Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Jak poznac normalnego, kochajacego, szanujacego mezczyzne z wartosciami??????????

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

Hej 馃槉 moje pytanie ju偶 zosta艂o zawarte w temacie 馃槣 kto艣 ma jakie艣 pomys艂y?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szukaj w jaskini

tacy faceci maj膮 rutyne praca/dom/zakupy i pozatym nie wychodz膮 z domu, tak jak m贸j znajomy kt贸ry nie ma przez to kobiety a jest spoko go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uffoludki

faceci o kt贸rych mowa s膮 prawi-kami i mieszkaj膮 z matk膮 nawet sporo po 30stce, ale wy takich nie chcecie bo oni s膮 nie艣miali i nigdy was nie zagadaj膮 ani wy ich, wi臋c nigdy si臋 nie poznacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Le偶aczek napisa艂:

Szukaj w艣r贸d graczy konsolowych 馃槞

Tam nie szukaj bo to tragedia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jagna

Maj膮 ju偶 偶ony :). Takie okazy szybko si臋 znajduje :*.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jagna

Maj膮 ju偶 偶ony :). Takie okazy szybko si臋 znajduje :*.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ycie

loMam

musisz sama taka by膰, widocznie nie jeste艣, marne szanse.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 temat
2 godziny temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

w ruchu czystych serc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytanie

Czy s膮 tylko dwa typy m臋偶czyzn? M臋ski albo pipa? Gdzie s膮 m臋偶czy藕ni kt贸rzy s膮 dla 艣wiata samcami alfa a dla swojej kobiety i dzieci bezpiecze艅stwem i wsparciem?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 09865
4 minuty temu, Go艣膰 Pytanie napisa艂:

Czy s膮 tylko dwa typy m臋偶czyzn? M臋ski albo pipa? Gdzie s膮 m臋偶czy藕ni kt贸rzy s膮 dla 艣wiata samcami alfa a dla swojej kobiety i dzieci bezpiecze艅stwem i wsparciem?聽

W powie艣ciach erotycznych dla bab w koszu "po 5 z艂" w "Biedronkach"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
7 minut temu, Go艣膰 Pytanie napisa艂:

No wlasnie, ale w艣r贸d facet贸w same skrajno艣ci. Poznanie fajnego, normalnego faceta ktory chociaz nie straszylby wygladem (nie mowie ze ma byc model) graniczy z cudem w tych czasach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gzggz
4 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

No wlasnie, ale w艣r贸d facet贸w same skrajno艣ci. Poznanie fajnego, normalnego faceta ktory chociaz nie straszylby wygladem (nie mowie ze ma byc model) graniczy z cudem w tych czasach.

No to witaj w klubie bowiem poznanie normalnej dziewczyny, (nie musi by膰 modelka, wystarczy by dba艂a o siebie i nie wygl膮da艂a jak bazyl), kt贸ra jest porz膮dna, nie puszcza si臋, nie daje du'py na lewo i prawo i nie ma wielu facet贸w na koncie graniczy聽 z cudem w tych czasach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...

Bardzo 艂atwo. Wystarczy da膰 szans臋 tym mniej przystojnym i bardziej nie艣mia艂ym 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech

Zainteresuj si臋 tymi, kt贸rych p贸ki co olewasz. Wygl膮d naprawd臋 nie jest najwa偶niejszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂aaa

Co do 'ma wielu facet贸w na koncie' to jakie ma to znaczenie skoro j膮 kochasz? Ja mia艂am jednego i ten jeden si臋 nie odzywa od paru lat straci艂am z nim dziewictwo by艂am pewna 偶e b臋dziemy razem d艂u偶ej i co mam teraz przesta膰 uprawia膰 sex albo czkewc a偶 znowu si臋 zakocham? Cu je ze marnuje 偶ycie i swoj膮 m艂odo艣膰 mam 23 lata i nigdy nie b臋d臋 si臋 czu艂a tak atrakcyjna jak teraz i nie zamierzam po艣ci膰 dla przysz艂ego m臋偶a kt贸ry by膰 mo偶e rzuci mnie dla dwa razy m艂odszej po paru latach ma艂偶e艅stwa co si臋 cz臋sto zdarza a ja mam pecha w 偶yciu bo si臋 szanowa艂am straci艂am dziewictwo w wieku 23 lat a jego pozna艂am jak mia艂am 20 i odrazu si臋 zakocha艂am ale by艂y k艂贸tnie i da艂am mu po 3 latach i co z teog mam? Zryte psychik臋 od tego braku seksu, ci膮gle z艂y humor i p艂acz i my艣li, 偶e zmarnowa艂am przez niego 偶ycie, nie warto bo facet i tak zdradzi lub zostawi jak mnie a wie, 偶e go kocham i tylko z nim uprawia艂am sex a ma 35 lat prawie wi臋c wiek nie 艣wiadczy o dojrza艂o艣ci jak wida膰 i k膮ta za ... i co si臋 chwal膮, 偶e mia艂y ju偶 wielu facet贸w i mu to nie przeszkadza, mam do艣膰 najwy偶ej nie b臋dzie mnie 偶aden kocha艂 ale ja nie chc臋 tak 偶y膰 bez seksu i poznawania facet贸w bonie jestem zakonnic膮 i mam zdrowe libido i jestem 艂adna. Chcia艂abym te偶 faceta co mia艂 1 kobiet臋 a ma powodzenie takie jak ja tylko tacy chyba nie istniej膮 i co?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mafia i hajs
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Pytanie napisa艂:

