Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocje górą

Zauważyłem że kobiety ciągnie do chamów i patologii

Polecane posty

Gość emocje górą

bo wtedy one mają co naprawiać, a to ich życiowa misja, ciągle faceta zmieniać na takiego jakiego by chciały

Gość Adam

I jak skonczy sie  to napriawianie zrobi sobie dziecko facet pewnie bedzie ja zdradzal i jak sie zestarzeje to zostawi dla ladniejszej. A babie nadal bedzie sie wydawalo ze jest pieknoscia o ktora kazdy zabiega. A zakonczy sie to tym ze beddzie starym babskiem z kotem bez znajomych i faceta.

Gość gosc

Farmazonisz aż żal

Gość Anecia
3 minuty temu, Gość Adam napisał:

I jak skonczy sie  to napriawianie zrobi sobie dziecko facet pewnie bedzie ja zdradzal i jak sie zestarzeje to zostawi dla ladniejszej. A babie nadal bedzie sie wydawalo ze jest pieknoscia o ktora kazdy zabiega. A zakonczy sie to tym ze beddzie starym babskiem z kotem bez znajomych i faceta.

Wyczuwam ostry ból doopy:) rozumiem, że jesteś tym fajnym, uczciwym, dobrym nie-patologiem:)?

Gość Tajemnicza kobieta
12 godzin temu, Gość emocje górą napisał:

bo wtedy one mają co naprawiać, a to ich życiowa misja, ciągle faceta zmieniać na takiego jakiego by chciały

Źle myślisz.. kobiety,które ciągnie do takich mężczyzn z reguły wychowały się w takim środowisku, takie wzorce miały w domu,wśród znajomych..I tylko w takich toksycznych relacjach same się odnajdują, bo ojciec pił, bil itp..Są jeszcze niepewne kobiety,zakompleksione ,które jak poznają faceta nieważne,że cham to trwają przy nim,bo w koncu ktos zwrócił na nie uwagę..Są jeszcze pewne siebie kobiety,które chcą udowodnić sobie i innym,że potrafią ustawić i zmienić każdego,by im z ręki jadł..I jest grupa kobiet,pewnych i dojrzałych jak ja ,które nie próbują faceta zmienić pod siebie,bo wiedzą, że wtedy nie byłby sobą. Ja albo kogoś akceptuje z wadami i zaletami,albo nie.Facet powinien zmienić się tylko i wyłącznie dla siebie,nigdy nie powinna robić tego kobieta.Tylko wtedy będzie sam z siebie zadowolony a nie zmuszony. Nie każda kobieta ma misję życiową ,by zmieniać innych.