Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

podoba mi sie zonaty a ja jemu

Polecane posty

Gość gosc

co robic?

on pierwszy zaczal zwracac na mnie uwage

mi jego obraczka nie przeszkadza, ale czy jemu ...

Trzymać się z dala, myśleć głową nie du'pą i szukać sobie wolego faceta 🙂

Gość Gosc

Umówić się z wolnym, nie warto w takie coś wchodzić. Po co dzielic się jakims wątpliwym używanym ciastkiem kiedy można mieć lepszy deser dla całej siebie. 

Gość gosc

Prowo de bilki

Gość gosc

A jak nie to idź się gzdzij. Mam nadzieję że kiedyś za to zapłacisz 

Gość Gość

A potem będzie kolejne temat zawiedzionej kochanki pt ,,sypiam z Zonatym, zakochalam się a on nie chce odejsc od zony". Puknij się w łeb autorko. Jak będziesz cierpieć to na własne życzenie. A chocbys się zapierala ze to tylko seks, to po seksie na 90% się w nim zakochasz jak wieeele innych głupich bab które myślą pip.ka a nie głową. Poczytaj sobie tego typu tematy, sa ich tysiące. 

Gość gosc
5 minut temu, Narodowy napisał:

Trzymać się z dala, myśleć głową nie du'pą i szukać sobie wolego faceta 🙂

znalazlam sobie wolnego faceta prawie 40 na karku, ale mnie olal, bo czeka na ideal

a ten przynajmniej jest mna zainteresowany, wiec czemu nie? skoro sie mna zainteresowal to moze jego malzenstwo nie do konca jest takie szczesliwe ..

wolni faceci teraz maja milion wymagan i nie idzie im dogodzic

juz wole tego zonatego, przynajmniej wiem, ze facet chce byc z kobieta, a nie czeka na ksiezniczke 40 lat albo i wiecej

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

znalazlam sobie wolnego faceta prawie 40 na karku, ale mnie olal, bo czeka na ideal

a ten przynajmniej jest mna zainteresowany, wiec czemu nie? skoro sie mna zainteresowal to moze jego malzenstwo nie do konca jest takie szczesliwe ..

wolni faceci teraz maja milion wymagan i nie idzie im dogodzic

juz wole tego zonatego, przynajmniej wiem, ze facet chce byc z kobieta, a nie czeka na ksiezniczke 40 lat albo i wiecej

Chce być z kobietą? Wczoraj się urodziłaś? 😄😄😄 Szuka kochanki na boku, seksu. Będzie pisał i obiecywał wiele, ale nic konkretnego ci nie da...  Nie zostawi żony dla ciebie naiwna kobieto - nie tego szuka. 😄

Gość gosc

Nie wiem jak to rozegrac.

Nie znamy sie, to kolega z pracy i widuje go sporadycznie.

Gość gosc
3 minuty temu, Narodowy napisał:

Chce być z kobietą? Wczoraj się urodziłaś? 😄😄😄 Szuka kochanki na boku, seksu. Będzie pisał i obiecywał wiele, ale nic konkretnego ci nie da...  Nie zostawi żony dla ciebie naiwna kobieto - nie tego szuka. 😄

Skad wiesz, ze szuka kochanki? Nic takiego nie mialo miejsca, zeby dal mi to do zrozumienia. Zauwazylam jedynie, ze mu sie podobam, bo zwraca na mnie uwage. to tyle

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Skad wiesz, ze szuka kochanki? Nic takiego nie mialo miejsca, zeby dal mi to do zrozumienia. Zauwazylam jedynie, ze mu sie podobam, bo zwraca na mnie uwage. to tyle

Bo jestem bardziej przewidywalny i mniej naiwny niż ty, jak widać. 😉

Gość Gosc
4 minuty temu, Narodowy napisał:

Jak ona chce tylko seksu to niech w to idzie 😂. Dla mnie to oblesne, ale co kto lubi. 

Gość gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

A potem będzie kolejne temat zawiedzionej kochanki pt ,,sypiam z Zonatym, zakochalam się a on nie chce odejsc od zony". Puknij się w łeb autorko. Jak będziesz cierpieć to na własne życzenie. A chocbys się zapierala ze to tylko seks, to po seksie na 90% się w nim zakochasz jak wieeele innych głupich bab które myślą pip.ka a nie głową. Poczytaj sobie tego typu tematy, sa ich tysiące. 

Ale ja nic o seksie nie pisalam. Zazdrosc przez ciebie przemawia czy moze opisujesz wlasna historie?

