Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

mam długi przez rodzine

Polecane posty

Gość gosc

zostalo mi 25 000 bo sam splacam a mieszkaly trzy dorosle osoby. Dlug za mieszkanie. Czy da się to jakoś podzielić?

Gość Malinowy krem

No jeśli były tam zameldowane to z pewnością można to udowodnić. 

Gość Gość

a CZYJE TO MIESZKANIE?

a DLACZEGO NIE PŁACIŁEŚ NA BIEŻĄCO?

Gość gosc

mieszkanie z gminy. Zarabialem wtedy 1200 zl dawałem, po dwiescie na czynsz matce i nie placila tego, ani tez reszty. Byly zameldowane i maja tez dlug ale komornik nie ma z czego sciagac a jest cos takiego jak współodpowiedzialnośc dluznikow

Gość Gość

No to już wiesz wszystko...

Aha. Jak już spłacisz, to możesz ich podać do sądu. Sąd zasądzi ci spłatę i z wyrokiem pójdziesz do komornika. A dalej to już wiesz co będzie...

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No to już wiesz wszystko...

Aha. Jak już spłacisz, to możesz ich podać do sądu. Sąd zasądzi ci spłatę i z wyrokiem pójdziesz do komornika. A dalej to już wiesz co będzie...

Nic bo siostra i matka nigdy nie podwjma pracy.

Chcualem sporobowac napisac do urzedu miasta o rozdzielenie tego dlugu chociaż pewnie nie ma szans

Gość Aajjjvv

Dołącz na fb do grupy,, pokonaj swoje długi ''. Tam Ci doradzą

Masakra!!! Co za matka robi takie świństwo wlasnemu dziecku. Chlopie, wyjedz za granice, splac dlug i odetnij sie od tej patologicznej bandy nierobow. Do konca zycia beda ci tak truc. Nie pierwszy i ostatni raz taki numer ci wywinely.

Gość gosc
16 minut temu, EmTe napisał:

Masakra!!! Co za matka robi takie świństwo wlasnemu dziecku. Chlopie, wyjedz za granice, splac dlug i odetnij sie od tej patologicznej bandy nierobow. Do konca zycia beda ci tak truc. Nie pierwszy i ostatni raz taki numer ci wywinely.

siostra miala się dokladac ale temat ucichl. Nie wyjade bo mam tu ukochana i jeszcze nauke, fb nie mam

Moze warto z ukochana porozmawiac i powoli mowic o wyjezdzie. Za granica na prawde jest lepiej, jezeli jestes pracowity to bedzie ci sie dobrze zylo. Ja wyprowadzilam sie do Amasterdamu i za ta sama prace ktora wykonywalam w Polsce, stac mnie na godne zycie i oszczednosci. Moze pomysl o wyprowadzce z domu do innego mieszkania ale w tym samym miescie na poczatku bedzie ciezko ale odetniesz sie od pijawek. 

Gość Gość

Za długi odpowiada ten z kim podpisana jest umowa najmu.

Kto podpisał umowę najmu? Ty czy mamusia?

Gość gosc

konsultowalem się z radca, musze placic. Umowe mama ale ja bylem wspolnajemcą. Mógłbym splacic 1/3 nie ma problemu ale nie az tyle 😞

Gość Gość

Czyli ty również podpisałeś umowę?

Żeby być współnajemcą, to trzeba być stroną umowy - a nie tylko mieszkać. To jak to tam z tobą jest?

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Czyli ty również podpisałeś umowę?

Żeby być współnajemcą, to trzeba być stroną umowy - a nie tylko mieszkać. To jak to tam z tobą jest?

nie podpisywalem ale nie pojde do sadu bo mam umowe z miastem nie chce komornika bo się nigdy nie wyplącze, a jak ich pozwe to komornik murowany

Gość Gość

To czego dope zawracasz??

Gość Gość

Dlaczego patologia jest biedna? Bo jest głupia.

Dlaczego patologia jest głupia? Bo jest biedna....