Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdyyyyyy

Już nigdy nie chce żadnego chłopa nigdy!

Polecane posty

Gość Nigdyyyyyy

Od dzisiaj skończyłam z chłopami!!! Z każdego chłopa po jakimś czasie wychodzi cham, smierdziel, prymitywny prosiak, gbur i prostak!!!! Całe życie tylko jedno im w głowach seks, seks i seks nic poza tym!!! By osiągnąć swój cel potrafią kłamać jak z nut i udawać, ale ja na szczęście nigdy nie dałam się na to nabrać i zawsze goniłam te durne kreatury. A teraz dosyć nie chce żadnego, bo wiem że będzie dążył tylko do jednego kłamstwa seks kłamstwa seks kłamstwa seks -ucieczka. Jak patrzę na te gady zwane mężczyznami to chce mi się rzygac za przeproszeniem. Te żałosne kreatury nie są mi do niczego potrzebne zresztą. 

Gość szkoda gadać

Typowa kobieta. Skrzywdzi ją przystojniaczek i myśli, że każdy jest taki sam.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nigdyyyyyy napisał:

Od dzisiaj skończyłam z chłopami!!! Z każdego chłopa po jakimś czasie wychodzi cham, smierdziel, prymitywny prosiak, gbur i prostak!!!! Całe życie tylko jedno im w głowach seks, seks i seks nic poza tym!!! By osiągnąć swój cel potrafią kłamać jak z nut i udawać, ale ja na szczęście nigdy nie dałam się na to nabrać i zawsze goniłam te durne kreatury. A teraz dosyć nie chce żadnego, bo wiem że będzie dążył tylko do jednego kłamstwa seks kłamstwa seks kłamstwa seks -ucieczka. Jak patrzę na te gady zwane mężczyznami to chce mi się rzygac za przeproszeniem. Te żałosne kreatury nie są mi do niczego potrzebne zresztą. 

Kubusiu, przecież ostatnio lubisz kobiety 😆

Gość ABCD
3 minuty temu, Gość Nigdyyyyyy napisał:

Wiele z was tak mówiło ale im przeszło, to i tobie przejdzie :D   A rzygać to będziesz jak zaciążysz ;)

Gość Lecz
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Kubusiu, przecież ostatnio lubisz kobiety 😆

Kiełbasa ty to masz przè...e jednak. Lazisz od tematu do tematu i szukasz swojego Jakuba. Lecz się.

Gość Nigdyyyyy
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Przystojny czy brzydki-Nie ma żadnej różnicy! Próbowałam z chłopami którzy całkowicie nie byli w moim typie, niżsi ode mnie, inny typ urody od tego z moich „fantazji” i zawsze zawsze zawsze wychodziło z nich to samo co z tych w miarę przystojnych facetów czyli kreatury dążące do włożenia kobiecie czary kłamstwa seks-ucieczkę to mogło mnie z nimi czekać, ale na szczęście nie jestem naiwna. Od razu goniłam tych łajdusów!!! Jak mówiłam im, że wiem czego oczekują, że nie dostaną tego to się rzucali a takie słowa leciały, że hej! Takie małe glosno szczekające glisty, bo nie dostały tego co chciały booo odkryłam o co im chodzi 

Gość Kochliwy
2 minuty temu, Gość Nigdyyyyy napisał:

Przystojny czy brzydki-Nie ma żadnej różnicy! Próbowałam z chłopami którzy całkowicie nie byli w moim typie, niżsi ode mnie, inny typ urody od tego z moich „fantazji” i zawsze zawsze zawsze wychodziło z nich to samo co z tych w miarę przystojnych facetów czyli kreatury dążące do włożenia kobiecie czary kłamstwa seks-ucieczkę to mogło mnie z nimi czekać, ale na szczęście nie jestem naiwna. Od razu goniłam tych łajdusów!!! Jak mówiłam im, że wiem czego oczekują, że nie dostaną tego to się rzucali a takie słowa leciały, że hej! Takie małe glosno szczekające glisty, bo nie dostały tego co chciały booo odkryłam o co im chodzi 

Może cię wyczaili że zamierzasz pipkę w słoiku zamarynować ??

