Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000

Kolega mówi,ze robie z niego ...e..

Polecane posty

Gość 0000

Kiedys do mnie zadzwonił,ale nie odebralam. juz byl zly i sugerowal ze ktos u mnie jest

powiedzial mi ,ze mnie kocha a potem sie z tego wykrecil - gdy juz dalam mu kosza,obrocil kota ogonem,ze on tak mowi kazdej kolezance itd, ok.

ze 2 razy mi mowil ze robie z niego ...e, nie powiedzial wprost lecz przy okazji gdy wiedzial ze akurat spotykalam sie z innymi

Powiedzialam ze skoro tak to nie musi miec kontaktu, ale wciaz go podtrzymuje

Dodam ze on oczywiscie tez mi mowi o swoich kolezankach i widze ze ma profil w internecie, gdzie loguje sie caly czas (badoo)

Nienormalny jakis? Co robic ? 🙂

Gość 0000

Tam miało być ,ze powiedzialam ze NIE  MUSIMY mieć kontaktu i że robię z niego i..d..io  tę

22 minuty temu, Gość 0000 napisał:

Nienormalny jakis? Co robic ? 🙂

Być może zainteresowany Tobą, ale niepewny. Zazdrosny, nieufny, niestabilny. Albo ma po temu podstawy, albo rzutują złe doświadczenia z przeszłości, mimo wszystko nie warto znosić takich manipulacji i pustej dumy wynikającej z niskiej samooceny. Jeśli Ci na nim zależy, porozmawiajcie szczerze i postarajcie się popracować nad relacją. Jeśli nie, również możesz oznajmić wprost, że nie widzisz szans na bliższą znajomość i pozostać neutralna.