tacy s膮 w wi臋zieniach skarbie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mafia i hajs
54 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

g艂upoty, mo偶e wielu jest z wygl膮du nie ciekawych i chlaj膮, ale s膮 i spokojni, tylko wam badboye z tatua偶ami imponuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 mafia i hajs napisa艂:

g艂upoty, mo偶e wielu jest z wygl膮du nie ciekawych i chlaj膮, ale s膮 i spokojni, tylko wam badboye z tatua偶ami imponuj膮

We藕 si臋 za polszczyzne ch艂opie zamiast te same 艣piewki pisa膰. Ju偶 wiemy 偶e jeste艣 beta totalna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Pozajmowani , przykro mi

Udost臋pnij ten post

4 godziny temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

ID殴 NA PIELGRZYMKA...tam pe艂no m艂odych fajnych https://www.youtube.com/watch?v=LVVdR8YLFcc聽聽 popatrz na link

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxx

Tacy przewa偶nie s膮 domatorami tak jak ja praca dom praca.

Udost臋pnij ten post

Czytam i przyznaj臋 racj臋 - my gin膮cy gatunek m臋偶czyzn znajdujemy si臋 w ukryciu swych kompleks贸w, nie艣mia艂o艣膰 oraz zawstydzenia. Co do tego mieszkania z rodzicami, a zw艂aszcza matk膮 to s膮dz臋 偶e jest to takiego rodzaju przeniesienia potrzeby mi艂o艣ci. Drogie panie, jedna rada - trzeba szuka膰 i si臋 rozgl膮da膰 a mo偶e tobie trafi si臋 skarb.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
8 godzin temu, damian89 napisa艂:

Czytam i przyznaj臋 racj臋 - my gin膮cy gatunek m臋偶czyzn znajdujemy si臋 w ukryciu swych kompleks贸w, nie艣mia艂o艣膰 oraz zawstydzenia. Co do tego mieszkania z rodzicami, a zw艂aszcza matk膮 to s膮dz臋 偶e jest to takiego rodzaju przeniesienia potrzeby mi艂o艣ci. Drogie panie, jedna rada - trzeba szuka膰 i si臋 rozgl膮da膰 a mo偶e tobie trafi si臋 skarb.聽

I co z tego ze kobiety b臋d膮 sie rozgl膮da膰 np za Toba, patrze膰 na Ciebie jak nigdy ich nie zagadasz bo jeste艣 nie艣mia艂y? Pewnie to kobieta ma Cie poderwa膰, poda膰 si臋 na tacy Tobie 偶eby艣 zrozumial ze jest zainteresowana? Tacy jak Ty oczekuj膮 ze to kobiety b臋d膮 za wami latac bo sami boicie si臋 cokolwiek zrobic zeby je poznac, jedynie potraficie si臋 gapic. Zero meskosci. Ja bym sie czu艂a podle jesli to ja od poczatku musialabym podrywa膰 i zagadywac nie艣mia艂ego faceta a on 艂askawie zgodzi艂by si臋 ze mn膮 byc- czulabym ze mu nie zale偶a艂o od poczatku i jest ze mn膮 z desperacji bo zadna inna go nie zagada艂a, a nie z wyboru. Teraz juz w wiesz czemu to nie kobiety pierwsze podrywaja facet贸w. Gratuluje biernej postawy, dzi臋ki temu nigdy nikogo nie znajdziesz i nadal bedziesz zalil si臋 na forach ze kobiety chc膮 tylko badboyow. Taaa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawdziwa
9 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

