Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania

Facet zostawil mnie w ciąży. Wasze historie..

Polecane posty

Gość Ania

Witajcie, 

Zacznę od swojej historii. Zaczęło się 1.5 roku temu. Wielka miłość, jak grom z jasnego nieba... Były trudności. Ja zostawilam narzeczonego, on odszedł od żony. Od razu wiedzieliśmy, że chcemy mieć razem dziecko. Powoli poznawalismy swoje rodziny. Było jak w bajce. Wspólne mieszkanie, chwile, dzielilismy że sobą każda troskę... Bajka skończyła się na krótko przed moim zajściem w ciążę. Widmo żony wróciło, chcieli dać sobie druga szansę... Były zwiastuny, ze cos jest nie tak, próbowałam rozmawiać, ale nie przynosilo to skutków... Teraz jestem w 7 miesiącu. Żona (nie mieli rozwodu) powoli chce wrócić do mieszkania, które razem dzielili, ja mieszkam u taty,w innym mieście. Jako przyszły ojciec zachwouje się raczej ok, na badaniach zawsze ze mną, dopytuje jak się czujemy itp. Ja ciągle go kocham i jestem w stanie mu wszystko wybaczyć, ale powoli trace nadzieję, że On wróci... Poleja się pewnie głosy, że karma do mnie wróciła. Darujcie sobie. Znacie 1% sytuacji... Boję się o siebie, o naszego synka.. Jak ja sobie poradzę.. Czy kiedyś będę jeszcze szczęśliwa.. 

Znacie podobne historie? Albo bylyscie samotnymi matkami a mimo to odnalazlyscie miłość waszego życia i jesteście teraz szczęśliwe? 

Ania. 

Gość Gość

Tak myslalam ze nie maja rozwodu...takie ,,odejście" zawsze może się skończyć powrotem do siebie, a Ty jakbys była mądra to kazalabys mu DEFINITYWNIE skończyć z zona, rozwieść się i dopiero potem się z nim związać. Pewnie mieli kryzys, on się zauroczyl Toba ale mu przeszło i chce zostac z zona- mnóstwo kochanek żonatych przez to przechodzi, sytuacja jakich tysiące. Kiedy baby zaczna uczyć się na czyis błędach zamiast na swoich? 

Gość Taka jest prawda

Nic dodać nic ujac

wykazalas się nieodpowiedzialnością rozkładając nogi i starając się o dziecko z zonatym

i teraz ponosisz konsekwencje, trudno 

Gość Gość

Naiwna bylas i nie myslalas trzeźwo to teraz za to placisz. Typowa kochanka żonatego.