Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Miał być tylko jeden raz...

Polecane posty

Gość Gość

To miała być tylko jedna seksualna przygoda z pewnym żonatym znajomym. Po tym zdarzeniu ja się odcięłam, unikam kontaktu, udaję, że go nie widzę. Chcę mu udać do zrozumienia, że więcej nic z tego nie będzie, a on dalej mówi cześć, macha ręką. Czy mam mu wprost powiedzieć, że nie chcę z nim kontaktu, bo jest mi obojętny i nie zależy mi na znajomości z nim?

Gość Gość MHF

A czy ty masz męża.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

To miała być tylko jedna seksualna przygoda z pewnym żonatym znajomym. Po tym zdarzeniu ja się odcięłam, unikam kontaktu, udaję, że go nie widzę. Chcę mu udać do zrozumienia, że więcej nic z tego nie będzie, a on dalej mówi cześć, macha ręką. Czy mam mu wprost powiedzieć, że nie chcę z nim kontaktu, bo jest mi obojętny i nie zależy mi na znajomości z nim?

Boże co za szma/ta..nic dziwnego,że facet tak ja traktuje 

Gość Kasia

Hej powiedzcie... Jestem mężatką od 14 lat. Z mężem jestem szczęśliwa mamy 2 synów. Poprzedni partner również ułożył sobie życie. Cały czas do mnie pisze na mg zna mojego męża razem wychowywalismy się na tym samym podwórku. Przyznam że rozstalismy się w gniewie. Przed te wszystkie lata nie mieliśmy ko taktu a tu jakiś czas temu sam się odezwał. Piszę różne rzeczy że wtedy było pięknie że to najlepsze lata... Czego on chce? 

Gość 9876

ale z ciebie sz'mata 😕 tak się kończą takie występki, teraz traktuje cię jak dziewczynę od seksu.

Gość 9876
7 minut temu, Gość Kasia napisał:

Hej powiedzcie... Jestem mężatką od 14 lat. Z mężem jestem szczęśliwa mamy 2 synów. Poprzedni partner również ułożył sobie życie. Cały czas do mnie pisze na mg zna mojego męża razem wychowywalismy się na tym samym podwórku. Przyznam że rozstalismy się w gniewie. Przed te wszystkie lata nie mieliśmy ko taktu a tu jakiś czas temu sam się odezwał. Piszę różne rzeczy że wtedy było pięknie że to najlepsze lata... Czego on chce? 

Masz dwóch synów więc czemu się zastanawiasz? Źle ci z mężem, ci'pa cię swędzi? Chcesz zniszczyć dzieciom rodzinę? Głupie, beznadziejne pi'zdy.

Gość Augustus
13 minut temu, Gość Kasia napisał:

Przecież to oczywiste... szuka sobie kochanki na boku. Żonka pewnie się w łóżku nie stara to odświeża stare znajomości.

Współczuję twoim synom rozbitej rodziny, bo jak znam p0lki to już wiem, że du'pa sprzedana...

Gość Gość

Nie mam nikogo i nie szukam.

Cześć to cześć albo zmień prace albo przestań tak przeżywać 

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Boże co za szma/ta..nic dziwnego,że facet tak ja traktuje 

Czytac nie umiesz? To ona go traktuje tak, a nie on.