Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dno poniżej dna

Jestem okropny, na nic nie zasługuje, jestem przegrywem

Polecane posty

Gość Daris

Chcialam zaznaczyc, ze psow nie powinno sie kopac. I to jest dla mnie wazniejsze przeslanie, niz Twoj chilowy dol i 'attention seeking'. 

Gość dno poniżej dna
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak, wiem, świat nie jest taki jak powinien. Np. przedsiębiorcy, którzy bogacą się, bo swoim pracownikom dają najniższą krajową. Harowa dzien w dzień za grosze. Ale również w tym świecie można próbować prowadzić szczęśliwe życie . Myślę , że czujesz się bardzo samotny. Potrzebujesz przyjaciół i ukochanej kobiety.

skąd tych przyjaciół i kobiete która nie jest zaślepiona wirem systemu?

Gość Gość
Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał:

Śmieć, u którego ostatnio robiłem, wymigał się od zapłacenia urlopu i teraz nie chcą mnie spotkać 😄 Wgl fajną dyskusje tu macie.

Robisz na czarno?

Gość Gość

Dlaczego żyjesz według tego, jeżeli Ci nie odpowiada? Wybierz pracę wymagającą najmniej poświęcenia, a czas wolny całkowicie wykorzystaj dla siebie. Martwisz się ludźmi? Po co? Jak to powiedział pewien mądry człowiek: "Ludzie to ...y" Nie angażuj się zbytnio w relacje, które nie dają Ci satysfakcji. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość dno poniżej dna napisał:

skąd tych przyjaciół i kobiete która nie jest zaślepiona wirem systemu?

Może szukaj osoby religijnej, dla której ważne są wartości duchowe.

Gość dno poniżej dna
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To, że 2 kobiety okazały się podłe to nie znaczy, że wszystkie takie są! 

nie mam siły znowu próbować, zabrały moje serce i zniszczyły, kobiety potrafią być okrutne gdy nie są w stanie zmusić kogoś do bycia jakim one chcą, nie mam już serca chyba

Gość lizard
7 minut temu, Gość dno poniżej dna napisał:

mam, ale uważam to za niewolnictwo bez względu na forme czy zawód, praca okrada nas z czasu który jest bezcenny, w zamian daje nam materialne bezwartościowe gòwno produkowane przez innych niewolników, system nas dobija

Na ulicy jest mnóstwo szczęśliwych, wolnych ludzi, którzy ,zapewne dziękują codziennie za taki los.

Gość dno poniżej dna
6 minut temu, Gość Daris napisał:

Chcialam zaznaczyc, ze psow nie powinno sie kopac. I to jest dla mnie wazniejsze przeslanie, niz Twoj chilowy dol i 'attention seeking'. 

wiele się nie powinno a jest to masywnie robione, ludzie potrafią dobić innych w okrutny sposób, nie myślą co czują inni bo oni sami nie czują

Gość Gość
Przed chwilą, Gość dno poniżej dna napisał:

nie mam siły znowu próbować, zabrały moje serce i zniszczyły, kobiety potrafią być okrutne gdy nie są w stanie zmusić kogoś do bycia jakim one chcą, nie mam już serca chyba

Spokojnie. Oczasniesz się, potrzebujesz czasu. A potem podnieś się i walcz dalej. Jeszcze nie jest za późno na rodzinę, dzieci. A człowiek wtedy zupełnie inaczej się czuje, gdy kocha, jest kochany i ma dla kogo żyć .

Gość Gość

Jeżeli ktoś nie chce być przekonany, się go nie przekona. Co robisz by odnaleźć sens?

Gość Gość
5 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Teraz chwilowo żyję z państwowego cycka xD Nadgodzin od ...a robiłem i typ się migał, że to w podstawce jest wszystko. Taką ma praktykę i innych kilka niskich i tanich triczków. Nie chce mi się skrupulatnie tego tutaj opisywać. Z tego co wiem, to firma mu się nieco rozpada i to mnie cieszy 😄

No skurczybyk. Oby mu się ta firma rozpadła , bo się na biznesmena nie nadaje. Kulczykowa taka bogata a ma serce i pomaga biednym. A niektórzy to jakby w ogóle uczuć nie mieli, że ich sumienie nie gryzie.

Gość Gość

wiele się nie powinno a jest to masywnie robione, ludzie potrafią dobić innych w okrutny sposób, nie myślą co czują inni bo oni sami nie czują

Mało to psychopatów po świecie chodzi?

Gość dno poniżej dna
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego żyjesz według tego, jeżeli Ci nie odpowiada? Wybierz pracę wymagającą najmniej poświęcenia, a czas wolny całkowicie wykorzystaj dla siebie. Martwisz się ludźmi? Po co? Jak to powiedział pewien mądry człowiek: "Ludzie to ...y" Nie angażuj się zbytnio w relacje, które nie dają Ci satysfakcji. 

