodzaje chemii jakie mogli jej podać, bez skutku, a moja młodsza siostra ma 23 lata  nie ma dzieci,  kiedy się na nie zdecyduje nie będą miały babci,  

Ja chce być babcia w przyszłości,  chce swoim dziecia pomagać przy ich dzieciach więc moim zdaniem lepiej za młodego mieć dzieci swoje. Ale to moje zdanie i mój punkt myślenia, 

Gość Gość co
12 minut temu, sabaryta napisał:

kobieta bez stanika w lekkiej koszulce wygląda bardzo seksownie

Pod warunkiem, że ma fajne, nie za duże i jędrne cycki

Gość gość

ja okropnie się czuję bez stanika,nigdy bym tak nigdzie nie wyszła,ja nawet w staniku śpię..tak bardzo nienawidzę być bez biustonosza

39 minut temu, Gość gość napisał:

ja okropnie się czuję bez stanika,nigdy bym tak nigdzie nie wyszła,ja nawet w staniku śpię..tak bardzo nienawidzę być bez biustonosza

Masz prawo do tego , ale zastanów się dlaczego tak jest?  Kobiece piersi są zawsze piękne 

Gość gość

Nie. Bez stanika jest mi zwyczajnie niewygodnie, choć mam mały biust (70D). Dobrze dobranego stanika się nie czuje, za to jego brak się odczuwa bardzo.

Gość Gosc

A może zamiast naklejek na sutki, które nie są niczym dobrym dla skóry zwłaszcza na sutkach jakieś wszywki pod bluzkę ? coś jak w biustonoszach sportowych ? Ja przyznaję sama mam ten problem. Mam biust z tych mniejszych. Ciekawostka jest taka, że jak miałam dwadzieścia parę lat to najwygodniej czułam się w staniku. Drażniło mnie gdy byłam bez stanika poruszanie się piersi. Irytujące to było i rozpraszające. Czułam się na tyle spoko w staniku, że nawet w nim sypiałam. Koleżanka pytała czy moje piersi w ogóle kiedyś oddychają. Teraz mam 38 lat i biustonosz doprowadza mnie do szału. Po 8 godzinach ciężkiej pracy zdzieram go z siebie i skóra w miejscu tych gum pod biustem jest nadwrażliwa i czuję coś jakby ból skóry nawet jak biustonosza na sobie nie mam przez cały weekend. Zastanawiałam się co jest grane że kiedyś tak chodziłam w staniku i czułam się super a teraz nie doszłam do wniosku, że po prostu zestarzałam się i moja skóra już nie jest tak gruba i mocna jak kiedyś tylko cieńsza i wrażliwsza. Jednak nie wyobrażam sobie wychodzenia do ludzi bez stanika. Moja szwagierka która ma otyłość, olbrzymie piersi wyszła kiedyś przed dom w obcisłym topie bez ramiączek gdzie przed domem stał jej brat i ja. Jej dzieciak prawie się uwiesił na niej bo coś chciał i zaczął podskakiwać. Ta bluzka ledwie o mało by nie poszła w dół razem z tym dzieciakiem. Koszmar jak niektóre babska nie mają poczucia obciachu. W życiu bym nie szła do ludzi tak. Uważam to za prymitywne

Gość gość

to ja co pisałam,że w staniku śpię...mam duże piersi bo 80J ale są naprawdę ładne,kształtne,blisko siebie...nawet bez stanika mam twz.kreskę...ale nie wyobrażam sobie chodzić bez stanika,po prostu nie lubię...czuję się goła

Gość ala

Trzeba było się zastanowić jak płodziłaś młodo dzieci, może lepiej było iść na studia? Noszenie stanika to nie problem, nie ma przymusu, tego właśnie uczą na studiach.

Gość gość

taaa na prawie na pewno uczą,że stanika nie trzeba nosić,puknij się w łeb pustaku

Gość Gość co
51 minut temu, Gość ala napisał:

Trzeba było się zastanowić jak płodziłaś młodo dzieci, może lepiej było iść na studia? Noszenie stanika to nie problem, nie ma przymusu, tego właśnie uczą na studiach.

Na których studiach uczą  takich rzeczy?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość ala napisał:

😂😂 a gdzie jest napisane że mając dzieci nie można studiować? Oczywiście że nie ma przymusu ale pewnie byś mi dupe zjechała gdybyś mnie zobaczyła w bluzce bez stanika, 

Gość Mimis

Matka Ci umiera a Ty sie zastanawiasz czy mozesz chodzic bez stanika? Chyba Ci jednak te ciaze mózg wypraly!

Gość Haha

Nie wyszłabym bez stanika. Never ever. W domu jasne, na luzie, ale poza domem nigdy.