Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nik

Czy to dowód na zdradę??

Polecane posty

Gość Nik

Witajcie. Czy plamki spermy na majtkach faceta świadczą o zdradzie? Kiedy nie kochał się 2 dni. 

Gość Justunka

Tak. To znaczy ze cie zdradza z inna

Gość petrovafire

No zdrada jak nic. Pewnie ma jeszcze własny harem. 

Gość Joasia

To oznacza że facet marszczy freda bo za mało z nim sypiasz.

15 godzin temu, Gość Nik napisał:

Witajcie. Czy plamki spermy na majtkach faceta świadczą o zdradzie? Kiedy nie kochał się 2 dni. 

śmieszna teza

Gość Marek

Z góry przepraszam za wszystkie nietaktowne zwroty. XD

Nie wiem ile lat ma Twój facet i czy po dwóch dniach bez seksu to możliwe, ale ja 21, nie sypiam z nikim i czasami po nocy zdarza się taki niekontrolowany wytrysk - nazywa się to polucją, ale jest dość obfity, nie kilka kropel, ale jeżeli dwa dni temu opróżniał zbiorniki, to może nie miał aż takiego ciśnienia.

Jesteście parą, powinnaś mu w miarę ufać. Porozmawiaj z nim.

5 godzin temu, Gość Marek napisał:

zdarza się taki niekontrolowany wytrysk - nazywa się to polucją, ale jest dość obfity, nie kilka kropel, ale jeżeli dwa dni temu

a czasami nie ma pełnej polucji tylko wypływa śluz albo śluz wymieszany z nasieniem - jak zaschnie wygląda tak jak nasienie. 

5 godzin temu, darkeacer napisał:

a czasami nie ma pełnej polucji tylko wypływa śluz albo śluz wymieszany z nasieniem - jak zaschnie wygląda tak jak nasienie. 

Dokladnie tak. Moze to byc sluz, moze marszczyc kapucyna, moze sie zbytnio podniecac, a moze Cie zdradzac. 

Uzywacie gumek? Szukaj moze zapachu innej kobiety na nim... 

Gość Mojo

Sprawdzasz majtki swojego faceta? 

1 minutę temu, Gość Mojo napisał:

Sprawdzasz majtki swojego faceta? 

wrzuca mu je do pralki bo jemu się nie chce i zostawia je w taki sposób, że same się rzucają w oczy ... leniwy facet.....  Rzadko która kobieta świadomie sprawdza męskie majtki w kroku - raczej jeśli szuka zdrady to przegląda teczkę, rozmowy i sms-y w telefonie jak się da, komputer, śledzi, itp.  ale przynajmniej z mojego doświadczenia nie ogląda majtek facetom tym bardziej, że to słaba metoda na zdobycie jednoznacznego dowodu. Natomiast zdarza się, że matki oglądają majtki swoich nastoletnich synów aby się dowiedzieć po kryjomu czy już im sperma leci... 

Gość Mojo

Może pierze mu ręcznie majtki dlatego zobaczyła.  Innego wytłumaczenia nie widzę.  

6 minut temu, Gość Mojo napisał:

Może pierze mu ręcznie majtki dlatego zobaczyła.  Innego wytłumaczenia nie widzę.  

są faceci, którzy zostawiają brudne gacie gdzie popadnie a ich dziewczyny zbierają je i wrzucają do pralki... masakra ale tak jest. Jeśli ona mu pierze ręcznie to jeszcze większa masakra i wstyd dla niego. Wtedy niech się z nim rozejdzie ale nie ze względu na zdradę

Gość Gosc

Po seksie wydziela się jeszcze sperma nawet jak się umyje. 

Gość Lech

To nie jest 100% dowód za zdradę, ale na pewno dowód, że go w pełni nie zaspakajasz. Być może po Waszym współżyciu dodatkowo dogadza sobie ręką i nie chce albo wstydzi się Tobie powiedzieć..

Gość Kochliwy
15 minut temu, Gość Lech napisał:

To nie jest 100% dowód za zdradę, ale na pewno dowód, że go w pełni nie zaspakajasz. Być może po Waszym współżyciu dodatkowo dogadza sobie ręką i nie chce albo wstydzi się Tobie powiedzieć..

Jak kobieta nie potrafi w pełni zaspokoić faceta, to niech się nie dziwi że inna zrobi to za nią.

Gość Lech
15 minut temu, Gość Lech napisał:

Zapomniałem dodać, że jest jeszcze inna możliwość. Jeżeli się do siebie przytulacie i jak się podnieci, to wydziela mu się z członka pierwotny śluz nawilżający. Porozmawiaj z nim szczerze i jak będziecie wymieniać się pieszczotami, to sama sprawdź i włóż mu rękę do majtek.

3 godziny temu, Gość Lech napisał:

włóż mu rękę do majtek.

włóż a nawet pomasuj ... ale wyjmij bo zaleje spermą majtki ... młodym chłopcom się do czasami zdarza... a chodzenie w przeciekających spodniach jest niemiłe i wzbudzi dziwne zainteresowanie

Gość Co?

Mała ilość to napewno po seksie jeszcze sperma trochę ubrudzila majtki. Albo jak się nie wytarl.