Gość Nigdyyyyy
10 minut temu, Gość ABCD napisał:

Wiele z was tak mówiło ale im przeszło, to i tobie przejdzie :D   A rzygać to będziesz jak zaciążysz ;)

Noo taaak, bo nie mam co robić tylko z brzuchem latać a taka krwatura pójdzie do innej niezapłodnionej zero zobowiązań a ja sama z dzieckiem 

Gość gosciova

To są chodzące siusiaki. Szukasz głębi tam gdzie jej nie ma :D

Gość Franiu
1 minutę temu, Gość Nigdyyyyy napisał:

Noo taaak, bo nie mam co robić tylko z brzuchem latać a taka krwatura pójdzie do innej niezapłodnionej zero zobowiązań a ja sama z dzieckiem 

Jak z dzieckiem to nie sama :D

Gość Nigdyyyy
7 minut temu, Gość Franiu napisał:

Jak z dzieckiem to nie sama :D

Kobiety!!! Spójrzcie prawdzie w oczy! Gdyby nie stojące P to nigdy, przenigdy nie byliby nami zaintersowani. Nie ważne skąd facet jest, nie ważne ile ma kasy/jak wyglada/na jakiego się kreuje  (bo niektóre myślą, ze jak biedny i brzydki to dobry-nic bardziej mylnego) to zawsze zaczyna się tak miło, kłamstwa, obietnice, seks, kłamstwa, seks, kłamstw, seks-ucieczka a nawet jak już z łaski dojdzie do ślubu to taka kreatura chce nie żony a gosposi. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nigdyyyy napisał:

Kobiety!!! Spójrzcie prawdzie w oczy! Gdyby nie stojące P to nigdy, przenigdy nie byliby nami zaintersowani. Nie ważne skąd facet jest, nie ważne ile ma kasy/jak wyglada/na jakiego się kreuje  (bo niektóre myślą, ze jak biedny i brzydki to dobry-nic bardziej mylnego) to zawsze zaczyna się tak miło, kłamstwa, obietnice, seks, kłamstwa, seks, kłamstw, seks-ucieczka a nawet jak już z łaski dojdzie do ślubu to taka kreatura chce nie żony a gosposi. 

Głupiec uogólnia. Ewentualnie szuka podobnych sobie w celu poprawienia swego samopoczucia.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Nigdyyyy napisał:

Nieważne się pisze. 

Gość Nigdyyy
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Głupiec uogólnia. Ewentualnie szuka podobnych sobie w celu poprawienia swego samopoczucia.

Tyle żyjesz i jeszcze tego nie zauważyłaś? Skoro lubisz być naiwna ...ka to proszę bardzo 

Gość psycho'loszka

Porządni są tylko geje.

Gość Gość
26 minut temu, Gość Lecz napisał:

Kiełbasa ty to masz przè...e jednak. Lazisz od tematu do tematu i szukasz swojego Jakuba. Lecz się.

Ojojoj, nie denerwuj się Kubusiu, złość piękności szkodzi😆, wypełniacze i botoks nie pomogą😆

Gość Nigdyyy
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A ja bym chciała chcieć bo mi ochota przeszła wszystko się skasowało. A jak chciałam to mnie zaden nie chcial. Byli tylko udawacze krecili sie byly spojrzenia i nic poza tym i tak w kolko. czas uplywal a ja ciągle byłam sama. Tak mnie to wkurza logo ze się mną bawili ze wszystko odeszlo. I teraz mówią ze tak miało być albo że to moja wina. Ale co zrobiłam nie tak?????