I co z tego ze kobiety b臋d膮 sie rozgl膮da膰 np za Toba, patrze膰 na Ciebie jak nigdy ich nie zagadasz bo jeste艣 nie艣mia艂y? Pewnie to kobieta ma Cie poderwa膰, poda膰 si臋 na tacy Tobie 偶eby艣 zrozumial ze jest zainteresowana? Tacy jak Ty oczekuj膮 ze to kobiety b臋d膮 za wami latac bo sami boicie si臋 cokolwiek zrobic zeby je poznac, jedynie potraficie si臋 gapic. Zero meskosci. Ja bym sie czu艂a podle jesli to ja od poczatku musialabym podrywa膰 i zagadywac nie艣mia艂ego faceta a on 艂askawie zgodzi艂by si臋 ze mn膮 byc- czulabym ze mu nie zale偶a艂o od poczatku i jest ze mn膮 z desperacji bo zadna inna go nie zagada艂a, a nie z wyboru. Teraz juz w wiesz czemu to nie kobiety pierwsze podrywaja facet贸w. Gratuluje biernej postawy, dzi臋ki temu nigdy nikogo nie znajdziesz i nadal bedziesz zalil si臋 na forach ze kobiety chc膮 tylko badboyow. Taaa...

Dok艂adnie. Czy naprawd臋 to my musimy wszystko na tym 艣wiecie za艂atwia膰? Nawet ch艂opa podrywa膰 ? Nie wyobra偶am sobie 偶eby poderwa膰 faceta i mu nadskakiwac i wymy艣la膰 randki itd a on jak pipa by sta艂 w k膮cie i wymachiwal torebka. Nosz kurde. Chce faceta z krwi i ko艣ci, silnego i inteligentnego 偶eby by艂o o czym porozmawia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawdziwa
8 godzin temu, Go艣膰 xxx napisa艂:

Tacy przewa偶nie s膮 domatorami tak jak ja praca dom praca.

No i co w tym z艂ego? Ja te偶 jestem domatorka. Imprezy, kluby i co weekendowe wypady s膮 totalnie nie dla mnie. Kocham m贸j dom i czas w nim sp臋dzany. Chcia艂abym mie膰 z kim usi膮艣膰 wieczorem w bamboszach i obejrze膰 film albo po prostu pole偶e膰, po艣mia膰 i pogada膰 o wszystkim聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawdziwa
9 godzin temu, Go艣膰 Ma艂aaa napisa艂:

Co do 'ma wielu facet贸w na koncie' to jakie ma to znaczenie skoro j膮 kochasz? Ja mia艂am jednego i ten jeden si臋 nie odzywa od paru lat straci艂am z nim dziewictwo by艂am pewna 偶e b臋dziemy razem d艂u偶ej i co mam teraz przesta膰 uprawia膰 sex albo czkewc a偶 znowu si臋 zakocham? Cu je ze marnuje 偶ycie i swoj膮 m艂odo艣膰 mam 23 lata i nigdy nie b臋d臋 si臋 czu艂a tak atrakcyjna jak teraz i nie zamierzam po艣ci膰 dla przysz艂ego m臋偶a kt贸ry by膰 mo偶e rzuci mnie dla dwa razy m艂odszej po paru latach ma艂偶e艅stwa co si臋 cz臋sto zdarza a ja mam pecha w 偶yciu bo si臋 szanowa艂am straci艂am dziewictwo w wieku 23 lat a jego pozna艂am jak mia艂am 20 i odrazu si臋 zakocha艂am ale by艂y k艂贸tnie i da艂am mu po 3 latach i co z teog mam? Zryte psychik臋 od tego braku seksu, ci膮gle z艂y humor i p艂acz i my艣li, 偶e zmarnowa艂am przez niego 偶ycie, nie warto bo facet i tak zdradzi lub zostawi jak mnie a wie, 偶e go kocham i tylko z nim uprawia艂am sex a ma 35 lat prawie wi臋c wiek nie 艣wiadczy o dojrza艂o艣ci jak wida膰 i k膮ta za ... i co si臋 chwal膮, 偶e mia艂y ju偶 wielu facet贸w i mu to nie przeszkadza, mam do艣膰 najwy偶ej nie b臋dzie mnie 偶aden kocha艂 ale ja nie chc臋 tak 偶y膰 bez seksu i poznawania facet贸w bonie jestem zakonnic膮 i mam zdrowe libido i jestem 艂adna. Chcia艂abym te偶 faceta co mia艂 1 kobiet臋 a ma powodzenie takie jak ja tylko tacy chyba nie istniej膮 i co?聽

Jak facet ma wiele kobiet to jest super a jak kobieta lubi seks to .... Co za beznadziejne podej艣cie ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arbuza
7 godzin temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

jakie艣 pomys艂y?

