Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fuksja_fuksja

Strialys na cellulit - czy działa?

Polecane posty

Hej! Cześć i czołem wszystkim, którzy się tutaj pojawiają 😄 Niestety, ale po zimie trochę mi się przybrała, a że było zimno to też nie chciało się zbytnio ćwiczyć 😉 Chyba każdy tego w życiu doświadczył, że nie chce się spalać tych greckich rybek, słodyczy, mandarynek, karpiów, no i tutaj się zadziało tak, że te kilogramy to jedna sprawa i z tym można walczyć dietą, ale pojawił sie u mnie cellulit, który mnie przeraził swoją wielkością. No chcąc nie chcąc zaczęłam ćwiczyć, zaczełam robić sobie dietę, robię sobie peelingi kawowe, kilka razy zrobiłam już bańki chińskie i robie jeszcze zimne prysznice. Mija już półtorej miesiąca i się nic nie ruszyło, więc zaczęłam szukać sobie jakiegoś kremu na cellulit i zawiesiłam oko na strialys. Czy ktoś z was może korzystał z tego dobrodziejstwa? Nie będę kłamała, że wiążę z nim dość duże nadzieję, bo chcę do lipca wyglądać w miarę jak człowiek, a tutaj mam już podłamkę. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi, które wprowadzą trochę faktów na temat tego kremu w dyskusję, także zapraszam do pomocy i komentowania 😄 Pozdrawiam!

No w końcu coś sensownego.. Ktoś kto nie marudzi, ze ojoj.. Mam cellulit, mam to mam tamto tylko działa 😄 Tak jak robisz w domu to jest to wszystko co ja w sumie też robię. Jeżeli chodzi o strialys to bardzo fajnie działa połaczenie ćwiczeń i tego wszystkiego z tym kremem. Ja stosuje już trzecie opakowanie i na prawde nie mogę narzekac, bo jest już dość widoczna zmiana. 

O kurde, a możesz mi jeszcze jedynie powiedzieć jak wygląda sytuacja ze znikaniem tego dziadostwa? Po jakim czasie było widac takie pierwsze efekty?