Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diego

Widziałem Szatana

Polecane posty

Gość Diego

Dziś w nocy zobaczyłem w oknie Diabła - miał cztery rogi i był cały czarny 💀🤕 Miał bardzo długie paznokcie - mówił do mnie : Zostałeś wybrany przez Hadesa ! Teraz zaświaty będą twoim domem ! Szatan straszy mnie kilkanaście razy w jeden dzień . Ostatnio widziałem Szatana na basenie . Miał dziurawe kąpielówki i rogi . Nie miał zębów i nosa . Gdy wyszedł z wody była ona cała brudna . Później zmieniła kolor na czerwony 👹Gdy zaszedł księżyc Diabeł zaczął ciągać mnie za włosy i mnie podduszał ☠️ Diabeł mial trzy pary oczu i język jak wąż . 

Ostatnio jak mnie nawiedził zabierał mi kołdrę i ściskał brzuch 

Czulem jak trzewia wchodzą mi do mózgu ... 

Wczoraj zobaczyłem demona w lustrze - wystawił mi język i palec u stopy . Potem wyszedł z tego lustra i zaczął mnie gryźć 🥊 Gdy go wygonilem to zamknął się w lustrze i nie chce z niego wychodzić 🍩

jednego diabła mam z głowy . 🥜

Lata za mna duch . 

Gdy ćwiczyłem na siłowni zobaczyłem coś na ścianie . To był Szatan . Miał na sobie szatę i trzymał widelec . Mówił , ze zostałem wybrany i niedługo zostanę wessany w jego wrota już 

na zawsze 

Gość gość x

uspokój się, to nie był wygląd szatana ani diabła. Po zobaczeniu twarzy diabła byś stracił całkiem zmysły. Anioł stróż ciebie broni i na to nie pozwoli . Szatani przynoszą tylko kłamstwa bo taką mają naturę.

Czemu jemu uwierzyłeś?

Ofiaruj siebie , swój los i cały swój dom Najświętszemu Sercu Maryi a wszystko się uspokoi.

Diabły bardzo się boją Maryi oraz św Michała Archanioła. Wzywaj ich w modlitwie a nic złego ci się nie przytrafi.

Gość Szatan
5 godzin temu, Onkosfera napisał:

Siłownia? Może to jazdy od koksu?

Jestem napakowany cementem 

ale bardziej nadmuchany 

raz słuszałem  jak ludzie zobaczyli  demona  to byli weterani  wojny  swiatowej  nie jedno widzieli 

i jak opowiadali  to ciało miał szpetne  zgniłe i   robaki po nim łaziły nie do pisania  widok i smród ze   wszyscy ktuzy  go widzieli posiwieli ze strachu i sie trzesli ze wszyscy polecieli do spowiedzi  

Gość KEN 👽👾
Przed chwilą, merkaba napisał:

raz słuszałem  jak ludzie zobaczyli  demona  to byli weterani  wojny  swiatowej  nie jedno widzieli 

i jak opowiadali  to ciało miał szpetne  zgniłe i   robaki po nim łaziły nie do pisania  widok i smród ze   wszyscy ktuzy  go widzieli posiwieli ze strachu i sie trzesli ze wszyscy polecieli do spowiedzi  

To zombi 😈

Gość gosc

szatan grasuje na zbiorniku 

12 godzin temu, Gość Diego napisał:

Dziś w nocy zobaczyłem w oknie Diabła - miał cztery rogi i był cały czarny 💀🤕 Miał bardzo długie paznokcie - mówił do mnie : Zostałeś wybrany przez Hadesa ! Teraz zaświaty będą twoim domem ! Szatan straszy mnie kilkanaście razy w jeden dzień . Ostatnio widziałem Szatana na basenie . Miał dziurawe kąpielówki i rogi . Nie miał zębów i nosa . Gdy wyszedł z wody była ona cała brudna . Później zmieniła kolor na czerwony 👹Gdy zaszedł księżyc Diabeł zaczął ciągać mnie za włosy i mnie podduszał ☠️ Diabeł mial trzy pary oczu i język jak wąż . 