Gość Ania

Nie buduj swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu(tej kobiety).Chciałabyś być na jej miejscu?Zastanów się.Żonaty facet który ogląda się za innymi jest nic nie wart.Znudzisz mu się ,pierwsze zauroczenie minie i się skończy.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Ania napisał:

Nie buduj swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu(tej kobiety).Chciałabyś być na jej miejscu?Zastanów się.Żonaty facet który ogląda się za innymi jest nic nie wart.Znudzisz mu się ,pierwsze zauroczenie minie i się skończy.

piszecie tak, jakby juz doszlo do zdrady i bylabym temu winna, a nic miedzy nami nie bylo

na razie :)

z reszta, ja jestem wolna i na pewno sila faceta sobie nie wezme, a on jest dorosly, wiec w czym problem

Gość abc

Wiesz,powiem ci od strony faceta,raczej szukaj wolnego,niepotrzebne komplikacje w przyszłości jak się zaangażujecie.Raczej jak mu się podobasz to na pewno fantazjuje o Tobie(czyli sex)tak faceci mają,racze nie myśli by grać z Tobą w bierki.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Ania napisał:

Nie zawsze tak jest. Moi znajomi są do dzisiaj razem. Związek zrodzony ze zdrady i romansu. Po prostu trafili na siebie. 

Gość gosc
13 minut temu, Narodowy napisał:

Bo jestem bardziej przewidywalny i mniej naiwny niż ty, jak widać. 😉

To nie naiwnosc. Wolni faceci nie maja napisane na twarzy, ze szukaja stalego zwiazku i nigdy nie zdradza. Nie tak latwo znalezc faceta wolnego, ktoremu sie kobieta spodoba i ktory nie potraktuje ja przelotnie. Gdyby byloby to takie proste to wszyscy bylibysmy w szczesliwych zwiazkach, a tak nie jest.

Gość abc

A to nie TY,co już zakładałaś temat kiedyś,że to ten z pracy któremu się podoba również Twoim koleżankom? 

33 minuty temu, Gość gosc napisał:

co robic?

on pierwszy zaczal zwracac na mnie uwage

mi jego obraczka nie przeszkadza, ale czy jemu ...

Skoro zaczął zwracać na Ciebie uwagę do tego stopnia, że to zauważyłaś, to jemu też obrączka raczej nie przeszkadza

Gość Witcha

Moj jest taki sam. I to z dużą różnica wieku.

Gość gosc
13 minut temu, Gość abc napisał:

Wiesz,powiem ci od strony faceta,raczej szukaj wolnego,niepotrzebne komplikacje w przyszłości jak się zaangażujecie.Raczej jak mu się podobasz to na pewno fantazjuje o Tobie(czyli sex)tak faceci mają,racze nie myśli by grać z Tobą w bierki.

Szukalam do tej pory tylko wolnego i wiele razy dostalam kosza.

Gość gosc
7 minut temu, Gość abc napisał:

A to nie TY,co już zakładałaś temat kiedyś,że to ten z pracy któremu się podoba również Twoim koleżankom? 

nie

Gość goscc

A on nosi obraczkę i tak się obnosi,że mu się podobasz?No ja bym chociaż ją zdjął  :D

Gość gosc
1 minutę temu, Gość goscc napisał:

A on nosi obraczkę i tak się obnosi,że mu się podobasz?No ja bym chociaż ją zdjął  :D

w pracy wszyscy wiedza, ze jest zonaty, wiec po co ma ja zdejmowac
z reszta sama juz nie wiem, ostatnio czesto o nim mysle

Gość Ania

My tu radzimy , a Ty i tak zrobisz co chcesz.Nie wierzę w to,  że nasze rady coś dadzą.Ja Ci radzę daj sobie spokój.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Ania napisał:

My tu radzimy , a Ty i tak zrobisz co chcesz.Nie wierzę w to,  że nasze rady coś dadzą.Ja Ci radzę daj sobie spokój.

mam go ignorowac? czy co

Gość Abc

A kim on jest,jakis na stanowisku wysokim,czy fizol?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ania napisał:

No właśnie, teraz się zapiera ze to tylko flirt ale do czasu, w końcu on zacznie dążyć do seksu a ona mu nie odmówi bo jej się pdooba, zacznie z nim sypiać, zaangazuje się i potem będzie płakać ze on nie chce się rozwieść. Scenariusz jak mnóstwo innych. 

Gość Ania

A chcesz być z żonaty?