Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdyyyyyy

Już nigdy nie chce żadnego chłopa nigdy!

Polecane posty

Gość niebezpieczne
4 godziny temu, Gość Nigdyyyyy napisał:

Noo taaak, bo nie mam co robić tylko z brzuchem latać a taka krwatura pójdzie do innej niezapłodnionej zero zobowiązań a ja sama z dzieckiem 

to dawaj im tą drugą dziurke i nie będzie brzucha, faceci mają taką burze hormonów że nie masz pojęcia, to jest jak kalectwo, przynajmniej do później 30stki

Gość tęczowny to pojèby
3 godziny temu, Gość psycho'loszka napisał:

Porządni są tylko geje.

geje są jeszcze bardziej pojèbani niż zwykli faceci, pewnie z 10X tyle

Gość stonoga
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dołączam się do was! Precz z tymi dziadami raz na zawsze 

bierzesz dziada i potem płaczesz..... trzeba było brać porządnego pra-wiczka, tylko tacy was nie kręcą, to musicie cierpieć głupie baby

Gość Gość
3 minuty temu, Gość stonoga napisał:

bierzesz dziada i potem płaczesz..... trzeba było brać porządnego pra-wiczka, tylko tacy was nie kręcą, to musicie cierpieć głupie baby

Tylko prawiczki, nawet jesli opiekunczy, odpowiedzialni i spokojni, maja w pakiecie dużo innych cech, są często ....mi, bez poczucia humoru i nie męscy, tacy sztywni, nie maja luzu w sobie ani spontaniczności, często to mamisynkowie albo bardzo obrazalscy. Niee dziękuje. U facetów same skrajności i to jest najgorsze 

Gość porządny
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Popieram autorkę. W tych czasach znalezienie normalnego faceta który jednocześnie nie byłby brzydalem (nie mówie ze ma być model! Wystarczy przeciętny ale zadbany) graniczy z cudem! 

wasza wina bo dajecie się podrywać roohaczom i prymitywom a normalnych olewacie

Gość puszczacie pawia
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Tylko prawiczki, nawet jesli opiekunczy, odpowiedzialni i spokojni, maja w pakiecie dużo innych cech, są często ....mi, bez poczucia humoru i nie męscy, tacy sztywni, nie maja luzu w sobie ani spontaniczności, często to mamisynkowie albo bardzo obrazalscy. Niee dziękuje. U facetów same skrajności i to jest najgorsze 

no to chcesz faceta bez wad? ty chora jak i reszta, macie jakiś problem psychiczny bo każdy ma mase wad, nawet wy księżniczki niesrające

Gość Gość
1 minutę temu, Gość puszczacie pawia napisał:

no to chcesz faceta bez wad? ty chora jak i reszta, macie jakiś problem psychiczny bo każdy ma mase wad, nawet wy księżniczki niesrające

Nie kochany pràwiczku to ty jesteś psychiczny. Idealnie ktoś napisał jacy jesteście. Natężenie wad jakie posiadacie ma natężenie którego najbardziej nawiedzona baba nie zniesie więc przestań sobie gębę wycierac wadami i idź spać.

Gość ...
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Popieram autorkę. W tych czasach znalezienie normalnego faceta który jednocześnie nie byłby brzydalem (nie mówie ze ma być model! Wystarczy przeciętny ale zadbany) graniczy z cudem! 

Jestem normalny, przeciętny i zadbany, a mimo to żadna nie jest mną zainteresowana.

Gość gość
1 minutę temu, Gość ... napisał:

Jestem normalny, przeciętny i zadbany, a mimo to żadna nie jest mną zainteresowana.

Gdzieś leży problem.

Odpuść sobie a kiedyś przypadkowo sama wpadniesz komuś w oko. I nie będziesz wiedziała co się dzieje bo będzie dla ciebie miły uprzejmy i nie będzie cie denerwował. Niczego nie będzie oczekiwał. Samo się gładko potoczy. Na co ci te nerwy po prostu odpuść

Gość Eifersucht
6 godzin temu, Gość Nigdyyyyy napisał:

Przystojny czy brzydki-Nie ma żadnej różnicy! Próbowałam z chłopami którzy całkowicie nie byli w moim typie, niżsi ode mnie, inny typ urody od tego z moich „fantazji” i zawsze zawsze zawsze wychodziło z nich to samo co z tych w miarę przystojnych facetów czyli kreatury dążące do włożenia kobiecie czary kłamstwa seks-ucieczkę to mogło mnie z nimi czekać, ale na szczęście nie jestem naiwna. Od razu goniłam tych łajdusów!!! Jak mówiłam im, że wiem czego oczekują, że nie dostaną tego to się rzucali a takie słowa leciały, że hej! Takie małe glosno szczekające glisty, bo nie dostały tego co chciały booo odkryłam o co im chodzi 

Akurat. Gdybyś wzięła spokojnego mirka - nerda to ten by Ci jeszcze dziękował! Ale wy wolicie takich chadów, bo mają wam zapewnić fizyczne poczucie bezpieczeństwa XDD A emocjonalne sie dla was nie liczy. Dobrze wam tak, cierpcie! 

