Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja narobiłem

dziewczyna myśli że mi nie zależy

Polecane posty

Gość .....

jakie sygnaly dawala ci..?

Gość szkoda gadać
5 minut temu, Gość gość napisał:

Z mojej obserwacji wynika że zakomplesienie mężczyzn bierze się bardziej z braku męskiego autorytetu w ich życiu, dobrej relacji z ojcem po prostu.

Jeśli ktoś nie dostał od ojca czy innego ważnego mężczyzny w jego życiu potwierdzenia własnej męskości, będzie szukał tego potwierdzenia  u kobiet, a to droga donikąd. 

Ps. Kobiety nie mają obowiązku wiązać się z facetem tylko dlatego że mu na niej zależy, nie ma obowiązku wejść z kimś w związek z litości, żeby mu samoocena nie spadła. 

Nie zawsze jest to kwestia relacji z ojcem.

Przecież gdyby tak było, to każdy facet, mimo braku zainteresowania kobiet, uważałby się za przystojnego, bo tak mu mówi matka 🙂

Oczywiście, że nie mają obowiązku. Ale jeśli nawet brzydkie pragną przystojniaków, a innych olewają, to coś tu jest nie tak.

Gość co ja narobiłem
4 minuty temu, Gość ..... napisał:

a co lubisz w niej najabradziej?

skromność, kobiecość, delikatność, jest inna niż wszystkie, nadajemy na podobnych falach ☺

Gość Gość
5 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Jeśli te ładne nas nie chcą, to obniżamy wymagania.

Wy zawsze macie mnóstwo atencji, więc sobie tego nie umiecie wyobrazić. I dlatego zawsze pragniecie tych najprzystojniejszych, a reszty nie zauważacie, nawet jeśli są naprawdę świetnymi ludźmi.

Pièrdolisz w koło Macieju te same smuty. Widocznie jesteś beznadziejny albo wydaje ci się że zachowujesz się normalnie ale to twoje pobożne życzenia. Ślepy jesteś? Wszędzie widzisz przystojnych facetów z kobietami? Rzygać mi się chce gdy czytam te pierdy zalosnych oferm. 

Gość co ja narobiłem
5 minut temu, Gość ... napisał:

Wiem, że to inny przypadek.

Tylko jak zaczarować osobowością, skoro nie dostaję nawet szansy jej pokazania? Oczywiście, że nie pytam przy pierwszym spotkaniu, czy się ze mną umówi. Ale jeśli ludzie nie chcą ze mną rozmawiać, mimo że jestem otwarty i przyjaźnie nastawiony do każdego, to nie jestem w stanie poznać bliżej żadnej dziewczyny.

nie możesz założyć swojego tematu yylko tu spamujesz? Ja oczekuje porady a nie przeszedłem sobie pogadać

Gość .....
1 minutę temu, Gość co ja narobiłem napisał:

skromność, kobiecość, delikatność, jest inna niż wszystkie, nadajemy na podobnych falach ☺

a po czym to pozanjesz z ete same fale?serce mocniej bije gdy ja widzisz?

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pièrdolisz w koło Macieju te same smuty. Widocznie jesteś beznadziejny albo wydaje ci się że zachowujesz się normalnie ale to twoje pobożne życzenia. Ślepy jesteś? Wszędzie widzisz przystojnych facetów z kobietami? Rzygać mi się chce gdy czytam te pierdy zalosnych oferm. 

Nie jestem beznadziejny. Ludzie nie wiedzą o mnie nic, bo od razu odrzucają przez wygląd i nie chcą nawet ze mną rozmawiać.

Gość ...
4 minuty temu, Gość co ja narobiłem napisał:

nie możesz założyć swojego tematu yylko tu spamujesz? Ja oczekuje porady a nie przeszedłem sobie pogadać

Dostałeś już wiele porad od różnych osób. Ten wątek to nie twój prywatny folwark, każdy może tu pisać.

