Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OTUA

Największym wrogiem mężczyzn jest ich naiwny i fałszywy obraz kobiet.

Polecane posty

Gość OTUA

Polscy mężczyźni w swojej większości mają bardzo naiwny i idealistyczny obraz kobiet. Przeciętny facet wierzy, że większość kobiet jest uczciwa, porządna i szuka miłości, wierzą, że te puszczalskie i materialistki są w mniejszości.

Brytyjczycy i Czesi są dużo bardziej trzeźwo patrzący na kobiety niż Polacy. Przeciętny Anglik czy Czech uważa kobiety za puszczalskie i roszczeniowe materialistki i rzeczywiście tak wygląda ogólny obraz kobiet - są zepsute, puszczalskie, wymagają wiele, a prawie nic nie dają od siebie.

Polacy muszą sobie wreszcie uświadomić, że kobiety w swojej większości są rozwiązłe, puszczalskie i roszczeniowe. Większość kobiet kłamie, oszukuje, gra na dwa fronty, będąc w związkach piszą z innymi facetami i non stop szukają lepszej okazji.

Gdyby mężczyźni wyparli ten fałszywy, idealistyczny obraz kobiet, to bardzo by to przysłużyło się całemu społeczeństwu. Wtedy mężczyzna przestałby traktować kobietę jak księżniczkę, jak osobę wymagającą wyjątkowego traktowania i poświęcenia, a wreszcie zacząłby się bardziej cenić, przestał płaszczyć przed kobietą i traktować relację z nią na zasadzie transakcji.

Słuchaj, chcesz ze mną być, to nie może być tak, że ja się staram, latam za tobą, a ty w zamian nie dajesz nic prócz du'py, którą i tak pół miasta już bzykało... musisz zacząć się starać, wkładać coś od siebie do tego związku, a nie oczekiwać wyłącznie na moją inicjatywę. Związek opiera się na zasadzie równości - chcesz bogatego, OK, ale sama zarabiaj dużo. Chcesz męskiego, zaradnego ale i czułego za razem, spoko, ale sama musisz być zaradna, sama musisz być wystarczalna, a nie oczekiwać, że mężczyzna się tobą zaopiekuje, a ty będziesz leżeć i pachnieć -  takie zdrowe nastawienie do kobiet wymusiłoby na nich, by one też zaczęły się starać o nas, pracować nad sobą i wreszcie ruszyć do roboty leniwe tyłki i rozwijać się.

Mężczyzno pamiętaj masz święte prawo wymagać od kobiet. Nie daj sobie wmówić, że wymaganie od kobiet by była porządna, pracowita, by się dobrze prowadziła, to coś złego. Przeciwnie, jeżeli nie będziesz wymagać, to zawsze będziesz musiał zadowalać się gó'wnem, wiecznie będziesz nieszczęśliwy, bo będziesz z tzw.
"księżniczką", która absolutnie nic dobrego nie wniesie w twoje życie.

PANOWIE ZACZNIJCIE WRESZCIE WYMAGAĆ OD KOBIET, ŚMIAŁO STAWIAJCIE SWOJE OCZEKIWANIA! I BROŃ BOŻE NIE ZADOWALAJCIE SIĘ BYLE PUSZCZALSKIM CZY ROSZCZENIOWYM BABSKIEM - TO NIE JEST DROGA DO SZCZĘŚCIA.

Gość VOX

Fakt. W wielkim skrócie trzeba przestać być frajerem, zdjąć różowe okulary i podchodzić do kobiet tak jak na to zasługują. Gdyby wszyscy faceci zaczęli to ogarniać to świat zmieniłby się nie do poznania. Facet musi sobie uświadomić, że to kobieta bardziej potrzebuje mężczyzny niż mężczyzna kobiety, wtedy rolę odwrócą się o 180 stopni.

Gość OTUA

Z biegiem czasu będzie coraz lepiej. Powstają grupy MGTOW w internecie, popularność ich rośnie bardzo szybko, mocno się rozwijają, więc docierają do coraz szerszego grona mężczyzn. Jestem optymistą w tym zakresie 🙂

Gość sanctu

Zgadzam się z Tobą OTUA.

