Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sadness77

Co to moze byc?

Polecane posty

Mam problem. Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym chłopakiem. Jest on z zagranicy. Ogolnie to nie rozumiem naszej relacji. Kiedyś uprawialismy seks, po czym jakoś przystopowaliśmy, on ma jakieś problemy z seksem, nie za bardzo ma na niego ochotę, sam nie wie co się dzieje. Teraz nasza relacja wyglada tak, spotykamy sie codziennie, ogladamy jakies filmy, on mi czesto cos gotuje, bo to jest jego pasja. Ogolnie to on musi sie duzo uczyc, bo studiuje medycyne. No i ogolnie problem polega na tym, ze czesto u niego nocuje, spie z nim, tulimy sie do siebie podczas snu, ale nie calujemy sie. Nie rozumiem tego. Zarazem zachowuje sie jakby nie chcial nic wiecej niz tylko przyjazn, ale caly czas do mnie pisze, spedza ze mna kazda wolna chwile, nawet przychodzi do mnie zeby sie uczuc, mimo, ze zawsze powtarzal, ze lubi samotnosc, woli spac sam, a robi zupelnie cos innego. Czy koledzy naprawde sa w stanie spedzac tyle czasu z dziewczyna do ktorej nic nie czuja? Bo my naprawde spedzamy praktycznie cale dnie i noce. Teraz mi jeszcze powiedzial, ze w sumie wydaje mu sie, ze powinnismy przestac sie przytulac, spac razem, chce byc ze mna przyjacielem, po czym przyjechal do mnie i znowu spedzal cala noc. Tez caly czas pokazuje mi jakies dziewczyny zebym byla zazdrosna, pyta sie mnie jak tam moi chlopacy. Caly czas do mnie pisze, non stop. Ogólnie to on ma specyficzny charakter i lubi sobie robic zarty, nawet takie wredne. Dlatego sama nie wiem czy mowil na powaznie, ze nie chce ze mna sie przytulac itd. Tym bardziej, ze jeszcze 2 dni temu powiedzial mi, ze chce ze woli ze mna spac, bo latwiej mu sie zasypia, chcial zebym go smyrala itd., ale przeciez caly czas mowil kiedys, ze nie lubi kogos dotyku. Czy jego zachowanie świadczy o tym, ze jestem dla niego tylko kolezanka czy moze specjalnie sie ze mna tak droczy? Czy koledzy sa w stanie spedzac tyle czasu z osoba, do ktorej nic nie czuja? No bo nie rozumiem po co przyjezdza do mnie sie uczyc, jakby nie lepiej bylo samemu niz w domu u koleżanki. A i jeszcze np. wyslal mi cos jak bylam na imrezie u kolezanki: jak Twoje zycie beze mnie, a ja mu napisalam, ze smutne, a on: to sie przyzwyczaj do tego. Po czym i tak oczywiscie caly czas do mnie pisze i on inicjuje spotkania. No i dodam jeszcze, ze tez zabiera mnie do swoich znajomych. Ale w sumie nie zachowujemy sie jak para. Ale po co caly czas ze soba brac kolezanke? Tym bardziej, ze ma ich duzo

Może uświadomił sobie że jest gejem ale cie lubi i nie chce sie przyznać bo boi sie że cie zrani

Gość gwoli wyjasnienia

Normalne to to jego zachowanie nie jest i nie mam tu na mysli, zeby co noc uprawiac seks. Moze jest po prostu aseksualny. Poczytaj sobie o tym. By pasowalo. Choc nie rozumiem dlaczego go po prostu nie spytasz kim dla niego jestes.

Gość maczu piczu

Co to znaczy, ze on jest z zagranicy? Jest obcokrajowcem? Moze muzulmanin?