Gość co ja narobiłem
3 minuty temu, Gość ..... napisał:

a po czym to pozanjesz z ete same fale?serce mocniej bije gdy ja widzisz?

i to jak, nie tylko serce, ale w całym ciele czuje takie mrowienie nawet w głowie, a jak jest blisko to najchętniej bym ją przytulił i wyznał miłość , jednak za wcześnie na to 😕 jej sygnały są takie podręcznikowe spojrzenia, zaczepki, bywanie tam gdzie ja, zabawa biżuteria, wlosami, widać emocje 😀

Gość Xxx

Dobrze ze po tym wszystkim masz jeszcze kontakt z nia bo przewaznie kobiety odpuszczaja juz taka rekacje. Bo nie chce sie meczyc

Gość .....
Przed chwilą, Gość co ja narobiłem napisał:

i to jak, nie tylko serce, ale w całym ciele czuje takie mrowienie nawet w głowie, a jak jest blisko to najchętniej bym ją przytulił i wyznał miłość , jednak za wcześnie na to 😕 jej sygnały są takie podręcznikowe spojrzenia, zaczepki, bywanie tam gdzie ja, zabawa biżuteria, wlosami, widać emocje 😀

skoro ona to samo czuje to w czym problem..?

Gość Siku
11 minut temu, Gość co ja narobiłem napisał:

jestem przystojny, zagadywałem widząc sygnały z jej strony, ona się pogubiła

Jesteś przystojny, masz kompleksy, ona się pogubiła, a teraz i ja. Według mnie nie tyle się pogubiła co pokazałeś że nie jestes zainteresowany i odpusciła. Wolisz jak się biega? Normalna w miarę osoba zna granice. Do tego to kobieta jakby nie patrzeć.

Gość co ja narobiłem
5 minut temu, Gość ... napisał:

Dostałeś już wiele porad od różnych osób. Ten wątek to nie twój prywatny folwark, każdy może tu pisać.

widzę jedną poradę a reszta to twój spam 👏

Gość co ja narobiłem
2 minuty temu, Gość Siku napisał:

Jesteś przystojny, masz kompleksy, ona się pogubiła, a teraz i ja. Według mnie nie tyle się pogubiła co pokazałeś że nie jestes zainteresowany i odpusciła. Wolisz jak się biega? Normalna w miarę osoba zna granice. Do tego to kobieta jakby nie patrzeć.

co do wyglądu nie mam kompleksów, życie to nie tylko wygląd

Gość .....
1 minutę temu, Gość co ja narobiłem napisał:

szkoda z enie odpowiadasz na moje pytania:) tez mam taka sytuacje

Gość Siku
3 minuty temu, Gość co ja narobiłem napisał:

Z tego co piszesz to leci na ciebie a nawet lata za tobą, bywa tam gdzie ty. No to włąsciwie nic nie musisz robić. Rzeczywiście wyjątkowa.

Gość Siku
2 minuty temu, Gość ..... napisał:

szkoda z enie odpowiadasz na moje pytania:) tez mam taka sytuacje

co ty się go tak uczepiła jak rzep,

Gość co ja narobiłem
5 minut temu, Gość Siku napisał:

Z tego co piszesz to leci na ciebie a nawet lata za tobą, bywa tam gdzie ty. No to włąsciwie nic nie musisz robić. Rzeczywiście wyjątkowa.

nie odbieram tego jako latanie, samo bywanie to nic, bo nie odzywa się pierwsza, może sporadycznie

Gość Siku
6 minut temu, Gość co ja narobiłem napisał:

nie odbieram tego jako latanie, samo bywanie to nic, bo nie odzywa się pierwsza, może sporadycznie

Nie chce pytać o wiem ale pisząc o przeznaczeniu i takie tam to am nadzieję że wiesz co piszesz i to nie taka sobie miłostka 20latka. Ale jak ciebie sobie odpuściła to neiwiele możesz zrobić. A jak pogadac to wprost, bo co innego, gierki już chyba wybiłeś sobie z głowy.

