Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz

Mam prawie 20 lat i wczoraj dopiero pierwszy raz pisałem z dziewczyną

Polecane posty

Gość lukasz

Nieźle co wiem jak ona wygląda i jak się nazywa ale nigdy się nie spotkaliśmy wczoraj pisałem z nią wieczorem i dzisiaj też trochę.Czuje że zrobiłem krok do przodu na rozmowę przyjdzie czas bo też chce się z nią spotkać po prostu po przyjacielsku a nie że od razu zarywać bo bardziej zależy mi na razie na przyjaźni.Proszę nie krytykujcie mnie że nigdy z dziewczyną nie rozmawiał.Ktoś powie daj sobie spokój bo mieszka daleko szukaj kogoś bliżej otóż wszyscy z których znałem z którymi chodziłem do szkoły mają mnie w dupie nikt nie miał do mnie żadnego szacunku po prostu miałem w szkole bardzo źle.Jestem osobą samotną i chce to zmienić po za tym ma koleżankę która mi się podoba.Chciałbym się z nią spotkać nie wiem dokładnie jeszcze kiedy poradźcie mi jak mam rozmawiać żeby z nią i jej koleżanką się zaprzyjaźnić żeby nie skończyło się na tym że raz się spotkam i tyle.Po za tym chciałbym się przełamać bo jestem nieśmiałą osobą a będzie mi łatwiej bo mnie prawie nie znają nie wiedzą jak miałem przesrane w szkole i że nie mam znajomych ani przyjaciół.

Gość lośka14

O Boże następny Łukasz nie ma już innego imienia

Gość lukasz
4 minuty temu, Gość lośka14 napisał:

O Boże następny Łukasz nie ma już innego imienia

Są bardziej popularne imiona że kolejny to raczej zwykły przypadek.

Gość lukasz
7 minut temu, brokeninside87 napisał:

20 lat to całkiem przyzwoity wiek dla faceta na 1 kontakt damsko-męski

Zawsze można wcześniej.Dobrze to ujełeś 1 kontakt damsko-męski w pełnym tego słowa znaczeniu w moim przypadku.

Gość introwertyk z wyboru ludzi

Też mam 20 lat, a z nikim nie piszę ani nie wychodzę. Nie mam żadnych znajomych ani tym bardziej dziewczyny, nic kompletnie.

Gość lukasz
1 godzinę temu, KermitZaba napisał:

Popieram z pewnymi rzeczami nie ma co się spieszyć,  jak ktoś ma wrażliwą psychikę, to wchodząc zbyt wcześniej relacje damsko-męskie jeszcze w zdemoralizowanych środowiskach może zaburzyć ich postrzeganie na wiele wiele lat.

Macie rację że za wcześnie też nie dobrze na takie relacje.Powiem tak obie polubiłem a jedna bardzo mi się podoba najbardziej boję się gdy spotkam się z nimi to że nie dostanę szansy żeby spotkać się ponownie ale może będzie dobrze bo są to bardzo pozytywne dziewczyny w swoim otoczeniu nigdy nie spotkałem  takich drugich dziewczyn.

Gość lukasz
1 godzinę temu, Gość introwertyk z wyboru ludzi napisał:

Też mam 20 lat, a z nikim nie piszę ani nie wychodzę. Nie mam żadnych znajomych ani tym bardziej dziewczyny, nic kompletnie.

Znam to uczucie.

Gość lukasz
3 minuty temu, KermitZaba napisał:

Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Najlepiej zaproponuj jej spotkanie kiedy wyczujesz dobry moment, tzw. kiedy ona będzie w dobrym nastroju spowodowanym rozmową z tobą. A na pierwszym spotkaniu dobrze się jest zachować jak planowałeś, czyli po przyjacielsku, bez presji, nim większe będziesz miał oczekiwania tym większy będzie stres.

Wiem zabrzmi to może trochę dziwnie obie chciałbym poznać i się zaprzyjaźnić ale jedna z nich bardzo mi się podoba ale na razie nie ma co z tym wyskakiwac.A ta z którą pisałem  nie jest tą która mi się podoba po prostu ją tylko lubię a piszę z nią bo jest bardziej śmiała od tam tej