Jest. Je艣li sama nie masz tych cech to nikogo nie znajdziesz. Przyk艂adowo je艣li zapraszasz, a oczekujesz aby on zap艂aci艂 -nie masz warto艣ci. Je艣li obra偶asz si臋 偶e kto艣 nazwa艂 Ci臋 Lampucer膮 a nie potrafisz skontrargumentowa膰 -nie masz warto艣ci. Je艣li oczekujesz od faceta wbrew r贸wnouprawnieniu ca艂ej jego wyp艂aty do bud偶etu -nie masz warto艣ci. Je艣li po parcy nie jeste艣 radosna tylko zm臋czona rzucasz si臋 na kanap臋 i 艣pisz 3 godziny, oznacza 偶e za du偶o chcesz zarobi膰 -nie masz warto艣ci. Je艣li bierzesz pig艁ki antydepresyjne i inne nakotyki -nie masz warto艣ci. Je艣li jeste艣 rozrzutna i 藕le rozporz膮dzasz cia艂em i maj膮tkiem sponsoruj膮c 20-latk贸w w wiadomym celu -nie masz warto艣ci. Je艣li wstydzisz si臋 rozmawia膰 ze swoim o swoich i jego potrzebach -nie masz warto艣ci. Je艣li nie jesz mi臋sa ze 艣winki i kurki oraz wszelkich podrob贸w -nie masz warto艣ci.

Prosz臋 jeszcze raz przeczyta膰. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limek
8 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Ach i si臋 wyja艣ni艂o dlaczego jestem sam. Kobiety nie chc膮 nie艣mia艂ych. Ale co do tego gapienia - jak jestem nie艣mia艂y to nie patrz臋聽si臋 na nieznajome dziewczyny, bo wstydz臋 si臋 nawet podnie艣膰 wzrok. Jak 艂adnie wygl膮da albo jest 艂adnie ubrana to zerkn臋 i聽je偶eli wspaniale si臋 艣mieje czy zrobi co艣 dobrego to wtedy je偶eli mam mo偶liwo艣膰 staram si臋 zaprzyja藕ni膰. Nigdy nie zapytam przyjaci贸艂ki czy zechce ze mn膮 chodzi膰. Jak na razie po zadaniu tego pytania pogorszy艂y si臋 mi relacje z wszystkiema trzema. Nie chc臋 traci膰 kolejnych. A to by艂y przyjaci贸艂ki dobrze mnie zna艂y i 艣wiadomie mnie odrzuci艂y. Dlatego wiem, 偶e jest co艣 we mnie co sprawia, 偶e jestem nieatrakcyjnym partnerem. Ja te偶 nie b臋d臋 si臋 ugania膰 - je艣li jest niepewna to szanuj臋 to, bo mo偶e by膰, ale zadaj膮c pytanie, oczekuj臋 po pewnym czasie odpowiedzi, stopniowe wygaszanie kontaktu uwa偶am za odmow臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borg
10 godzin temu, Go艣膰 Ma艂aaa napisa艂:

Ja mia艂am jednego i ten jeden si臋 nie odzywa od paru lat straci艂am z nim dziewictwo (...) Cu je ze marnuje 偶ycie i swoj膮 m艂odo艣膰 mam 23 lata i nigdy nie b臋d臋 si臋 czu艂a tak atrakcyjna jak teraz (...) straci艂am dziewictwo w wieku 23 lat a jego pozna艂am jak mia艂am 20 i odrazu si臋 zakocha艂am ale by艂y k艂贸tnie i da艂am mu po 3 latach i co z teog mam? (...)

Co艣 matematycznie mi si臋 nie zgadza. Chronologicznie: Mia艂a艣 20 lat jak si臋 z nim pozna艂a艣. Jak mia艂a艣 23 straci艂a艣 z nim dziewictwo. Par臋 lat si臋 nie odzywa. A Ty po tych paru latach wci膮偶 masz 23.

Ale czyta艂em, 偶e "ka偶da kobieta w pewnym wieku musi ustali膰聽ile ma lat i si臋 tego trzyma膰 " 鉂わ笍 u Ciebie by艂o to 23 lata? 馃槣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona
10 godzin temu, Go艣膰 ech napisa艂:

Zainteresuj si臋 tymi, kt贸rych p贸ki co olewasz. Wygl膮d naprawd臋 nie jest najwa偶niejszy.

A Ty zaintwresujesz. Sie gruba?聽

艁atwo sie wam mowi... Ale my te偶 musimy sie wizualnie podniecic...聽

I jak to zrobi膰 wzgl臋dem starego, brzydkiego czy grubego? No jak?聽

O niskim i za chudym, wygl膮daj膮cym jak dzieciak to juz nie wspomn臋.聽

Udost臋pnij ten post