Gość ...
21 minut temu, Gość gość napisał:

Gdzieś leży problem.

W waszych wygórowanych wymaganiach dotyczących wyglądu i ignorowaniu charakteru.

Gość gość

Oho,jakas mentalna gówniara puściła się z typowym chadem,ten ją zostawił a teraz psioczy na wszystkich facetów.Typowe zachowanie baby,ale czego można się spodziewać po podistotach zwanych samicami pozbawionych rozumu i logiki.Zresztą i tak znowu zaczniesz się uganiać za takimi fagasami bo cie to nizej swędzi.

Gość ggg

Kobiety sa o wiele gorsze. Jesli bym chcial byc teraz byc w zwiazku to tylko sponsorowanym.

Gość gość

baby nie lepsze

Gość mądre ale głupie

większość bab to tępoty do kwadratu, przykre

Gość Nigdyyyy
10 godzin temu, Gość maural napisał:

w jakim wieku były te prymitywne gady i gdzie ich poznawałaś?

Przedział wiekowy 19-28

Gość Ccc

Moja siostra mówi że facet jest jak pies pół życia patrzy żeby poluchać a drugie pół żeby poleżeć.

PS. Faceci zachowują się różnie w zależności od tego jak Ty ich traktujesz i na co pozwalasz. Nawet najgorszego za przeproszeniem ...ę jeśli będziesz kochać szczerze i dasz mu gwiazdkę z nieba on to samo zrobi dla Ciebie. (Hmmm no są od reguły wyjątki)

Kto dał dupy????? 🤪🤔😉

Gość adi
6 godzin temu, Gość Nigdyyyy napisał:

Przedział wiekowy 19-28

przecież to jest wiek największego roohalstwa, nawet dziure w płocie by taki wyroohał, a ty chcesz uczuć i miłości od takich jak im jaja rozsadza? może przesuń wiek do 35+ to znajdziesz to co szukasz

Gość PrzystojnyD
16 godzin temu, Gość Gość napisał:

Niemęscy. Naucz się pisać. 

Gość Yyyyyy

I w kazdym temacie wypowiadają sie przesuper prawiczki ktorzy ciesza sie ze jakas laske skrzywdzil cham.

Czy wy nie rozumiecie ze nawet jakby laska miala do wyboru samotnosc albo was! Nudni prawiczkowie! To wybierze samotnosc.

Jestescie beznadziejni i nie wmawiajcie kazdemu i calemu swiatu ze takie z was perly.

Zeby zainteresować kobiete trzeba miec osobowosc, byc jakims czego niestey wy nie macie w wiekszosci wiec przestańcie wierzyc ze zaslugujecie na wyjatkowa dziewczyne bo taka nigdy sie wami nie zainteresuje.

Niestety tak to już jest na tym swiecie ze tacy chamy typowi samce zawsze beda miec powodzenie, a kobiety zawsze beda się na to nabierac i plakac....zycie.

Gość gosc

Zaraz czegos tu nie rozumiem czemu kobiety zawsze manipuluja facetami.

Powiem tak

Moja rodzina Zona córka i syn spedzamy czas w domu razem choc mnie wiekszosci i tak nie ma bo jak nie praca to koło domu zawsze roboty nie braknie trawa i róznego typu duperele.Zona spi z córka ja w osobnym pokoju miala spac z córka ale spi z mamą ok.A jesli chodzi o sex to raz w miesiacu i  tak musze jeszcze ładnie poprosic czy to ferrrrrrrr.Wiec niech sobie i kobiety popatrza na siebie.

Gość Hhh

Bez przesady 

Gość ...
Dnia 3.05.2019 o 15:17, Gość adi napisał:

przecież to jest wiek największego roohalstwa, nawet dziure w płocie by taki wyroohał, a ty chcesz uczuć i miłości od takich jak im jaja rozsadza? może przesuń wiek do 35+ to znajdziesz to co szukasz

Ja mam 20 i nie jestem taki, jak piszesz. Chciałbym kobietę, która mnie pokocha i ja też bym ją pokochał i zrobił wszystko, by była szczęśliwa. Nie zależy mi aż tak bardzo na seksie. Najważniejsze jest uczucie.