Te gady to z natury krętacze i kłamcy. Nie widza nigdy swojej winy tylko próbują rzucić wszystko na kobiety 

Gość Xxl

Ja również nigdy więcej żadnego dziada, co to myślą tym co noszą między nogami. Tyle zmarnowanych lat. Okazało się, że oklamywal mnie od dekady. A ja wierzyłam mu bezgranicznie, w każde słowo... Ale oliwa zawsze na wierzch wypływa. Wydało się, sam się wkopal i jeszcze przeczy temu,w żywe oczy. Rozejdziemy się, już postanowiłam. 

Dziewczyny, strzezcie się, bądźcie czujne, nie dajcie się zwodzic. 

Gość Gość

Dołączam się do was! Precz z tymi dziadami raz na zawsze 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Ojojoj, nie denerwuj się Kubusiu, złość piękności szkodzi😆, wypełniacze i botoks nie pomogą😆

Wypełnij sobie przestrzeń pod czaszka....

Gość gośćE

Do autorki

Pytania do Ciebie

Co się zmieni, gdy zrezygnujesz ze spotkań z mężczyznami?

Kiedy chcesz osiągnąć swój cel? 

Na ile masz na to wpływ? 

Co tu ma sens w Twojej sytuacji?

Jakie korzyści przyniesie Ci samotność?

Na ile masz wpływ na bezpieczne życie bez mężczyzn?

Takie oto pytania w stylu coachingowym...

I kiedy obudzi się w Tobie instynkt macierzyński, powiedz jak ty to widzisz?

Gość Nigdyyyy
2 minuty temu, Gość gośćE napisał:

Do autorki

Pytania do Ciebie

Co się zmieni, gdy zrezygnujesz ze spotkań z mężczyznami?

Kiedy chcesz osiągnąć swój cel? 

Na ile masz na to wpływ? 

Co tu ma sens w Twojej sytuacji?

Jakie korzyści przyniesie Ci samotność?

Na ile masz wpływ na bezpieczne życie bez mężczyzn?

Takie oto pytania w stylu coachingowym...

I kiedy obudzi się w Tobie instynkt macierzyński, powiedz jak ty to widzisz?

Nie będą mnie już te gady wyprowadzać z równowagi to się zmieni. Co ma facet do samotności? Nic!!!! Dzieci nie są mi potrzebne 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Nigdyyyy napisał:

Nie będą mnie już te gady wyprowadzać z równowagi to się zmieni. Co ma facet do samotności? Nic!!!! Dzieci nie są mi potrzebne 

A jak ci się coś w domu popsuje?to niektóre gady muszą być wezwane przez telefon

Gość Nigdyyyy
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A jak ci się coś w domu popsuje?to niektóre gady muszą być wezwane przez telefon

Ja sama meble skręcam itp. A jak czegoś nie potrafię zrobić to dzwonię po gada i nara 

Gość Gość

Weź  nie ... durna baba 

3 godziny temu, Gość Nigdyyyyy napisał:

booo odkryłam o co im chodzi 

Wspanały detektyw ☺

Gość Gość

Popieram autorkę. W tych czasach znalezienie normalnego faceta który jednocześnie nie byłby brzydalem (nie mówie ze ma być model! Wystarczy przeciętny ale zadbany) graniczy z cudem! 

Gość bzduuury
4 godziny temu, Gość Nigdyyyyyy napisał:

dajesz się podrywać dèbilom i innym prymitywom to co ty chcesz? dodatkowo promuje się wszędzie cycki i doope to co chcesz? faceci to proste istoty i łatwe w manipulacji

Gość miazga mózgowa
4 godziny temu, Gość szkoda gadać napisał:

taaa jakiś lemmig ją poderwał a ona się dała a teraz ma dosyć i chce być zakonnica, ale ją tzipa swędzi i chce ogórasa więc post długo nie potrwa

Gość maural
4 godziny temu, Gość Nigdyyyyy napisał:

w jakim wieku były te prymitywne gady i gdzie ich poznawałaś?