Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniDobraDusza

ksiadz uczucie i ja

Polecane posty

Gość PaniDobraDusza

dobry wieczór,

Nie wiem od czego zaczac. Prosze o rozsadne i dojrzale komentarze.

Jestem kobieta mam 30 lat. Majac okreslone problemy zyciowe nawiazałam kontakt z pewnym ksiedzem.

Wiedzialam ze mu sie podobam. Pewnego wieczoru przy zupelnej okazji spotkalismy sie poza miastem.

Calowalismy sie. Zaznacze ze czulam z nim jakas wiez. Do niczego wiecej nie doszlo. Jest dla mnie wazny.

Po tym zdarzeniu, On sie odsunal. Nie wiem jak to interpetowac. wiem ze to co sie zdarzylo bylo szczere.

ksiadz ten mial zwyczaj "popic". w tracie zblizenia byl po spozyciu alkoholu. Na poczatku sie nie zorientowalam

Byla to nieznaczna ilosc. Dwa piwa, moze ciut wiecej. Nie jednak tak aby nie rozumial co sie dzieje.

pelna swiadomosc... 

Nie wiem jak interpretowac jego oddalenie. Ucina rozmowy. Nie pyta o nic. Nie rozmawia o tym co sie stalo.

Czuje ze nie starcil do mnie sympatii. Ale cos jest nie tak ... 

Bardzo prosze o komentarze madre kobiety. Jestem dojrzala kobieta z zawirowaniami w zyciu... Nikt nie jest idealny ,,,,

Gość niedobra baba

baba i diabła skusi, fuj baba, ty go uwiodłaś, jesteś żałosna, jak tak można

Gość PaniDobraDusza

wlasnie ze nie tak bylo, spotkalismy sie aby porozmawiac, to byla jego inicjatywa... nie spodziewalam sie takoego rozwoju sytuacji ...

Gość Ghh

Celibat to wymysl chorych swirow, no ale ten ksiadz wierzy w slusznosc tej farsy i ma wyrzuty, i tak zmielona glowe ze nawet jakby z toba byl to balby sie kary boskiej:) ale ty znasz juz prawde jaka to fikcja wiec mozesz mu odpalic ze jestes gotowa zostac jego zona gdyby chciał a gdyby nie chcial to tez calkowicie zrozumiesz, bycie tajna kochanka nie polecam bo podobno dzieci ksiezy traca na bezpieczenstwie psychicznym bo sa piętnowane, no chyba ze nie chcesz dzieci, mozliwe ze ten biedny ksiadz sie calkiem rozpije, nikt normalny nie powinien zyc w celibacie z nakazu starych dziadkow ktorzy sami sobie uzywali

Gość Ghhh

I powiedz mu ze nawet Jezus mial dzieci, niech przeszuka wszystko by dotrzec do tych informacji, budda tez mial i jeszcze ktos 

Gość gość

Jesteś mężatką? 

Gość gość

autorka to baba wstydu nie posiadająca!!! żałosna!!!

Gość Gość

Z księdzem wieczorem za miastem - żeby porozmawiać????

Pewnie na tylnym siedzeniu jego Maybacha hahahaha🤣

Gość alezciebie szon

obyś sie smażyła w piekle

Gość prawda

Tak będziecie się smażyć w piekle, zakłamane gnidy ile tu piszecie od którego roku

Gość Ona
6 godzin temu, Gość PaniDobraDusza napisał:

dobry wieczór,

Nie wiem od czego zaczac. Prosze o rozsadne i dojrzale komentarze.

Jestem kobieta mam 30 lat. Majac okreslone problemy zyciowe nawiazałam kontakt z pewnym ksiedzem.

Wiedzialam ze mu sie podobam. Pewnego wieczoru przy zupelnej okazji spotkalismy sie poza miastem.

Calowalismy sie. Zaznacze ze czulam z nim jakas wiez. Do niczego wiecej nie doszlo. Jest dla mnie wazny.

Po tym zdarzeniu, On sie odsunal. Nie wiem jak to interpetowac. wiem ze to co sie zdarzylo bylo szczere.

ksiadz ten mial zwyczaj "popic". w tracie zblizenia byl po spozyciu alkoholu. Na poczatku sie nie zorientowalam

Byla to nieznaczna ilosc. Dwa piwa, moze ciut wiecej. Nie jednak tak aby nie rozumial co sie dzieje.

pelna swiadomosc... 

Nie wiem jak interpretowac jego oddalenie. Ucina rozmowy. Nie pyta o nic. Nie rozmawia o tym co sie stalo.

Czuje ze nie starcil do mnie sympatii. Ale cos jest nie tak ... 

Bardzo prosze o komentarze madre kobiety. Jestem dojrzala kobieta z zawirowaniami w zyciu... Nikt nie jest idealny ,,,,

Zostaw go w spokoju, wiem co mówię. Dobrze, że skończyło się tylko na pocałunku, bo u mnie zaszło o wiele dalej

Gość I co z tego

Uciekaj dziewczyno to chorzy ludzie są. Ks to nie jest normalny facet 

Gość PaniDobraDusza
16 godzin temu, Gość Ona napisał:

Zostaw go w spokoju, wiem co mówię. Dobrze, że skończyło się tylko na pocałunku, bo u mnie zaszło o wiele dalej

Jak to sie u Cb skończyło? ... pomijam wulgarne komentarze niektorych osob. Prowokacje. Ksiadz = facet. Problem jest. Wiadomo. Ale nie wyklucza szczerych intencji... napisalam poniwwaz interesuja mnie doświadczenia innych kobiet i spojrzenie na sytuacje ''z boku''...

Gość PaniDobraDusza
16 godzin temu, Gość Ona napisał:

Napiszesz cos? 

Gość gość

nie

Gość Ona
6 godzin temu, Gość PaniDobraDusza napisał:

Napiszesz cos? 

Jeśli chcesz o tym pogadać to zostaw maila