Ostatnio jak mnie nawiedził zabierał mi kołdrę i ściskał brzuch 

Czulem jak trzewia wchodzą mi do mózgu ... 

Wczoraj zobaczyłem demona w lustrze - wystawił mi język i palec u stopy . Potem wyszedł z tego lustra i zaczął mnie gryźć 🥊 Gdy go wygonilem to zamknął się w lustrze i nie chce z niego wychodzić 🍩

jednego diabła mam z głowy . 🥜

Lata za mna duch . 

Gdy ćwiczyłem na siłowni zobaczyłem coś na ścianie . To był Szatan . Miał na sobie szatę i trzymał widelec . Mówił , ze zostałem wybrany i niedługo zostanę wessany w jego wrota już 

na zawsze 

posluchaj ...masz chora psyche....zwidy to trzeba leczyć.....po drogę na diabla jest egzorcyzm..i tyle....a nie tu wypisywanie...co to da ze tu piszesz nic...psychiatra jak to jest urojenie..jak prawda to egzorcysta...i po le,ku i strachu...

Gość zbiornikowy duch

zamawiam egzorcyzmy

Gość Diego
Przed chwilą, danuta grytschuk napisał:

posluchaj ...masz chora psyche....zwidy to trzeba leczyć.....po drogę na diabla jest egzorcyzm..i tyle....a nie tu wypisywanie...co to da ze tu piszesz nic...psychiatra jak to jest urojenie..jak prawda to egzorcysta...i po le,ku i strachu...

Śmierdzą mi też stopy 

Gość gość

A zawierałeś jakis pakt z szatanem, popełniłeś abo popełniasz jakies wielkie zło? Jesli nie, to masz cięzki zaburzenia lękowe, na granicy psychozy urojeniowej, spróbuj znaleźć dobrego psychiatrę, nie piszę tego złośliwie!!! 

Gość Diego pijus
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A zawierałeś jakis pakt z szatanem, popełniłeś abo popełniasz jakies wielkie zło? Jesli nie, to masz cięzki zaburzenia lękowe, na granicy psychozy urojeniowej, spróbuj znaleźć dobrego psychiatrę, nie piszę tego złośliwie!!! 

Rozmawiałem z Szatanem przez telefon i w 4 oczy 

Gość gość

I co ci powiedział? 

Prowo? 😉

Gość Szatan
11 minut temu, Gość gość napisał:

I co ci powiedział? 

Prowo? 😉

Mówił ze mnie wybrał do zaświatów i ze tam będę wieczność i smażył tosty w piekle . 

3 godziny temu, Gość Szatan napisał:

Mówił ze mnie wybrał do zaświatów i ze tam będę wieczność i smażył tosty w piekle . 

no jakiś albo psychiczne chory albo ..no pomieszanie zmysłów...

Gość Heniu wózek
13 godzin temu, danuta grytschuk napisał:

no jakiś albo psychiczne chory albo ..no pomieszanie zmysłów...

Szczerniały mi ręce nw czemu 

5 godzin temu, Gość Heniu wózek napisał:

Szczerniały mi ręce nw czemu 

psychoza...ty z le,ku nie wytrzymasz rozum ci się pomiesza...

Gość Chłopak bezdomny
Przed chwilą, danuta grytschuk napisał:

psychoza...ty z le,ku nie wytrzymasz rozum ci się pomiesza...

Dlaczego tak mi śmierdzą stopy?  Czuje je nawet w wodzie 

Jak wyszedłem z basenu to woda Zgniła 

Gość gosc

Minęło już tyle miesięcy a Ty nadal się nie myjesz i nie zmieniasz ubrań.  Nie oczekuj od nikogo że będzie lepiej