Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onrozczarowany

Moja kobieta ma małe piersi. :(

Polecane posty

Gość bbbbb

rozmawiaj ściemniaczu z naiwnymi babkami , znam wszystkie te twoje teksty bo uwaznie sie przyglądałam jak sie produkujesz kilka dni

Gość Onrozczarowany
7 minut temu, Gość bbbbb napisał:

rozmawiaj ściemniaczu z naiwnymi babkami , znam wszystkie te twoje teksty bo uwaznie sie przyglądałam jak sie produkujesz kilka dni

Świetnie, nie pomagasz to wyjdź! Niby po co miałbym temu poświęcać tyle czasu??

Gość Gość
47 minut temu, Gość Onrozczarowany napisał:

Ale po co oszukiwać naturę? Nie, nie zakładałem żadnego tematu rok temu... 😕 No po prostu kobieta z małymi piersiami wydaje się taka... niekobieca. 

Taaa..... taka mało kobieca... Ty za to jesteś SUPER męski z tymi swoimi wypocinami..

Gość bbbbb

czekałam kiedy mnie wygonisz 🙂 po co po co, a po sie produkuje sztuczne tematy

Gość fris
4 godziny temu, Gość Onrozczarowany napisał:

Na początku mi to nie przeszkadzało. Ale po fazie zauroczenia zaczęło:( Co robić? Jak patrze na te z fajnymi piersiami to strasznie żałuję... 

debi/l jesteś, jak tylko jej cycków brakuje to żaden problem, ale jak chcesz cycatą to takiej szukaj bo szkoda abyś tej z tego powodu życie zmarnował

Gość kristof
4 godziny temu, Gość Das napisał:

Zostaw ja. Bo niepotrzebnie wpedzisz dziewczyne w kompleksy.

popieram, zerwij, powiedz że kogoś innego poznałeś kto lepiej pasuje

Gość elroj

Chłopie, jest tyle lasek, poszukaj taką która ci pasuje, nie marnuj czasu z obecną...... a sztuczne cycki to syf, szukaj taką z prawdziwymi

Gość Gość

Taaa, a ty masz pewnie małego, jąderka wielkości bocianich pięt, zrośnięte do pępka,  i w dodatku jesteś do kitu w łóżku.

Łoo kurna mać! Ale "Casanova" się znalazł, buahahaha.   Prowo jak nic.

Gość gość

Takie zrobione to zawsze cos gorszego niż naturalne. Daj sobie z nią spokój, bo i tak nie będziesz nigdy spełniony. Po co się meczyć z kims kto nie spełnia twoich oczekiwań? 

Gość JS1988

Moja żona ma też małe piersi, ale za to jest zgrabna i ma piękną twarz. Ma również zgrabne nogi i piękne stopy. Nie oddałbym tego wszystkiego za większy biust. Faceci oglądają się za nią na ulicy. Kumple mi jej zazdroszczą. Nie zamieniłbym jej na żadną inną. 

Gość gość

Kobieta musi być dla swojego faceta pociągająca. Nie wystarczy sama miłość. Można być wiecznie sfrustrowanym, gdy partnerka ma małe piersi. Bo to rzeczywiście niekobiece. Tak samo jak np. otyłość czy brzydka twarz.

Gość ŁadnaLady
14 godzin temu, Gość Onrozczarowany napisał:

Wypraszam sobie;( Kocham ją, ale ten mały mankament.. 

Nie KOCHASZ! 

Gość Gość

Może ją naprawdę kochać, ale nie da rady przeskoczyć tych małych piersi, zawsze będzie marzył o takiej z dużymi. Tak to już jest. 

Gość Gosc

Autorze mam jedno pytanie czy Ty masz właściwego rozmiaru sprzęt w majtaskach?? Jest wystarczająco długi i gruby?? Min 16-17  dl. No i grubość tez dobra musi być. Jeśli masz mniej to daj sobie siana z narzekaniem w temacie cycków swojej kobiety. Ponadto ona sobie może cycki zoperować, mas zz tym problem, a kochasz ją to może podejmujcie decyzje o powiększeniu jej piersi( może oba tez o tym marzy, a nie przyznane się) powodzenia 

Gość ...
9 godzin temu, Gość gość napisał:

Kobieta musi być dla swojego faceta pociągająca. Nie wystarczy sama miłość. Można być wiecznie sfrustrowanym, gdy partnerka ma małe piersi. Bo to rzeczywiście niekobiece. Tak samo jak np. otyłość czy brzydka twarz.

To nie jest niekobiece. Małe piersi nie są wadą.

Gość Gość

Małe piersi są akurat bardzo dużą wadą. Są niekobiece. 

Gość Onrozczarowany
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Autorze mam jedno pytanie czy Ty masz właściwego rozmiaru sprzęt w majtaskach?? Jest wystarczająco długi i gruby?? Min 16-17  dl. No i grubość tez dobra musi być. Jeśli masz mniej to daj sobie siana z narzekaniem w temacie cycków swojej kobiety. Ponadto ona sobie może cycki zoperować, mas zz tym problem, a kochasz ją to może podejmujcie decyzje o powiększeniu jej piersi( może oba tez o tym marzy, a nie przyznane się) powodzenia 

O to się nie martw bo pochwę ma taką jak te piersi i nie narzeka

Gość O fu
1 minutę temu, Gość Onrozczarowany napisał:

O to się nie martw bo pochwę ma taką jak te piersi i nie narzeka

Z sutkami? 

