Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMO WIESZ ZA JAKĄ FURĄ WCZORAJ STAŁEM NA ŚWIATŁACH?

Polecane posty

Gość gość

normalnie szok jakie tu ludzie fury mają, niby jest to duże miasto a fury naprawdę niezłe. W bydgoszczy gdansku czy Poznaniu to normalka że są bogacze i niezłe fury, ale nawet i u mnie jest tego pełno, wczoraj stałem na światłach tuż za Mercedesem GLA45 AMG,  to ma 2 itrowy 380 konny silnik, potem w innym miejscu stałem za BMW Gran Tourismo a później jeszcze widziałem najnowszego VW T-roca, to ledwo wyszło z salonów

tutaj u mnie jest salon Renault to jak tylko wyszło najnowsze clio megane czy kadjar to od tego momentu mńóstwo takich samochodów lata po mieście, same nówki salonowe, no mają tu ludzie hajs, mają albo jeden koleś co dość blisko mnie mieszka ma naprawdę świetnie wyglądającą Toyote GT86 a to już taki dziad siwy, chyba chciał sie dowartościować i odmłodnić taką furą hehe

pozdro przemo, spadam do wyra se jeszcze poczytać coś i ide w kime bo trza iść spac żeby rano wstać ;)

Gość gosc

niby nie jest to duże miasto*

Gość gosc

albo jeszcze jest jeden taki koleś co ma tego najnowszego VW Arteona srebrny mat i mega alusy, tego jak widze to sie zawsze obejrze hehe no ja wiem ze to nie są może Ferrari czy Lambo, takich to tu raczej nie widziałem, chyba że przejezdni a nie na lokalnych blachach, ale jednak taki nowy arteon wypasiony też z 200tys kosztuje a ten merc GLA to i z 350tys chodzi o to że ogólnie dużo nówek salonowych tu jeździ

Gość gosc

aaa no i właśnie zapomniałem jeszcze jeden blisko sąsiad co jest ma nówke 300 konnego GOLFA R, on też z 200tys kosztuje, ten mi sie bardzo podoba, ja lubie hatchbacki a hothache to już całkiem piękne są, zresztą ogólnie mi sie golfy podobają oprócz 5 generacji

9 minut temu, Gość gość napisał:

normalnie szok jakie tu ludzie fury mają, niby jest to duże miasto a fury naprawdę niezłe. W bydgoszczy gdansku czy Poznaniu to normalka że są bogacze i niezłe fury, ale nawet i u mnie jest tego pełno, wczoraj stałem na światłach tuż za Mercedesem GLA45 AMG,  to ma 2 itrowy 380 konny silnik, potem w innym miejscu stałem za BMW Gran Tourismo a później jeszcze widziałem najnowszego VW T-roca, to ledwo wyszło z salonów

tutaj u mnie jest salon Renault to jak tylko wyszło najnowsze clio megane czy kadjar to od tego momentu mńóstwo takich samochodów lata po mieście, same nówki salonowe, no mają tu ludzie hajs, mają albo jeden koleś co dość blisko mnie mieszka ma naprawdę świetnie wyglądającą Toyote GT86 a to już taki dziad siwy, chyba chciał sie dowartościować i odmłodnić taką furą hehe

pozdro przemo, spadam do wyra se jeszcze poczytać coś i ide w kime bo trza iść spac żeby rano wstać 😉

Czym stałeś? Rowerem?

Mnie też to dziwi skąd ludzie mają hajsy na takie auta mieszkam przy drodze wojewódzkiej i se patrzę w okno to ciągle same nowe jeżdżą ostatnio widziałem ferrari

A jak robiłem na parkingu to czesto widziałem ferrari, Porsche, lambo, maserati, mustangi..itp

Takie życie mnie ani ciebie nigdy nie będzie stać na to dlatego wolę o tym nie myśleć co ludzie mają

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

aaa no i właśnie zapomniałem jeszcze jeden blisko sąsiad co jest ma nówke 300 konnego GOLFA R, on też z 200tys kosztuje, ten mi sie bardzo podoba, ja lubie hatchbacki a hothache to już całkiem piękne są, zresztą ogólnie mi sie golfy podobają oprócz 5 generacji

O kurrwa mieć 200 tys i kupić golfa japiierdole

No i co z tego że ci podoba jak ty nigdy nie będziesz miał samochodu

Gość gpsc
Przed chwilą, man on the mоon napisał:

Czym stałeś? Rowerem?

Mnie też to dziwi skąd ludzie mają hajsy na takie auta mieszkam przy drodze wojewódzkiej i se patrzę w okno to ciągle same nowe jeżdżą kiedyś widziałem ferrari

A jak robiłem na parkingu to czesto widziałem ferrari, Porsche, lambo, maserati...itp

Takie życie mnie ani ciebie nigdy nie będzie stać na to dlatego wolę o tym nie myśleć co ludzie mają

no jak to czym skutrem stałem jak jechałem do Kauflanda na zakupy :D

Gość gpsc
1 minutę temu, man on the mоon napisał:

O KURRWA mieć 200 tys i kupić golfa japiierdole

no jak się komuś podoba to czemu nie? może nie lubi sedanów dużych czy suvów ani audic czy bmw, zresztą kto bogatemu zabroni, chciał i miał na to, to se kupił - proste

1 minutę temu, Gość gpsc napisał:

no jak się komuś podoba to czemu nie? może nie lubi sedanów dużych czy suvów ani audic czy bmw, zresztą kto bogatemu zabroni, chciał i miał na to, to se kupił - proste

Nie no spoko po prostu dla mnie to dziwne

Ale pewnie za swoje hajsy niech se kupuje co chce