Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńka

Czy nie jestem dla niego za stara

Polecane posty

Gość Maleńka

Ja mam 40 lat, a on 47. Czy mogę być dla niego pociągająca? Chciałabym mieć z nim romans.

Gość Jarek

Siedem lat młodsza. Super. 

Gość Maleńka

Dzięki. Cieszę się z powyższych odpowiedzi.

Gość o kooorwa!

Zapomnij! Nic nie zmądrzałaś. Mam lepsze propozycje (dużo młodsze i ładniejsze) Aż mnie wzdryga!

Gość Asia

No jesteś, w twoim wieku możesz startować najwyżej do 55+ niestety

Gość Ense

Raczej nie mozesz byc dla niego pociagajaca.

Ja jestem w Twoim wieku i w zwiazku z 29 latkiem. Samo to, ze zadajesz takie pytanie znaczy, ze musisz byc skrajnie nieatrakcyjna fizycznie, tj. wygladasz na co najmniej 50 lat, ale za to jestes infantylna. To odstraszajace polaczenie.

Gość OH!
1 godzinę temu, Gość Ense napisał:

Ja jestem w Twoim wieku i w zwiazku z 29 latkiem. Samo to, ze zadajesz takie pytanie znaczy, ze musisz byc skrajnie nieatrakcyjna fizycznie, tj. wygladasz na co najmniej 50 lat, ale za to jestes infantylna. To odstraszajace polaczenie.

Z domu opieki upośledzony czy kryminalista po odsiadce? Ten 29-latek

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Maleńka napisał:

Ja mam 40 lat, a on 47. Czy mogę być dla niego pociągająca? Chciałabym mieć z nim romans.

Jesteście w odpowiednim wieku, według norm społecznych. ;)

Oczywiście, że możesz być pociągająca, Nie zwracaj uwagi na nieuprzejme komentarze.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Asia napisał:

No jesteś, w twoim wieku możesz startować najwyżej do 55+ niestety

Masz chyba kompleksy kobieto...

Gość Adrian
6 godzin temu, Gość Ense napisał:

Ten 29 latek nie jest normalny. Faceci w tym wieku wybierają sobie partnerki w wieku 20 +, a nie ryczące 40tki. Dla 40 tki idealny facet to facet w wieku 40+. 

Gość Ense
3 godziny temu, Gość Adrian napisał:

Ten 29 latek nie jest normalny. Faceci w tym wieku wybierają sobie partnerki w wieku 20 +, a nie ryczące 40tki. Dla 40 tki idealny facet to facet w wieku 40+. 

Raczej nie jest normany, fakt. Jest wyjatkowy. Dojrzaly, inteligentny, dobrze zarabia.

Jako, ze faceci zyja z 10 lat krocej i mniej o siebie dbaja (zwykly 40- latek wyglada 10-20 lat starzej od rowiesnicy, orzynajmniej w Polsce), to wlasniee mlodszy to lepszy wybor.

Jako, ze kobiet rodzi sie mniej i jest ich mniej w latach poszukiwania partnera, czyli do 60-tki, panowie w koncu powinni zrozumiec, ze ich marzenia o mlodszej o lat 10 dla wiekszosci sie nie zrealizuja. Widze coraz wiecej kobiet z mlodszymi. 

Gość za stary

mam 38 lat i facet 47 byłby dla mnie za stary. Na szczęście nie muszę brać starszych od siebie.

Gość Wa1992
11 minut temu, Gość za stary napisał:

mam 38 lat i facet 47 byłby dla mnie za stary. Na szczęście nie muszę brać starszych od siebie.

Ty nie musisz brać starszych od siebie. Ok, twoja sprawa. Masz jednak problem. Chodzi o to, że ci młodsi od ciebie w ogromnej większości unikają starszych od siebie kobiet. Wolą młodsze, choćby tylko o 1 rok. W Polsce tylko jeden facet na 15 ma starszą od siebie partnerkę. Z tego powodu masz z pewnością problemy ze znalezieniem właściwego partnera.