Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza kobieta

Chciałabym być tą wybranką losu i umieć cofnąć czas:)

Polecane posty

Gość Tajemnicza kobieta

Chciałabym cofnąć czas,by pewne chwile przeżyć jeszcze raz..by pośmiać się ze swoich błędów..by spojrzeć na pewne sprawy z innej perspektywy..by zmienić to,co wyszło nie tak w moim życiu...

Są 4 rzeczy,których cofnąć nie można..kamień,który został rzucony..słowo,które zostało wypowiedziane..okazje,których nie wykorzystaliśmy..i czas,który przeminął.

Ale są też 4 ważne rzeczy,którym nadaje sens właśnie czas..marzenia z biegiem czasu nie umierają..wiara w siebie i w ludzi nawet podkopana wraca..słowa,które dopiero wypowiemy mogą zmienić na lepsze sens tych wypowiedzianych..i miłość jeśli prawdziwa i szczera nie umiera nigdy nie z czasem...

Gość Gość
2 minuty temu, Tajemnicza kobieta napisał:

Chciałabym cofnąć czas,by pewne chwile przeżyć jeszcze raz..by pośmiać się ze swoich błędów..by spojrzeć na pewne sprawy z innej perspektywy..by zmienić to,co wyszło nie tak w moim życiu...

Są 4 rzeczy,których cofnąć nie można..kamień,który został rzucony..słowo,które zostało wypowiedziane..okazje,których nie wykorzystaliśmy..i czas,który przeminął.

Ale są też 4 ważne rzeczy,którym nadaje sens właśnie czas..marzenia z biegiem czasu nie umierają..wiara w siebie i w ludzi nawet podkopana wraca..słowa,które dopiero wypowiemy mogą zmienić na lepsze sens tych wypowiedzianych..i miłość jeśli prawdziwa i szczera nie umiera nigdy nie z czasem...

Czytałaś w regulaminie ile można mieć ników? Twój limit już wyczerpany panno. Robisz tak charakterystyczne błędy, że się nie ukryjesz pod nowym.

Gość Tajemnicza kobieta
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Czytałaś w regulaminie ile można mieć ników? Twój limit już wyczerpany panno. Robisz tak charakterystyczne błędy, że się nie ukryjesz pod nowym.

Chyba mnie z kimś mylisz kolego,czy koleżanko..To mój jedyny nick zalogowany,bo pisałam wcześniej jako gość Tajemnicza kobieta..i z gościa mam założony temat na nick Twój Anioł Stróz...zapraszam,poczytaj...I przykro mi,ale nie jestem zainteresowana bluzganiem w sieci.Poza tym w dzisiejszym świecie jest mnóstwo kobiet myślących jak ja..żyjących czasem w świecie marzeń..więc szukaj dalej..ale chyba nie u mnie.Pozdrawiam serdecznie:)

Gość Tajemnicza kobieta

Ale chętnie poczytam jakie robię błędy..podszkolę swój słownik ortograficzny..czy składnia w zdaniach przeszkadza?

Gość Tajemnicza kobieta

I jak już piszemy szczerze o nickach to dodam małe sprostowanie.Wyszydzano tajemniczego chłopaka,że pisze sam ze sobą i odpisuje sobie jako tajemnicza kobieta.Ja wiem,że on ma wiele twarzy..ale..Małe rozczarowanie.Ja istnieje naprawdę i jestem kobietą,co widać w profilu:))))

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

wyrocznia się znalazla..coś się tak na nią uwziął gościu?????tu prawie każdy pisze z paru różnych ników z gościa  pod różnymi tematami,poczytaj ile jest samych E ,M albo mmm to dopiero klony ników..Ta chociaż miała odwagę i się ujawnila,a Ty jak takiś odważny lub odważna to podpisz się zamiast Gość Gość