Gość Gość

Obje wizje kobiet są skrajne i nieuczciwe. To doprowadzi do wojny płci która zniszczy nasz gatunek.

Gość sanctus

Islam zwycięży nie będzie żadnej wojny. kobiety powrócą na swoje miejsce. Insz Allah. Trochę hipokryzji z mojej strony bo jestem coraz mniej wierzącym niby Katolikiem.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość sanctus napisał:

Islam zwycięży nie będzie żadnej wojny. kobiety powrócą na swoje miejsce. Insz Allah. Trochę hipokryzji z mojej strony bo jestem coraz mniej wierzącym niby Katolikiem.

Jak ci islamista utnie łeb to też wrócisz na swoje miejsce? 

Gość Gość
43 minuty temu, Gość OTUA napisał:

Polscy mężczyźni w swojej większości mają bardzo naiwny i idealistyczny obraz kobiet. Przeciętny facet wierzy, że większość kobiet jest uczciwa, porządna i szuka miłości, wierzą, że te puszczalskie i materialistki są w mniejszości

Mają, mają. Do momentu pierwszego powaznego zawodu. Glownie takiego jakim jest zdrada, szczegolnie taka perfidna. Jak to wyjdzie, to potem facet juz na zawsze bedzie traktowac kazdą kobiete nieufnie. 

Gość Honotu

Myślę że to lata w obie strony.

Gość gość
30 minut temu, Gość OTUA napisał:

Z biegiem czasu będzie coraz lepiej. Powstają grupy MGTOW w internecie, popularność ich rośnie bardzo szybko, mocno się rozwijają, więc docierają do coraz szerszego grona mężczyzn. Jestem optymistą w tym zakresie 🙂

Jak juz piszesz swoje złote mysli na forum, to nie przyznawaj się gdzie pracujesz, bo to trochę razi w szacunek do zawodu i zaufanie pacjentów

Gość gość

Tylko po co kobiety mają się starac, skoro faceci oczekują od nich tylko seksu? Nawet od dziewic chcecie zboczeń i żeby żarły wasze ... wymieszane ze spermą i innymi rzygami ??

Gość SE7EN
7 minut temu, Gość gość napisał:

Tylko po co kobiety mają się starac, skoro faceci oczekują od nich tylko seksu? Nawet od dziewic chcecie zboczeń i żeby żarły wasze ... wymieszane ze spermą i innymi rzygami ??

Co? Nigdy nie wymagałem połykania spermy, nawet anala nie chciałem...

Gość Gość
3 minuty temu, Gość SE7EN napisał:

Co? Nigdy nie wymagałem połykania spermy, nawet anala nie chciałem...

Dowód anegdotyczny. 

Gość Arbuza

A święci mężowie, tacy jak ten z filmiku (jutub)

tinyurl .com /y69skpz7

żony nie potrzebują -są samowystarczalni.

Gość gosc

najwiekszy wrog chlopow to ich brak myslenia i brak logiki

leca na ladne puszczalskie rozrywkowe laski a potem obrazaja porzadne kobiety, za to ze puszczalska ich zdradzila

Gość 753
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

najwiekszy wrog chlopow to ich brak myslenia i brak logiki

leca na ladne puszczalskie rozrywkowe laski a potem obrazaja porzadne kobiety, za to ze puszczalska ich zdradzila

Każda puszczalska udaje porządną - w tym problem. Skąd facet ma na początku znajomości wiedzieć, że się puszczała skoro wszystkie udajecie porządne?

Gość gość
2 minuty temu, Gość 753 napisał:

Każda puszczalska udaje porządną - w tym problem. Skąd facet ma na początku znajomości wiedzieć, że się puszczała skoro wszystkie udajecie porządne?

Ale piłeczkę można odbić, skąd dziewica ma wiedzieć, że koleś, który udaje prawiczka udaje, czy nie? Jakby stwierdziła, że się z takim nie puści, to byłby wielki lament, więc lepiej chyba lecieć na inne laski