Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego?

Dlaczego jest o mnie zazdrosna?

Polecane posty

Gość dlaczego?

Siostra wlasna rodzoną jest o mnie zazdrosna uważa że jej mąż na mnie leci co za głupota źle się z tym czuje przecież jest odemnie ładniejsze starsza więc pewnie mądrzejsza dlaczego...

Gość Mono

Najwyraźniej nie jest mądrzejsza i zachowuje się jak żoną mojego byłego szefa. Też robiła toksyczna atmosferę. Dla mnie tacy ludzie to coś mają z głowami i przerzucają swoje kompleksy na innych. Ja zmieniłam pracę a co ty masz zrobić to nie wiem. Ale niech się kobieta otrząśnie bo może zniszczyć wasze stosunki. No chyba że rola przepraszającej i jąkającej się za nic ci odpowiada. Może im się nie układa i szuka winnych dookoła?

Gość Mono

Kajającej* 

Gość dlaczego?

To jest tak bliska dla mnie osoba że to jest dla mnie bardzo przykre. Nie chciałabym zrywać kontaktu z tak dziwnego niedorzecznego powodu. Niby jest wszystko ok. Ale teraz majówka grill i te sprawy i wódka się polała i znów się zaczęło. Na trzeźwo jest ok. Ale jak ona wypije trochę alkoholu miesza mnie z błotem! za co? Nawet gdyby on naprawdę na mnie leciał to nawet przez myśl by mi nie przeszło żeby coś z nim. Przecież ja też jestem w związku

Gość Ccc

Jakiś powód musi być. Szukaj a znajdziesz.

Gość dlaczego?

On otwiera mi drzwi różne takie jest miły ona twierdzi że dla niej taki nie jest ale czy ja mam nA to jakiś wpływ? 

Gość Mono

Nie masz. On ją olewa i przerzuca winę na innych. Może niech w małżeństwie rozwiązują swoje problemy. Bo to typowa toksyna 

Gość Mono

Siostra przerzuca* no i dopóki ona nie zauważy co wyprawia i jaka jest dla ciebie to będzie kiepsko. Niech zmieni męża jak jej nie pasuje. No ogólnie ciężka sytuacja.

Gość dlaczego?

Nie wiem co zrobić nie da się uniknąć pewnych sytuacji. Staram się jak mogę by nie dawać jej jakichkolwiek powodów ale to jest chyba niemożliwe. To mi bardzo bardzo ciąży i nie widzę wyjścia z sytuacji

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość dlaczego? napisał:

Siostra wlasna rodzoną jest o mnie zazdrosna uważa że jej mąż na mnie leci co za głupota źle się z tym czuje przecież jest odemnie ładniejsze starsza więc pewnie mądrzejsza dlaczego...

Facet ma rację, młodziutkie, głupiutkie siksy fajnie się rypią.

Gość dlaczego?
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Facet ma rację, młodziutkie, głupiutkie siksy fajnie się rypią.

ktoś tu jest nienormalny.

Gość gość
2 minuty temu, Gość dlaczego? napisał:

ktoś tu jest nienormalny.

Dużo tu takich pomyleńców niestety, szkoda, że nikt nie moderuje i nie kasuje, bo syf się robi.

Gość + gość

Ludzie, którzy są obsesyjnie zazdrośni, są zazdrośni o wszystko. Nawet o to, że są najlepsi 😋

Gość dlaczego?
35 minut temu, Gość gość napisał:

Dużo tu takich pomyleńców niestety, szkoda, że nikt nie moderuje i nie kasuje, bo syf się robi.

szkoda. 

Ja jestem z tych chorobliwie zazdrosnych, zwłaszcza o mojego faceta i jestem agresywna. I ciesze sie że nie mam siostry bo znając mnie np. uśmiechneła by sie do mojego albo by z nim gadała czy np. zatańczyla na jakiejś imprezie dostałaby w p*zde.

Gość Malinowy krem
Przed chwilą, Deli napisał:

Ja jestem z tych chorobliwie zazdrosnych, zwłaszcza o mojego faceta i jestem agresywna. I ciesze sie że nie mam siostry bo znając mnie np. uśmiechneła by sie do mojego albo by z nim gadała czy np. zatańczyla na jakiejś imprezie dostałaby w p*zde.

Żal..

Przed chwilą, Gość Malinowy krem napisał:

Żal..

Na szczęscie nie mam siostry, to po pierwsze; po drugie facet się też jakoś do tego przyzwyczaił i widać że kocha mnie na prawdę bo dostosowuje się do tych moich chorych jazd. Od 2 lat chodzę na terapię, mam zaburzenia osobowości. 

Gość dlaczego?
27 minut temu, Deli napisał:

Na szczęscie nie mam siostry, to po pierwsze; po drugie facet się też jakoś do tego przyzwyczaił i widać że kocha mnie na prawdę bo dostosowuje się do tych moich chorych jazd. Od 2 lat chodzę na terapię, mam zaburzenia osobowości. 

Ty chociaż zdajesz sobie z tego sprawę ja próbowałam rozmawiać z siostrą na trzeźwo mówi że nie ma sprawy żaden problem ale mnie już to męczy coraz bardziej