Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Poznałem dwie bardzo sympatyczne dziewczyny

Polecane posty

Gość Gość

Cześć jakiś czas temu poznałem dwie dziewczyny obie są przyjaciółkami.Są bardzo sympatyczne i mam zamiar się z nimi spotkać jedna z nich jest taka jak ja miła,sympatyczna i nieśmiała nigdy nie znałem osoby tak bardzo podobnej do mnie choć też nieco się różnimy.Boje się tylko jednego żeby nie skończyło się na jednym spotkaniu bo bardzo chciałbym się zaprzyjaźnić z obiema.W mojej okolicy ze świecą szukać takich dwóch jak one nawet jednej takiej bym nie znalazł a zależy mi na tym bo jestem samotny i nie mam znajomych.Co o tym myślicie macie jakieś porady żebym podołał?

Gość Tak sobie
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Cześć jakiś czas temu poznałem dwie dziewczyny obie są przyjaciółkami.Są bardzo sympatyczne i mam zamiar się z nimi spotkać jedna z nich jest taka jak ja miła,sympatyczna i nieśmiała nigdy nie znałem osoby tak bardzo podobnej do mnie choć też nieco się różnimy.Boje się tylko jednego żeby nie skończyło się na jednym spotkaniu bo bardzo chciałbym się zaprzyjaźnić z obiema.W mojej okolicy ze świecą szukać takich dwóch jak one nawet jednej takiej bym nie znalazł a zależy mi na tym bo jestem samotny i nie mam znajomych.Co o tym myślicie macie jakieś porady żebym podołał?

To przyjaźnieie się z dwiema  brzmi nieco dziwnie.

Gość gentleman

Fajnie, tylko nie zawal tego, trzymaj je na stopie przyjacielskiej nie próbój zamienić tego w związek bo stracisz obie

Gość Gość
7 minut temu, Gość gentleman napisał:

Fajnie, tylko nie zawal tego, trzymaj je na stopie przyjacielskiej nie próbój zamienić tego w związek bo stracisz obie

Właśnie o przyjaźń mi chodzi ale jedna jest bardzo podobna do mnie jak mój kobiecy odpowiednik.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Tak sobie napisał:

To przyjaźnieie się z dwiema  brzmi nieco dziwnie.

Nie wiem co w tym dziwnego chyba że chodzi ci o jakiś trójkąt

Gość Gość

A co jeśli powiem że obie lubię a w jednej się zakochałem,??

Może być tak że spodobasz się tej której nie chciałeś się spodobać i tej drugiej zrobi się jej szkoda i obie uciekną. Po prostu bądź miły dla obu narazie. I z dwoma naraz nie kombinuj bo to już katastrofa z góry. Nie zmusisz żeby cie polubiły. To po prostu samo przychodzi

Gość Gość
8 godzin temu, Basia2 napisał:

Może być tak że spodobasz się tej której nie chciałeś się spodobać i tej drugiej zrobi się jej szkoda i obie uciekną. Po prostu bądź miły dla obu narazie. I z dwoma naraz nie kombinuj bo to już katastrofa z góry. Nie zmusisz żeby cie polubiły. To po prostu samo przychodzi

Tak jak piszesz może być i tak że spodobam się tej której nie chce a mi podoba się ta druga.Z dwoma nie zamierzam kombinować chociaż obie są piękne ale tylko do jednej coś czuję i nie zamierzam na razie tego pokazywać.Masz rację nie można nikogo zmusić żeby kogoś polubić ale jakby nie było to sporo ode mnie zależy czy mnie polubią.