Gość co ja narobiłem
2 minuty temu, Gość Siku napisał:

Nie chce pytać o wiem ale pisząc o przeznaczeniu i takie tam to am nadzieję że wiesz co piszesz i to nie taka sobie miłostka 20latka. Ale jak ciebie sobie odpuściła to neiwiele możesz zrobić. A jak pogadac to wprost, bo co innego, gierki już chyba wybiłeś sobie z głowy.

jestem przed 30 stką, bliżej niż dalej, nie wiem czy odpuściła jeżeli jej zależy to nie odpuści bez spróbowania, nie łatwo się zakochać w dzisiejszych czasach

Gość Siku
13 minut temu, Gość co ja narobiłem napisał:

jestem przed 30 stką, bliżej niż dalej, nie wiem czy odpuściła jeżeli jej zależy to nie odpuści bez spróbowania, nie łatwo się zakochać w dzisiejszych czasach

Ja osobiście ucieszylabym się z zaproszenia na spacerek. Może udałoby się poruszyć kilka kwestii i zobaczylbys czy czuję to samo

Gość uprzejmadziewczyna

Ale naprawdę weź już skończ id/ioto bo robisz z siebie takiego błazna, że brak słów. Nie rozumiesz że to definitywny koniec znajomości, wiosenne słońce wypaliło ci mózg czy jak? Boże ty jesteś chory psychicznie 🤔

Gość Kobieta

Panowie, ja was nie rozumiem. Przecież to, czy ktoś mi się podoba/działa na mnie nie zależy ode mnie. Ode mnie zależy tylko wybór, czy wchodzę w relację czy nie. To nie jest tak, że miły brzydal się nie podoba, a już niemiły przystojniak tak. Pewnych cech fizyczności, tj. jak zapach np. się nie da przeskoczyć. Jeśli coś odrzuca, to odrzuca. Jeśli ktoś na mnie działa, to działa niezależnie od tego czy jest miły i się stara, czy nie grzeczny i olewa. To chemia. Inną sprawą jest to, co z tym zrobię. Nie da się jednak budować na rozsądku, bo jest dobry, miły i mnie nie olewa. To dobre w przyjaźni, ale w stałym związku już nie, bo pojawi się niechęć do seksu i potem będziecie narzekać, że wasza kobieta nie lubi zbliżeń w takim samym stopniu jak wy.

Gość co ja narobiłem
6 minut temu, Gość uprzejmadziewczyna napisał:

Ale naprawdę weź już skończ id/ioto bo robisz z siebie takiego błazna, że brak słów. Nie rozumiesz że to definitywny koniec znajomości, wiosenne słońce wypaliło ci mózg czy jak? Boże ty jesteś chory psychicznie 🤔

jakby mi tak powiedziała to pewnie bym zrozumiał 😀 nie jesteś nią i nie rób sobie nadziei

Gość lootaa
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

czy w kazdym wątku trzeba czytać ten wasz skowyt typu ...a błazen, psychiczny  skąd mozesz wiedziec czy to koniec czy nie, nie potraficie normalnie mówić bez tego syku? lepiej pannico zacznij swoje historie w realu bo chyba niespełniona jestes

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość co ja narobiłem napisał:

spotkałem się z jej strony z ignorowaniem, złością gdy byłem miły, uśmiechnięty i zagadywałem

Bo ona liczyła na podejście dorosłego faceta a nie podchody dziecka.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość co ja narobiłem napisał:

spotkałem się z jej strony z ignorowaniem, złością gdy byłem miły, uśmiechnięty i zagadywałem

Gość Siku
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Tak zapewne było.

Gość Zapamiętaj

Lootaa , daruj sobie. Błazny i psychiczni, jak przerzucą się na wypisywanie o swojej rodzinie, może staną się normalniejsi w co wątpię. Bielmo na oczach? Kto jest niespełniony?.../e wypisujący teksty o kimś innym z pewnością.Chcecie cudzym kosztem znaleźć się w tabeli liderów? Nie cudzym kosztem.

Gość lootaa

po prostu nie przenoś własnych frustracji na tematy innych, i sie nie rzucaj wyzwiskami bo nie wytrzymujesz rozsadzania przez emocje , jedyną osobą która decyduje czy to koniec jest tamta dziewczyna nie ty