Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienaturalny

Związek na oddalenie, praca, podły nastrój. Nie mam się komu wygadać

Polecane posty

Gość Nienaturalny

ona aktywna na fb, nie odbiera połaCZEŃ, podoba mi się inna, w pracy, rozmawiałem z nią  ale dzisiaj zapracowałem się i nawet nie wiedziałem kiedy była 22 jeszcze taki inny kolega się też zdziwiony gdzie są wszyscy. a ja że już wyszli pięc po. W pracy to nawet , było, ale jak wyszedłem ta koleżanka, z tym typem szła co też pracuje a ja leciałem i stałem niedaleko jej ale mi głupio było bo rozmawiała przez telefon napisałem jej o tym ale ni odpisała.,  dopadła mnie taka chandra, że kupiłem piwo i się zarąbałem bo na mnie działa każde piwo bo jestem szczupły. I mam teraz taki nastrój że szkoda gadać, moja dziewczyna nie odpisuje, była przez chwilę na fb bo widziałem, tamta dziewczyna chce zapomnieć... Czuje taki tunel nie kończący się co mi jest.... co się dzieje.. czemu ten związek nie jest normalny 😞 Wszytsko sie  pieprzy... 😞 

Gość Nienaturalny

co mi się dzieje?

Gość Gość

Nie rozumię.

Gość No widzisz
5 minut temu, Gość Nienaturalny napisał:

ona aktywna na fb, nie odbiera połaCZEŃ, podoba mi się inna, w pracy, rozmawiałem z nią  ale dzisiaj zapracowałem się i nawet nie wiedziałem kiedy była 22 jeszcze taki inny kolega się też zdziwiony gdzie są wszyscy. a ja że już wyszli pięc po. W pracy to nawet , było, ale jak wyszedłem ta koleżanka, z tym typem szła co też pracuje a ja leciałem i stałem niedaleko jej ale mi głupio było bo rozmawiała przez telefon napisałem jej o tym ale ni odpisała.,  dopadła mnie taka chandra, że kupiłem piwo i się zarąbałem bo na mnie działa każde piwo bo jestem szczupły. I mam teraz taki nastrój że szkoda gadać, moja dziewczyna nie odpisuje, była przez chwilę na fb bo widziałem, tamta dziewczyna chce zapomnieć... Czuje taki tunel nie kończący się co mi jest.... co się dzieje.. czemu ten związek nie jest normalny 😞 Wszytsko sie  pieprzy... 😞 

Autorze wszystko Ci się pieprzy bo jak masz dziewczynę a inna Ci w głowie!Nie ok luzik.Dziewczyny z jakiego powodu nie odbiera?Ciche dni?Związek męczy?Druga sprawa podoba Ci się inna a czy ona jest wolna?Od dawna masz ją na oku?Moja rada zakończ jeden bierz się za drugi związek.Nie rób krzywych akcji pomiędzy dwoma kobietami.Długo jesteś z dziewczyną?

Gość Nienaturalny
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie rozumię.

no podły natrój mnie dopadł , dziewczyna nie odpisuje, nie chce gadać przez telefon, odnośnie jutrzejszego dnia nic nie wiem, 

Gość Nienaturalny
2 minuty temu, Gość No widzisz napisał:

Autorze wszystko Ci się pieprzy bo jak masz dziewczynę a inna Ci w głowie!Nie ok luzik.Dziewczyny z jakiego powodu nie odbiera?Ciche dni?Związek męczy?Druga sprawa podoba Ci się inna a czy ona jest wolna?Od dawna masz ją na oku?Moja rada zakończ jeden bierz się za drugi związek.Nie rób krzywych akcji pomiędzy dwoma kobietami.Długo jesteś z dziewczyną?

8 miesięcy będzie już , od połowy października się znamy

Gość No widzisz
Przed chwilą, Gość Nienaturalny napisał:

8 miesięcy będzie już , od połowy października się znamy

Jakiś kryzys że nie chce z Tobą rozmawiac?

Gość Nienaturalny

Jestem zagubiony w tym wszytskim a najgorsze że żadnego wsparcia od dziewczyny nie dostaje, jedyne co to rozmowa na temat pracy i jej nieszczęściu bo musi zarabiać, rzygać chce mi sie już tym.

Gość Nienaturalny
4 minuty temu, Gość No widzisz napisał:

Jakiś kryzys że nie chce z Tobą rozmawiac?

rozmawia ale to tylko pisanie chciałbym zadzwonić pogadać a najlepiej to chciałbym się spotkać nie tylko 1 maja, nie tylko od święta chciałbym z nią przebywać a nie tylko bywać na kilka godzin, bardzo mnie to boli, i czuję pustkę, wiem że pracuję ale wszystko można zorganizować jak się chce. 

Gość Nienaturalny

Byłem u psychologa w marcu który zirytował się że mówię mu o problemach, wyglądało to tak jakbym wg psycholożki wszystko wymyślił. Że tak nie jest, Ona nie zechciała nawet sedna problemu zrozumieć, miałem umówić się w kwietniu, ale zrezygnowałem 😞 nie dość że problemy mam na głowie, to jeszcze psycholog mnie dobił, od tego czasu zaczęło diametranlie się zmieniać , dzisiaj jestem na skraju wyczerpania, bo związek nie jest związek, spotykamy się 1-2 razy w tygodniu,,, za mało... ona kończy o 17..... ile czasu nam zostaje 6h całe 6h na spędzenie ze sobą czasu, a ona ciągle zmęczona, ja myślę że nie tylko pracą, i ja też jestem już tym wszytskim zmęczony,.....

Gość No widzisz
Przed chwilą, Gość Nienaturalny napisał:

rozmawia ale to tylko pisanie chciałbym zadzwonić pogadać a najlepiej to chciałbym się spotkać nie tylko 1 maja, nie tylko od święta chciałbym z nią przebywać a nie tylko bywać na kilka godzin, bardzo mnie to boli, i czuję pustkę, wiem że pracuję ale wszystko można zorganizować jak się chce. 

No ciężko.Starasz się a nie wychodzi.Mówiłeś jej że wolisz rozmowę od pisania?Rozumiem Cię kochasz i chciałbys jak najwięcej przebywać z ukochaną.Czasem jednak nie jest to łatweMusicie razem się dogadać nie ma innej opcji.Ona też musi tak jak Ty chcieć się spotkać

Gość Nienaturalny
5 minut temu, Gość No widzisz napisał:

No ciężko.Starasz się a nie wychodzi.Mówiłeś jej że wolisz rozmowę od pisania?Rozumiem Cię kochasz i chciałbys jak najwięcej przebywać z ukochaną.Czasem jednak nie jest to łatweMusicie razem się dogadać nie ma innej opcji.Ona też musi tak jak Ty chcieć się spotkać

zwala wszystko na pracę, na zmęczenie, ale znam ludzi , znam związki, i ludzie mimo tego wszytskiego się spotykają, a u nas?

Gość Gość2
9 minut temu, Gość Nienaturalny napisał:

zwala wszystko na pracę, na zmęczenie, ale znam ludzi , znam związki, i ludzie mimo tego wszytskiego się spotykają, a u nas?

może jest pracoholiczką ... widać masz nieciekawie, głęboka rozmowa by znią  sięprzydała tylko czy by chciała. 

Gość bjjj

proste, panienka męczy się w pracy i chce faceta który by ją utrzymywał 🙂  wtedy będzie wypoczęta i chętna, a jak pada to 2 razy w tyg jest ok, po to ci truje ze ma dosc pracy bo nie chce pracowac a ty nie załapujesz wiec ona ma focha, to jedna z prawdopodobnych wersji 🙂