żyjąc wbrew systemowi zostać można tylko bezdomnym, bo system ma za cel wydoić z każdego jego potencjał, a ludzie się podniecają że zostają "gwiazdami" czy robią studia i orają w korpo, płacą wysoką cene za własne niewolnictwo, gdzie tu sens? A znowu jeśli powiesz 'nie' to system cie zniszczy

Gość dno poniżej dna
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Może szukaj osoby religijnej, dla której ważne są wartości duchowe.

religia to przekręt 1000 lecia, co innego wyższa świadomość

Gość Gość

Autorze, wyglądasz mi na człowieka wrażliwego , dla którego nie są ważne pieniądze tylko wyższe uczucia. Dlaczego więc uważasz, że jesteś bezwartosciowy?

Gość dno poniżej dna
12 minut temu, Gość lizard napisał:

Na ulicy jest mnóstwo szczęśliwych, wolnych ludzi, którzy ,zapewne dziękują codziennie za taki los.

to wszysto to iluzja i psychotropy, oni nawet siebie oszukują, bo wolne są tylko ptaki 

Gość Gość
3 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Pani/Pan wie, czym jest PR?

Napisz proszę co to za skrot.

Gość dno poniżej dna
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Autorze, wyglądasz mi na człowieka wrażliwego , dla którego nie są ważne pieniądze tylko wyższe uczucia. Dlaczego więc uważasz, że jesteś bezwartosciowy?

bo ten system tak mnie wycenia

Gość dno poniżej dna
11 minut temu, Gość Gość napisał:

No skurczybyk. Oby mu się ta firma rozpadła , bo się na biznesmena nie nadaje. Kulczykowa taka bogata a ma serce i pomaga biednym. A niektórzy to jakby w ogóle uczuć nie mieli, że ich sumienie nie gryzie.

łatwo się rozdaje nie swoje / ukradzione w celach naprawy wizerunku, tu nie chodzi o dobre serce

Gość lizard
5 minut temu, Gość dno poniżej dna napisał:

to wszysto to iluzja i psychotropy, oni nawet siebie oszukują, bo wolne są tylko ptaki 

chodziło mi bardziej o tych bezdomnych, bo tak narzekasz na tę gonitwę itd, że unieszczęśliwia człowieka. Oni się wycofali i na pewno są okropnie szczęśliwi. 

Gość Gość
5 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Public Relation. Wizerunek i takie tam. Płaszczyk altruizmu jako maski prawdziwej ludzkiej ułomnej natury tak w skrócie wielkim 🙂

Dzięki. Masz na myśli tą Kulczykowa?

Gość Gość
5 minut temu, Gość dno poniżej dna napisał:

Nie sugeruj się systemem tylko swoim rozumem.

Gość lizard
6 minut temu, Gość dno poniżej dna napisał:

Nie gardzisz czasami tym systemem? Dlaczego obchodzi Cię to jak jesteś przez niego postrzegany?! Fuck logic. Żyj tak żebyś się sam siebie nie wstydził.

Gość Gość

łatwo się rozdaje nie swoje / ukradzione w celach naprawy wizerunku, tu nie chodzi o dobre serce

No nie wiem. Coś mi się obiło o uszy, że ta Kulczykowa naprawdę robi wiele dobrego, jeździ do Afryki, pomaga tam dzieciom, itd. Ale serca jej faktycznie nie znam i czy jest szczera to nie wiem.

Gość Gość
4 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Niekoniecznie. Ale wiem jak działa to i wiem, że się takie zabiegi opłaca robić po prostu.

Ok. Ale są też na pewno biznesmeni o dobrym sercu, którzy naprawdę chcą pomóc. 

Gość Marek
14 minut temu, Gość dno poniżej dna napisał:

religia to przekręt 1000 lecia, co innego wyższa świadomość

Zdajesz sobie sprawę, że obrażasz uczucia niektórych osób tą wypowiedzią? Religia daje czasami jedyną nadzieję dla ludzi, którzy są zagubieni tak jak Ty w świecie. Jeżeli nie chcesz wierzyć, nie wierz, ale proszę nie rób innym tego, za co nienawidzisz świat. Stajesz się wtedy narzędziem tego zła, przez które cierpi świat.

Gość tani PR

No nie wiem. Coś mi się obiło o uszy, że ta Kulczykowa naprawdę robi wiele dobrego, jeździ do Afryki, pomaga tam dzieciom, itd. Ale serca jej faktycznie nie znam i czy jest szczera to nie wiem.

jeździ do Afryki, jakby w tym kraju nie było dzieci

Gość drip

Ok. Ale są też na pewno biznesmeni o dobrym sercu, którzy naprawdę chcą pomóc. 

bzdura, chcą stworzyć iluzje dobrych

Gość inkwizycja
6 minut temu, Gość Marek napisał:

Zdajesz sobie sprawę, że obrażasz uczucia niektórych osób tą wypowiedzią? Religia daje czasami jedyną nadzieję dla ludzi, którzy są zagubieni tak jak Ty w świecie. Jeżeli nie chcesz wierzyć, nie wierz, ale proszę nie rób innym tego, za co nienawidzisz świat. Stajesz się wtedy narzędziem tego zła, przez które cierpi świat.

w imię religji zgineło więcej ludzi niż w wszystkich wojnach, o czym ty mówisz, to dosyć prosta pralnia mózgu ale działa od lat

Gość po trupach
4 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

W sumie też tak sądzę. Chociaż żeby robić pieniądze nadmiar empatii nie jest wskazany.

aby robić zyski potrzebny max wyzysk