Gość ...
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Małe piersi są akurat bardzo dużą wadą. Są niekobiece. 

Nie są wadą.

Gość Onrozczarowany
54 minuty temu, Gość ... napisał:

To nie jest niekobiece. Małe piersi nie są wadą.

Dla mnie jest niekobiece... Mimo iż nie są wadą. Nie musi być wadą 😞 A klatka piersiowa jak u faceta to nie mała 'wada'? Więc tak: od dziś już z nią nie jestem. Pozdrawiam. 🙂

Gość Onrozczarowany
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Co do mojej długości to nie narzekam. 🙂 Ona też nie. W ogóle, powinna sobie poszukać faceta ze swojej ligi. 

Gość gość

Przynajmniej już nie marnujesz jej czasu. Tylko wiesz, duże piersi to domena kobiet co najmniej średniej postury, a Ty pewnie jak większość chcesz szczupłej. A taka szczupła z dużym biustem to wiesz, że może przebierać i wybierać w takich jak Ty? Ciekawe swoją drogą czy sam jesteś tak idealnie męsko zbudowany: wysoki, proporcjonalny, szczupły, lekko umięśniony o symetrycznej twarzy, gęstych włosach, no i oczywiście konkretnym przyrodzeniu, a jakże. Jeżeli nie, to nie licz na to, że szczupła, ładna, biuściasta, zgrabna będzie Tobą oczarowana, bo do takiej ustawiają się kolejki chętnych codziennie.

Gość Onrozczarowany
18 minut temu, Gość gość napisał:

Przynajmniej już nie marnujesz jej czasu. Tylko wiesz, duże piersi to domena kobiet co najmniej średniej postury, a Ty pewnie jak większość chcesz szczupłej. A taka szczupła z dużym biustem to wiesz, że może przebierać i wybierać w takich jak Ty? Ciekawe swoją drogą czy sam jesteś tak idealnie męsko zbudowany: wysoki, proporcjonalny, szczupły, lekko umięśniony o symetrycznej twarzy, gęstych włosach, no i oczywiście konkretnym przyrodzeniu, a jakże. Jeżeli nie, to nie licz na to, że szczupła, ładna, biuściasta, zgrabna będzie Tobą oczarowana, bo do takiej ustawiają się kolejki chętnych codziennie.

Nie wiem czy wiesz, ale nie ma symetrycznych twarzy 😄  Ja nie gustuje w wysokich, choć sam mam 188-190. Mam kumpli, którzy spełniają może 2 te wymagania a jakoś są z fajnymi babkami:) Piszesz tak, jakby to była jakaś wymiana. 

Gość Onrozczarowany

Rozumiem, że mi chciałaś nieudolnie dogryźć 🙂 Tylko po co.. kompleksiki? Umięśniony też jestem, ale co obcą osobę obchodzą moje parametry?

Gość Gość

Ten temat założyła baba serio nie widzicie tego ? Hehe no cóż;) dojna krowo komu chcesz wmówić że "sztuczny " biust to syf? Haha teraz normalnie z tłuszczu się je robi:) A twoje cyce to czym są jak nie tłuszczem? Lepiej zainwestuj w operacje na zmniejszenie żołądka. Pewnie ci skubnela faceta zgrabna ładna wysoka i drobna kobieta z małym biustem i do niczego innego nie mogłaś się przyczepić:) ale cóż...mały biust jest piękny,młodzieńczy i nie wygląda się jak maciora z piątką dzieci, no chyba że masz piersi sterczące jędrne z ładnymi sutkami, wcięcie w talii i zgrabną pupę:) ale możesz tylko pomarzyć 

Gość Gosc

Autorze, czytaj ze zrozumieniem! Pytałam czy Ty masz dobry sprzęt w majtkach, a wyjeżdzasz, z ona ma mała pochwę tak jak cycki! Czyli nie masz dobrego sprzętu! Ale do narzekania na małe cycki swojej kobiety narzeka! Szok! Co za typ!  Mam nadzieję, z twoja łaska znajdzie kogoś z dużym fiootem! I pokocha jej małe cyvki i jej mała pochwę! :D Pamiętaj, ze ona cycki sobie może powiększyć, a Ty autorze z wielkimi wymaganiami ze swoim peniske NIC nie zrobisz, musisz żyć z maluszkiem. P.S. Jesteś beznadziejny! Sama małego, a na swoją kobietę jedzie! Szczy żenady 😀

Gość bbbbb

ooo juz ją rzuciłes a wczoraj jeszcze się zaklinałes ze kochasz 🙂  

Gość bbbbb

kobiecośc , wiec uwazam ze jest typ małych cycków które np do delikatnej zwiewnej ...enki pasują i wygląda całość super delikatnie i kobieco 🙂 a raz widziałam cycatą wulgarną szła w roli turystki i rozpinała bluze pokazując cyce przechodzącym facetom, i teraz powiedzcie czy była kobieca:) dodam ze miała 2 dzieci 😞 czekających w domu, kobiecosc do cycków sie nie sprowadza 

Gość gość

wielkie cyce sa obwisle i wstretne

Gość Honotu

Wystaw mi ją na odstrzał ja wybredny nie jestem.